Mere tro mere tøj

Mere tro mere tøj Religionsfrihed
Hvorfor skulle religiøst relateret beklædning have en negativ effekt på sociologien, når det gør det meget nemmere at se hvem man taler med og hvad man i så fald kan tillade sig/forvente sig . . og dermed nemmere sige fra og til !

Det ville da være fint hvis de jødiske buscauffører havde kalot på og deres mulismske kvindelige kollegaer havde tørlæde på. Hvis folk har det bedre med en religiøst relateret påklædning - gælder det ikke om at have det godt her i samfundet ? At have det fint med sig selv og andre !

Og er det ikke også sådan at religiøs beklædning kan være en fase, for flertallet af de troende som signalerer at man pt. lige er inde i en religiøs fordybelse . . ! Det er jo vistnok de færreste som går i kloster . . og hvad det nu hedder i de forskellige religiøse terminologier !

Verdsligheden og den sociologiske virkelighed indtager jo oftest en størrer rolle og relation eftersom man får et godt liv . . !(Det er nok svært at være religiøs fanatiker når ens lille søn eller datter lige har fyret et par uovertrufne guldkorn af !- og videre i den stil . . ) - så kræver humanismen sit !

Hvis det var ordinært og normalt at mange blev religiøst kaldet af guddommelige årsager? var der langt flere klostre . . . end det er tilfældet både internationalt og nationalt !

Men at forbyde tørklæder og kalotter er bare for småligt, snerpet og asocialt, for umenneskeligt og nærmest blasfemisk ! ?

_____ ! ____Hørt_____!_____ jalmar
..................Behøves ingen andre kommentarer!


Med venlig hilsen

jalmar

Tro skal kendes på gerninger naturelsker
og ikke på påklædning.
Du skriver "når det gør det meget nemmere at se hvem man taler med og hvad man i så fald kan tillade sig/forvente sig . . og dermed nemmere sige fra og til !"
Jeg ved ikke om jeg forstår det rigtig det du skriver. Men mener du at hvis folk der fx er muslimer, Skal gå med tørklæde, og alle andre troende Skal gå med et eller varemærke,så man kan se hvilken religion de tilhører?

Det mener jeg bestemt ikke burde være nødvendig, For tro skal vises/kendes på gerninger.
Og mener du at hvis alle troende gik med et varemærke for deres tro, så kunne vi hurtigere afgøre om vi gad snakke med dem?
Dårlig ide, for der er alt for mange der vil dømme forkert ud fra, at de ku se at en eller anden tilhører en bestemt tro.
Men jeg kan egentlig heller ike se noget galt i, at man viser hvilken religion man tilhører, foreksempel, ved en bestemt påklædnings gensstand eller ligende. Men man skal bare huske tro, kommer fra hjertet, og ikke ved og i klæde sig noget bestemt tøj eller gå med en bestemt hat.
venlig hilsen naturelsker