Messenger

Messenger paula49
Hej !!
Er der mon nogen der kan hjælpe.
Pludselig kan jeg ikke mere logge på MSN. Den kommer og beder om mailadresse, men kan ikke komme videre derfra..
Det er bar sååå træls. Jeg har en Acer bærbar computer, og kender tilfældigvis en anden som har samme maskine og samme problem.

Du kan highwaytohell
se om du ikke kan finde et svar her

http://messenger.msn.com/Help/?mkt=da-dk

også mig Anonym
jeg havde samme problem (og har også en Acer bærbar) burg linket (som der var en der var så rar at skrive: http://messenger.msn.com/Help/?mkt=da-dk)
eller gå ind på fejlfindingssiden og se hvad der er galt... hvis det dog stadig ikke virker, gen-installer msn messenger.. det hjalp i sidste ende for mig...

messenger på HP Buschauffør
Jeg har en HP alm pc, jeg har også problemer med messenger.
Den logger af og på hele tiden, min kæreste der faktisk arbejder med IT har samme problem, og han mener ikke det er vores pc'er den er galt med, men simpelthen msn messenger.

Desværre.

Har også haft problemet dulkis
det opstod da jeg opgraderede messenger til nyeste version. Den er simpelthen åndsvag - og jeg bruger Skype i forvejen så har ikke brug for "stemme-faciliteten" - er røget tilbage til 7.5 - ny virker skidtet som det plejer. Måske de har fået den ud lige hurtigt nok. Det er set før.

Så skæld ikke ud på din komputter - den fejler ingenting - send Bill en hadsk tanke i stedet - eller en kageopskrift what ever.