MGP

MGP cheser
sad i lørdags og havde af uvisse årsager slået over på dr1
talte med en kollega i telefonen mens mgp kørte i baggrunden, sad og korsede mig over at ikk bare var halvedelen af de såkaldte værter dukker men ham der så skulle forestille sig at være vært rendte halvdelen af tiden rundt og lignede et 3 årigt barn der havde leget med tusser, og havde et sprogbrug der hvis han havde været mit barn havde takseret 14 dage på værelset.

helt galt gik det så da Szhirley entrede scenen iført yndig prinsessekjole og på en blomster gynge snag PUFF THE MAGIC DRAGON. ikk bare krøb tærende 3 numre i skoene men det røg ud af munden på mig hvad hel... har de gang i.

de fleste almenvidende mennesker ved vist at PUFF handler om HASH.
fantastisk valg til et børneshow [:(]
håber virkli der er noen ved DR der har fået brandvarme ører [:$]

Enig. DR-dante
Når man tænker på hvorfor at de nordiske lande trak sig fra Europæisk grand prix, så kunne de godt nok ikke være deres show bekendt!
Det nærmede sig stærkt udnyttelse af børn i jagten på seertal.

fup og svindel Anonym
Jeg havde fornøjelsen at se auditionen til MGP og lad det være sagt med det samme. Det var ikke de 10 bedste melodier som deltog i det show.
Den ene af melodierne var så god at DR tilsyneladende mente at den var udenfor konkurrence da de ønskede et så jævnbyrdigt show som muligt.
Hvis rygtet taler sandt så kan det dog glæde mig at de to børn som blev bortdømt fik tilbudt en pladekontrakt umiddelbart efter showet af en producer.

Derfor støtter jeg hellere deres CD end DRs ditto med "vinderne".

sv: mgp fn2008
læser indlæg fra cheser.

nu er mgp jo en udsendelse til børn, og mine børn elsker at se det.

de fleste almenvidende mennesker... skriver du[:O]
nu ved jeg ikke hvor gammel du selv er.. men Puff er en tegnefilm tilbage fra 70,erne og den handler om, hvordan den indesluttede og meget tilbageholdende dreng Jackie Paper bliver mere udadvendt og får sit livsmod tilbage med hjælp fra en fantasidrage. Dragen Puff har nemlig problemer i sit hjemland og har brug for Jackies hjælp. Sammen tager de ud på den udfordrende rejse, hvor deres endelige mål er at hjælpe nogle levende, men meget sure og irritable kæmpe-næser af med deres forkølelse, så de kan blive gladere og raske.

så hvordan det er blevet til hash øh.[:O] der er selvfølgelig ild i dragen[:D]
men selvfølgelig men ryger jo alt idag så hvorfor så ikke også en drage[;)]

jeg er cheser
fra 73 så kender ikke den tegnefilm
og ved heller ikke om sangen har nået med den tegnefilm at gøre [;)]

meeeen ved med sikkerhed at sangen puff the magic HANDLER om hash. min kære mor havde desvær en lang periode hvor hun samlede på misbruger kærester og en af dem der bla misbrugte hash fortalte det. troede ikke selv på det da jeg hørte det men har hørt det fra flere andre siden.,

var lige cheser
inde og lure på Wikipedia for at finde svaret

og vi har begge ret. den blev skrevet i 1959 inspireret af et digt kaldet Custard the dragon og indspillet i 1963 af Peter Yarrow og Leonard Lipton.
er siden blevet en hippie anthem fordi mange mente den handlede om mariuana.
men er ikke oprindelig skrevet som en sang om hash [;)]

mgp/puff fn2008
Det var jeg ikke klar over..

Personligt syntes jeg at szhirley sang den godt.

Mht. mgp så, ja... det kan da godt være at det er noget barnligt sat op.
Men det er også dem der ser det, og de syntes jo det er underholdning. og for mine børns vedkommende så glæder de sig til det hvert år. [:)]