mig min kæreste og myndighederne

mig min kæreste og myndighederne ikke mere
min historie er lang men prøver at gøre det kort. jeg er 17 og min kæreste 31.. men det er ikke det der er problemet eller jo det er det vel. det er sådan at der nu er nogen der har meldt os til myndighederne.. ( så vi er gået fra hinanden, selv om vi elsker hianden) jeg vil gerne vide hvad der kommer til at ske?? er det ulovligt? jeg er jo over den seksuelle lav alder.. men vi blev kærester da han var lærer på min skole.. betyder det noget? hverken han eller jeg har noget med skolen at gøre mere.

Når du sådan opretter.... s.s.blicher
.. samme indlæg to gange efter hinanden, kunne man godt betvivle din histories rigtighed, og måske istedet tro at du bare prøver at skabe opmærksomhed omkring dig selv ?

Ja det gør UPS
I følge loven, må han som lære ikke have et forhold til sine elever under 18 år, så enten skal du ud af den skole, eller også skal han...

Hvis dette er sket, så sker der ikke mere i denne sag... held og lykke der ude...

tro hvad du vil ikke mere
det ikke opmærksomhed.. det svar jeg ved ikke hvad jeg skal gør..

hmm why.king
Umiddelbart vil jeg ikke tro der er noget ulovligt i det da den seksuelle lavalder i danmark er 15 og den er i begge jo passeret. At der så kan være noget moralsk forkert i det er ikke rigtigt jeres problem da man ikke helt selv kan styre sine lyster eller følelser.


Du skriver ikke noget om hvor lang tid der er til du fylder 18, men alternativt kan i jo vente med at flytte sammen til du fylder 18. Det er iøvrigt dine forældre der bestemmer der bestemmer helt og holdent over dig indtil dit fyldte 18 år uanset om du syntes det er irriterende eller ej.

Jeg syntes at have hørt om personer under 18 der er blevet gift på dispensation så derfor er jeg 99.99 % sikker på at det ikke er ulovligt i er sammen, hverken på den ene eller den anden måde.

Giftes under 18... s.s.blicher
.. udløser så vidt jeg husker det gode gamle "kongebrev" der desværre stort set er ikke eksisterende.

En god gammel dansk tradition, der desværre blev udfaset.

Læs den anden tråd..... lagermann
Hej hej

Det forvirrer også mig lidt at Mette opretter endnu en tråd, efter vi har gjort os umage med at give hende oplysninger i den allerede oprettede.

Om denne mette er en copycat kan jeg jo ikke vide da hun/han ikke har en profil. Men hun fortæller i den anden at de ikke længere er i et lærer/elev forhold.

Så nej, jeg kan ikke se grundlaget for den anmeldelse. Og da slet ikke når hun nu siger at de ikke ses mere.

Confusing, very confusing.

Lagermann

ro på ikke mere
ro på.. vi vil bare gerne være kærester, vi snakker ikke om at flytte sammen før jeg ihvert fald er 19 eller 20, og vi har slet ingen planer om at gifte os endnu.

En copycat? lagermann
Hej Mette

Heller ikke jeg forstår at du opretter endnu en tråd med præcist samme problemstilling. Hvad var der galt med den gamle? Vil du fordømmes? Vil du have at vi siger FY FY skamme, det mås man ikke? Vil du straffes for at du er forelsket i din lærer?

Nej, jeg forstår det sgu ikke. Og ligeså lidt som de andre ønsker jeg at føle mig til grin.

Lagermann

undskyld ikke mere
det er ikke min mening at få jer til at føle jer til grin.

Utroværdigt.... s.s.blicher
... er vidst det rette ord i denne sammenhæng.

Giv mig Pianeseren
linket til det andet indlæg !

Sker heller ikke...... lagermann
...da jeg fornemmer at du er den samme. Og, der skal en del mere til før jeg føler jeg bliver røvrendt.

Mvh Lagermann

Værsenartig.... lagermann
Hej do....

Det står ellers stadig på listen over "seneste indlæg" med titlen "ved ikke hvor jeg skulle.."...men her er linket:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6;conference=161;posting=708326

Mvh Lagermann

Ja, det er ulovligt Klemmen
En underparagraf af lovgivningen om den sexuelle lavalder siger at, fra man er 15, til man er 18 maa der kun vaere 2 aars forskel paa sexuelle partnere, da den unge er nemmere for en voksen at manipulere ...Der sker hoejst sandsynligt intet med dig, hvad der sker med din laerer er op til politiet.

hvad er mest sansynligt ikke mere
hvad er mest sandsynligt politiet vil gøre?

jeg håber din lærer bliver fyret. til eleven
det er forbudt, at have sex med personer, som man har et ansvar for, så jeg syntes at du skal melde ham til skole inspektøren.

måske har du selv lagt op til det, men din lærer er en beskidt stodder, pædofil.

det er ikke ham der er noget galt med ikke mere
først og fremmest var han ikke min lærer og for det andet er han blevet fyret og det var mig der lagde op til det,, til det hele.. han en sød og rar mand som ikke ville gøre nogen noget ondt.. du aner ikke hvad du snakker om.. du er ikke klar over hvor mange gange han har sagt det ville være bedst hvis jeg lod mig gå og hvor mange gange jeg har holdt ham og sagt at han aldrig måtte forlade mig fordi jeg aldrig havde været så lykkelig... det er måske svært for dig at forstå men det er ikke min opgave eller hans at lære dig at kærlighed ikke kan styres...

Hvad fanden sker der! Saviour
Jeg kan godt følge dit problem, synes generalt at de svar du har fået er ret ubruglige.
For at vende tilbage til dit oprindelige indlæg, ved jeg ikke hvad der "kommer til at ske".
Men jeg kan forstå på dig, at i elsker hinanden, og derfor synes jeg at i skal fortsætte med at gøre dette. Kærlighed er noget af det smukkeste der findes, og følelsen kan slet ikke erstattes af noget andet.

Jeg håber at i får det til at fungere, og at i kan få det godt sammen. Det er ikke sikkert at det kommer til at holde for altid, men det er dejligt så længe det gør, og hvis det holder for altid, er det jo skønt.
Har aldrig fattet folk som synes at et kærlighedsforhold skal/bør stoppes/ødelægges på grund af konservative etiske holdninger.

Hvis i virkelig elsker hinanden, og ikke kan undværer hveranden, synes jeg i skal holde fast i det i har.

Håber det hjalp dig, og al lykke og held til dig

-Saviour-

Nej, kærlighed kan ikke styres, til eleven.
men det kan liderligheden, det er ikke unormalt at piger forelske sig i fyre, som de har sex med, og denne lærer ved udmærket at jeres forhold er forkert, når han siger til dig, at I skal slutte jeres forhold, så gør han det for at dulme sin egen dårlige samvitighed, ikke nødvendigvis fordi han mener det.
jeg har i min tid desværre haft mange kvindelige kokke elever, jeg siger kun desværre, fordi jeg ved at de falder fra, kort tid efter, at de har fået uddandelsen.

mange af dem har brugt alle mulige tricks for at få bedre karakterer, men det vil kun være en bjørnetjeneste, i den virkelige verden skal eleven vide alt om råvaren, fremstillingen, egenkontrol, kalkulationen, kostprisen, og meget mere, og mange piger kan simpelthen ikke forstå at man må gå frem efter en grundopskrift, til alle saucer og deserter, og meget mere, hvilket medfører, at de til stor iritation, for andre kokke og elever, starter nogle fuldstændige absurde diskutioner, som slet ikke har noget at gøre med den ret de skal fremstille.

et restaurantskøkken er meget hektisk, og når gæsterne bestiller mad fks. kl. 12, så sætter eleven sig ned og holder spisepause, for hun har krav på mad, andre spiser før rykket kommer, ellers man må vente til man har rigget af, og fået tid.

fyrene har et helt anderledes forhold til dette, de knokler bare videre, og prøver på at samle så meget viden som muligt, så de ikke behøver at spørge så meget.

loven om elever og lærer, er lavet for at beskytte begge parter, i tidernes morgen da spanskrøret stadig var i brug, var det altid de frække drenge der skulle i skammekrogen, søde lise med det gyldenblonde hår, og begrænsede evner, blev kaldt op til katederet, hvor hun skulle fortælle om arvesynden, medens lærereren havde fingrene i hendes trusser, det gav hende et par ekstra UG_minuser.

i min elev tid, glemte jeg at sende en desert ind, og kokken slæbte mig ind i kølerummet, og gennembankede min mave, så jeg måtte have morfin for smerterne, dengang var der ikke noget der hed sygedage, det har heldigvis ændret sig.

dengang sejlede jeg med grenå hundested færgerne, så styrmanden skulle give mig sprøjten bagi, desværre kom der en forkert sø, og nålen knækkede i min popo, jeg kunne naturligvis ikke stå op, så da morfinen virkede, trak styrmanden den knækkede nål ud med en tang.
kokken var en sindsyg galning, og en dag stak en af matroserne hovedet ind i kabyssen, og råbte til kokken, hvad så smaske, hvad skal vi have af hundeæde idag, kokken tog en kniv og kastede efter matrosen, heldigvis røg kniven ind i en redningsbåd, men meget hurtigt var bådsen i samtale med hovmesteren, og da kokken skulle hjem til tirstrup i sin gamle Ford T, var alle dæk skåret op, og han kom aldrig ombord igen.

dengang kogte man høns, og ikke kyllinger som man gør idag, visse steder, og kokken havde tidligere på dagen indyndet sig hos en af smørebrødsjomfruerne, og naturligvis havde hun fået 2 høns, og asparges, og meget mere foræret.

senere på dagen var der mange gæster, og pludselig kunne inspektøren se at der manglede 2 høns, eller 8 måltider, så kokken fortalte at de var blevet stjålet inden de kom ombord på skibet.

jomfruen går i land i hundested, og pludselig gik posen i stykker, og de fineste stjålne varer væltede ud, måske havde hun glemt sin laktaske, men det var et syn for guder, at se hvordan hun i al hast kastede maden i vandet.

måske skal du også tænke på, at mange unge piger har gået til pianoundervisning, naturligvis enetimer, hvor talentet kun rækkede til at spille fløjte, kødfløjte, hun er naturligvis også blevet forelsket i lærerens rutinerede fingre, når han spillede riberhus march for hende, hvorfor tror du ellers at det selvspillende klaver blev opfundet.

se på alle de nuttede skuespillerstarletter, og balletdanserinder, med sårede fødder, og en trøstende dramalærer, jeg tror han bruger mere tid på pigerne, end han gør på bøssedrengene, hvis han altså er på det rette hold.

anlæg sag mod din lærer, og bed om en ny mødom, eller et misbrugsbidrag, han får løn for at overholde reglerne, mange frivillige inden for sportsverdenen, må underskrive en erklæring om, at de ikke vil lure i baderummet, eller sutte kødfløjten, på mustafa på 6 år.

Kanon Indlæg dtm
Endelig et indlæg med holdning og furnuft til at bakke det op godt gået !! DTM

hvad skal jeg bruge det til... ikke mere
vil bare sige at dit indlæg ikke gjord en skid. det surt du har været ude for noget lort og hørt en masse... men mit problem er ikke at han ikke elsker mig.
du synes helt sikkert jeg er dum og naiv. men du ved bare ikke noget om os og kan derfor ikke rigtigt udtale dig om om det er udnyttelse eller kærlighed.. og jeg skrev ikke indlæget for at folk skulle skrive han er et svin eller at han udnytter mig.. jeg skrev for at få hjælp og ikke høre på flere der fortæller hvor forkert det var og hvor dum jeg er siden jeg ikke kan se han som du siger "udnytter" mig...

intet ulovligt deroha
Nej det er ikke ulovligt at være kæreste og have sex med en på 31 når du selv er 17, så du behøver ikke være bekymret for at være sammen med ham igen. Og der findes ingen lov, som en ellers nævner i et andet svar til dig, om at du ikke må være sammen med en fyr over 18 som er mere en to år ældre end dig

virkelig ikke mere
åhr tak er du sikker. mange tak det er jeg glad for

alder siff
Alder burde ikke betyde noget, men man skal jo bruge hovedet fornuftigt, hvad siger dine forældre. Myndighederne kan ikke gøre dig noget, men tænk dig om når du er 30 og i din bedste alder er din ven ved at være en ældre herre.