Migræne, igen igen igen.

Migræne, igen igen igen. Anonym
Jeg er en q på 34 år der lider ret meget af migræne. Har fået diverse piller men intet ser ud til at hjælpe. Er der en der har et godt råd til den enlige mor der liger så tit...??

Har du prøvet rodvad
akupunktur? Den er gratis vist du får en henvisning fra egen læge.
Når du har overskud, kunne du også prøve at "Google" på migrene.

kraniel sakral Anonym
er virkeligt godt jeg lider også af det er 34 år og mor.

Hvad type af PIVe
piller har du fået indtil nu ???? jeg ved da en smule om migræne og hortons hovedpine....

KH PIV

ikke andet end det sædvanlige m34
jeg har tidligere lidt af migræne, jeg var bange for at det var noget arveligt da min far også har lidt af det, siden han var omkring 30.

Men min migræne er forsvundet efter at jeg strengt er begyndt at overholde følgende:

-drikker masser af vand
-drikker nul kaffe
-drikker ikke for meget alkohol
-ryger ikke, hverken smøger, cigar eller pibe
-motionerer mindst ½ time hver dag, udendørs
-sørger for at få sollys hver dag
-sørger for ikke at sidde for lang tid bag en tv/pc-skærm ad gangen.
-holder hjemmet rent, specielt sengen, sifter sengetøj 1-2 gange om ugen
-sørger for at holde døgnrytmen, går ikke for sent i seng
-sørger for at stresse af, hver dag, nogen dage med lidt yoga og meditation.
-sørger for at grine hver dag

Før det, fik jeg nogle stærke smertestillende piller, der hed Bonyl - sådan noget medicin behøver jeg ikke længere.

Jeg ved det er mange regler at overholde, men for mig har det egentlig været nok til at komme af med min migræne. Egentlig er jeg også overbevist om, at det ville være nok for min far, da han på ingen måde overholder bare de 2 øverste regler.

Håber det hjælper dig, al held & lykke, migræne er noget at det værste, der findes...

En alternativ løsning Panda
Jeg er selv q 43 år, som også efter mit fyldte 38. år begyndte at lide af migrænse ... med voldsomme anfald, hvor jeg hverken kunne se eller høre. Jeg nægtede at lade mig fylde med diverse piller fra lægen og begyndte selv at "eksperimentere". FISKEOLIE ! er svaret, sammen med magnesium-piller fra Matas. Mine anfald er aftaget i betydelig grad og bliver mere og mere sjældne. Men én ting er vigtigt: Er dit liv i orden ? Igennem flere år havde jeg et job, som jeg "hadede" at skulle af sted til og en kæreste, som voldte mig mange bekymringer ! Efter at have "skilt" mig af med de to store belastninger er jeg næsten helt fri for migræne, så jeg er helt overbevist om, at der også er noget psykisk i migræne-anfald !

helt sikkert m34
det du skriver, kan jeg nikke genkendende til - på et tidspunkt var min migræne så omfattende og invaliderende for mig (jeg havde mange sygedage), at jeg reviderede hele min tilværelse. Faktisk også efter en rigtig god snak med en helt fantastisk læge jeg havde på daværende tidspunkt, der hurtigt kunne konkludere at jeg var ved at udvikle kronisk stress.

Det sværeste er naturligvis at flytte de store sten, men nogengange er det nødvendigt, hvis man skal tænke lidt på sig selv.

et forslag jacob.lykke
min kusiner lider også af heftig migræne, hun prøver nogle alternativer til piller som fx akupunktur, fysioterapeut, afspændingsteknikker og lignende. ved ikke hvor meget det har hjulpet, men det er da et forsøg værd.

mh Jacob

migræne airimorten
lider selv af hortons hovedpine,får selv et migrænemedicin der hedder emigran ,det kan fåes i pilleform og som indhalatore og som injektion,de to første er ikke specielt gode men som injektion har jeg meget gode erfaringer desuden får jeg ilt som også har vældig god erfaring med,men du skal snakke med en neurolog om dit problem for det er ikke til at leve med.både emigran og ilt bliver brugt til migrænepatienter.

Migræne er jo mange ting rygmekanikeren
Men der er rigtig mange som kan reducere både antal af anfald og voldsomheden af disse ved et godt og målrettet afspændings- og afbalanceringsprogram.

Indledningsvis kan man tjekke om der er mange spændinger og derfor gode muligheder for at ændre på sårbarheden. Sig til hvis du mangler tips til hvordan!

kranio-sakral terapi også migrænegramt
Hvis du føler det hjælper, hvorfor har du så migræne?

migræne. anonym
Jeg kan ikke huske så mange af dem men her er da nogle: migea Rapid 200 mg. Imigran 25 mg sumatriotan. Maxalt smelte 10 mg.. Og et tak til dig foreløbig.

av av. anonym
Jeg ved ikke hvor meget jeg tror på disse ting du skriver, da jeg først begyndte at lide af migræne efter jeg havde født for 10 år siden.

Men rygning kan jeg ikke stoppe.
Kaffen er nem nok og stoppe med.
Motion er ikke nemt når jeg har sclerose.
Solen er nem(når den er der)
Passe sengetiderne er nemt da man som scleroseramt er mega træt ofte.
Drikker aldrig alkohold.
Men vil bestemt gøre de ting jeg kan og se. Migræne er bare ikke fedt... Takker for at jeg vågnede op uden idag..

Jeg anonym
har prøvet alle de ting og det hjælper ikke...

Jeg har anonym
den dejligste kærete der støtter mig 100 %. Mangler ikke penge. Har masser af venner, et dejligt hjem, god familie. Et skønt barn, er så godt som altid glad. Jeg vil nu bestemt sige jeg er i balance med mig selv. Går til fys hver uge så jeg har heller ikke muskel smerter i nak , ryg eller andre steder... Men tak alligevel.. Smiler.

beklager jacob.lykke
så kan jeg desværre ikke hjælpe dig.

håber du finder en måde at slippe af med det.

mh Jacob

smiler. anonym
Det var sødt skrevet tilbage. Håber bestemt på det samme. Nej hvor mine migræne dage er slemme for mig og bestemt også for mit barn. Og kæresten med..

To ting de ikke er nævnt i tråden... miss-mee
..jeg lider desværre også af migræne eller hvad det nu er....her snart haft en million diagnoser og fået alverdens piller uden den store effekt.

Men har du fået tjekket for allerigi/aflukkede bihuler - kan afhjælpes med næsespray.

Og tager du p-piller kan det være dem der giver dig migræne. Det hedder østrogenudløst migræne. Uden p-piller har man kun anfald omkring mens, med p-piller flere gange om ugen.

Min værste trickere er tv/pc og for lidt søvn og stress...Da mit var værst havde jeg 2-3 anfald om ugen af 1-2 dages varighed.

Det der hjælper bedst er massage af "svømmehuden" ved tommelfingeren, Voltaren og kold frisk luft.

Håber at du finder en løsning...det er ikke sjovt at have knald i låget:-) ...mee

Hov og... miss-mee
...en gang havde jeg et anfald der ikke ville gå væk. Det varede i over en uge uden ophold. Der fik jeg en Prednisolon kur (høj dosis 2 dag, så mellem i 2 dage og så lav til at trappe ud på). Det hjalp på 2. dagen...ahhh:-) ...mee

hortons migræne barcardi
Jeg lider desværre af den modbydelige hortons migræne og har prøvet næsten alt . Nu skriver jeg tidspunkterne op for anfaldene , de kommer jo næsten på klokkeslæt , derefter har jeg prøvet at tage Emigran en halv time før anfaldet kommer , men anfaldet kommer alligevel og varer fra en time til halvanden . Nu har jeg så gjort det at jeg tager en pille en time før og har faktisk ikke haft et anfald i 2 dage . Når så anfaldet kommer kan jeg kun mærke ligesom et pres indefra
i hovedet , men ingen smerter . Så prøv det .

Forum om hortons hovedpine Morten B
Kig ind på www.hortonforum.dk hvor vi med hortons hovedpine deler vores erfaringer.

MVH
Morten B

migræne babynus
hej.....jeg har haft migræne siden jeg var 18 år og idag er jeg 37...for 5 år siden fik jeg nogle piller der hedder zomig.... og de er virkelig gode....