Mikrofon til battlefield 2 HJÆLP

Mikrofon til battlefield 2 HJÆLP Mr_Muffe
Jeg har spillet battlefield 2 i et stykke tid nu men.. jeg ved ikke hvordan jeg bruger mikrofon i spillet. Jeg har et steel sound h5 headset hvor mikrofonen virker perfekt.
Har 4 mbit forbindelse så der er heller ikke noget problem...

HJÆLP. knus Muffe

måske Lille Kylling
Hvad har du prøvet for at få det til at virke? jeg mener at standard knappen man skal trykke på for at tale er b, har du prøvet det? eller så prøv at køre en test af mikrofonen inde i options, så vidt jeg husker er der en mulighed for det. Hvis det er nogle venner du spiller med vil jeg da foreslå at I i stedet benytter f.eks. Ventrilo

Det hedder H5 hovedsæt Holger
og ikke H5 headset.

Fundet problemet men kan ikke løse det Mr_Muffe
Det skal lige siges at min mikrofon virker fint ude i windows og over msn mv. MEN når jeg ¨går ind i BF2 og vil teste min mikrofon er der bare ingen udslag selv om jeg kan høre at miken virker... HILFE... det er nitte det her!
PS har opdateret mit intigræeret lydkort.

hmm anonym
Det lyder da mega dumt at sige "hovedsæt", "headsæt" er det eneste normale at sige

HOLD DA OP EEN MERE!!!! *ICEHIGH*
Hej muffe,

Kan godt se at det er lang tid siden du har skrevet... men!!! Jeg sidder med nøjagtig det samme problem.... mid HEDSET(hovedsæt) virker fint i windows... også til indspilning af lyd... og under audio setup inde i spillet kan jeg også teste det fint.... men in game... der er der ingen der kan høre mig og jeg kan ikke høre dem???.... løste du dit problem?.... eller er der andre der har noget forslag?-..... det skal lige siges at jeg har fundet ud af at spillet vælge at benytte mit onboard lydkort til at håndtere det.... og ikke mit usb headset... i starten virkede det hvis jeg have en onboard mic slået til og høre tlf på... men det er lidt surt at have købt et hedset som man ikke kan bruge påtrods af at spillet skulle kunne acceptere det???

har også prøvet... at køre bf2voicesetup.exe... uden held... den crasher med usb men virker med onboard....????? er der nogen der har oplevet det før...!!! argghh der må være en eller anden indstilling jeg kan ændre i mapperne sådan at den tager mit usb headset...

Fab