Min brors kæreste er frygtelig

Min brors kæreste er frygtelig Mette Korsgård
Halloo allezusammen.
Vil bare lige høre om der er flere i dette ganske land, der går med samme problem som mig. Problemet drejer sig om, at min bror har en kæreste som jeg simpelthen ikke kan snuppe. Jeg prøver VIRKELIG med al magt at tage mig sammen, men nogle gange bliver jeg simpelthen nødt til at aflyse familiehyggen, fordi hun er der. Jeg elsker ellers familiehygge, men der er grænser for hvor mange gange jeg kan bide tænderne så hårdt sammen. Det ender med en dyr tandlægeregning.
Situationen er den, at min bror sjældent har en kæreste og hun er på en måde den første, som mine forældre er helt vilde i varmen. Se, det er sådan set ikke problemet. Det egentlige problem er, at hun er så kunstig og så opstillet og sukkersød på den der måde a la; nu har jeg en kæreste og nu skal vi dyrke parforhold til vi segner og jeg skal være bedste venner med familien og det skal være ligenu. Det er lige præcis den type jeg har det meget meget svært ved. Hun er alt for meget på og alt for smiskeagtig, man føler slet ikke at man kan trække vejret.

Kender I noget til den situation, for den er VIRKELIG et problem? Og lad være med at sige at jeg skal tage mig sammen, for jeg tager mig så meget sammen at jeg nogen gange kan være ved at græde. Jeg kan virkelig ikke lide hende !

Så er det godt jetpost
at det ikke er dig der er kæreste med hende.....Selvom jeg ikkemå sige det, så siger jeg det: tag dig dog sammen

du lyder misundelig på hende anonym
jeg tror, at du skal gøre noget ved dit selvværd...

og det er kærlig ment.

vh anonym

men mit selvværd er fint Mette K
jeg kan simpelthen bare ikke lide hende. Jeg kunne jo godt lide de andre piger han har kendt. De nåede desværre aldrig på kærestestadie. Men hende her kan jeg bare ikke lide. Hvad skal jeg gøre ?

jeg T A G E R MIG SAMMEN Mette K
Læs nu hvad jeg skriver. Hvad gør man hvis der simpelthen er en person man virkelig ikke kan med? Det er måske svært at svare på, da det er sjældent at det sker. Som jeg har skrevet længere nede, så kunne jeg godt lide de andre piger han har kendt (men som desværre aldrig nåede at blive kærester) men jeg kan virkelig ikke med hende pigebarnet her. Hun er frygtelig.

Det er selvfølgelig også svært for dig at se at det er sandt, når du ikke har oplevet hende

JEG forstår dig laddyladdy
Tag dig ikke af de andres svar, de ved næppe hvad det drejer sig om, siden de kan komme med så ignorante udtalelser.

Jeg ved godt hvordan du har det, fordi min brors kæreste er nemlig ligeledes. Hun er sådan en rigtig dukke, der smisker sig ind på alt der har med min brors omgangskreds at gøre og hun bruger ham meget som en ting man viser frem til venner og familie og tager aldrig hensyn til, at han er meget stresset og har brug for en pause ind i mellem. Det er selvfølgelig hans eget problem, men Gud hvor jeg hader når han tager det tøsebarn med til familiekomsammen. Jeg melder mig sgu også syg nogle gange. Der må være grænser for hvad man skal stå model til !!

måske har hun sofa fie.
skjulte værdier, se bare prinse gemalen, han fik dronningen og et job i røde kors i røven, som han ikke kunne klare, og han fik en admiralsuniform, selvom han aldrig har roet en båd selv.
måske er hun bare overpyntet fordi hun har mindreværdskomplekser, og dem skal der også være plads til.

hun behøver jo ikke være din ven trullehut
Så er det godt hun ikke er din kæreste hva? ;)
Ej, kan godt forestille mig at det er hårdt, men du må vel bare bide det i dig (som du jo gør) og så tænke på at du da ikke behøver bruge mere tid end nødvendigt på hende. Bare fordi hun er din brors kæreste behøver du ikke at kunne lide hende, selvfølgelig skal du behandle hende ordentligt, og i skal begge kunne være til stede. Men du kan jo godt melde ud - høfligt og alt det der - at i nok ikke lige bliver de bedste venner, og at hun derfor ikke behøver at prøve som en sindssyg, men det ville gå bedre hvis hun lod være.

forlig dig med anonym
at det er hans kæreste. Acceptere hende som hun er og slap af og gå til det familiehygge aftner.

Det vil jeg anbefale dig at gøre.

Man er nød til at acceptere sin families valg... tænk at du fandt en kæreste din bror ikke kunne klare synet af... hva`så ?

vh anonym

ignorer de andre Anne - sophie
undtagen den sidste. De forstod vist ikke spørgsmålet og det at man bare har brug for at tale med nogen om det. Det kunne jo være det hjalp i stedet for at få en spand lort i hovedet, kærligt ment eller ej.
Min søster har en fæl kæreste. Han går simpelthen kun op i sig selv og er verdensmester i at skabe intriger og prøve at vende min søster mod resten af familien nogen gange. Han vil gerne have hende for sig selv tror jeg, men det bliver vi nu flere om at bestemme.
Jeg plejer tit at drikke nogle glas rødvin eller et par øl inden jeg skal mødes med ham. Bare lige for at få pulsen list ned :0)

Kender godt til det med aflysninger, det er vist mere normalt end man tror :0)

Men det er jo kun dig jetpost
der har et problem med hende, dine forældre kan jo godt lide hende, så jeg mener stadig at dete r dig der har et problem, og derved er det kun dig der kan gøre noget ved det....Tag dig sammen eller bliv væk når hun er der...

det er da let! moster grethe
Du skal da bare forlange at din bror finder sig en ny kæreste. Hvis han ikke makker ret, skal du da bare sige det til din moar. Sig du ikke vil komme hjem mere hvis kæresten ikke forsvinder, så klarer mor den for dig!

Helt ærlig! Er du jaloux over at han endelig har fundet en kæreste? - Familiemedlemmer kan du ikke bare sådan sige, at du ik' ka' li'. Dem tager du som de er. Óg håber at familiemedlemmerne også akcepterer dig, som du nu er. Også selv om det sikkert er svært for dem.

ikke så mange Mette K
ikke SÅ mange mindreværdskomplekser. Hun er 30 år, hun er bare sådan.

Jeg øsnker bare nogen jeg kan tale med om det. Ikke nogen der skal prøve at lave om på mig, for jeg gør mig sgu umage med det her pigebarn. Men det er så svært når man bare ikke kan med det her menneske. Jeg har aldrig prøvet før ikke at kunne lide et menneske så lidt. Jo, måske lige i folkeskolen, men det er jo mere end 15 år siden.

Jeg ville bare ønske der var nogen jeg kunne tale med om det. Nogen som selv har prøvet det og som ved hvad det drejer sig om

Synd for jer alle sammen jetpost
i har det rigtig hårdt. Hvis i aldrig skulle få større problemer så er i heldige......Håber aldrig at i vil møde sygdom eller andre rigtige problemer, for det vil i da aldrig kunne klare med den rygrad i bærer rundt på. Tag JER sammen

men hør her kære ven Mette K
jeg ville bare have nogen herinde at snakke med. Hvis du læste mit indlæg, så går jeg jo rent faktisk til det her familiehygge. Men jeg aflyser nogen gange fordi jeg ikke kan klare hende. Jeg tager mig sammen.
Jeg efterlyser folk der ved hvordan jeg har det og kan sætte sig i mit sted og som ikke skal korrekse mig. Det er ikke det jeg har brug for lige nu, for jeg tager mig ganske enkelt grundigt sammen. Mere end du aner

AAAHHH - sten fra hjertet Mette K
der faldt en sten fra hjertet da jeg læste dit indlæg :0) Dejligt med en der kender til det. Det er svært ikke? Det er ens brors kæreste og man vil jo gerne byde dem velkommen og er nysgerrig og så videre og når man endelig møder hende, så kan man bare overhovedet ikke udstå hende. Og selvom man prøver og selvom man tager sig sammen, så bliver det bare ikke bedre. Jeg har givet det mange chancer og jeg kan bare stadig ikke lide hende. Hvad fanden skal man gøre ? Det er virkelig en svær situation at stå i. Glad for at jeg ikke er den eneste der har hang til aflysninger af familiehygge af og til :0)
Men også virkelig surt at det skal være sådan.
Men jeg ser sådan på det, at hvis jeg har en dårlig dag, så er det bedre at jeg afyser end at komme til at sige noget jeg måske ville fortryde senere.
Hvor længe har din bror kendt hans kæreste?

mine forældre er ved Mette K
at få øjnene op for det men husk på, at de er blændet af, at han endelig har fået en kæreste. Og det er jo fint nok. Det er muligvis mig der har et problem, men det er sgu ikke selvforskyldt. Jeg KAN vitterlig ikke lide hende og det KAN jeg ikke lave om på. Du kan jo ikke gære for, at der findes en person du ikke kan med, det sker jo for alle mennesker. Bare ærgeligt at det lige skulle være min brors kæreste. Men hør her, jeg tager mig rigtig meget sammen og du kan jo ikke se at det er sandt det jeg siger, når du ikke har set hende i aktion, det berejder jeg dig ikke. Men jeg bebrejder dig at du straks angriber mig, npr jeg egentlig bare søger én at tale med, som ved hvordan jeg har det og hvor svært det er. Tror du måske at jeg synes det er fedt at have det sådan? Hvordan tror du det er, at skulle tage sig voldsomt voldsomt sammen hver gang man skal mødes med pigebarnet? Du kan jo ikke blive væk forever !!
Næh, det ville nu være dejligt at tale med én som der kan forstå hvor svært det egentlig kan være og ikke bare beder én om at tage sig sammen. Det gør jeg jo konstant

dejligt svar Mette K
tak skal du have, det lettede :0) Jeg blev lidt ked af bare at blive jordet, når jeg nu faktisk har det ret skidt med situationen, men ikke rigtig kan gøre mere end jeg gør nu. Jeg har lidt sagt til mine forældre at hun ikke lige er min type. Det er pænt sagt og måske skal jeg nok melde pænt og høfligt ud til hende også, at vi nok ikke bliver best pals.

Tak for dit konstruktive svar, det gjorde mig glad :0)

du klapper bare i laddyladdy
og hold op med at være så bedrevidende. Jeg ved skam udmærket godt hvordan det er at have modgang - i dén grad. Men det ændrer sgu da ikke på det faktum, at man stadig godt kan have svært ved det at man ikke kan lide sine søskendes kærester. Det er da ikke fedt, men nogen gange kan du da ikke gøre for det. Desuden tager vi os vist rigtig meget sammen, men jeg tror mere det er dig der skal tage dig sammen og læse indlæggene ordentligt igennem inden du kommer med dine ikke særlig konstruktive svar

så lidt trullehut
Det var da så lidt og held og lykke med hende.. Jeg skal nok krydse fingre for at de ikke ender med at blive gift.

oooh my gggod Mette K
I forstår jo ingenting. Jeg TAGER mig sammen. Jeg har selv en sød kæreste, jeg kunne godt lide de andre piger han så, men jeg kan ikke lide hende. Jeg kommer som regel til familiehygge, aflyser kun engang i mellem og jeg har virkelig prøvet at kunne lide hende. Men konklusion er, at jeg STADIG ikke kan lide hende og jeg mangler bare nogen at tale med om det. Men jeg kan forstå at det er noget du har været så heldig ikke at have kendskab til, siden du kan komme med sådan et nedladende svar.
Jeg ønskede bare at have nogen at tale med, som forstår at det er en svær situation at stå i. Jeg havde ikke behov for at få ad vide at jeg er jaloux, da jeg ikke er det. Jeg havde ikke behov for at blive talt ned til og jeg havde heller ikke behov for bedrevidende indlæg. Bare nogen at tale med, som har stået i samme situation. Det ville være så rart og gøre det lidt nemmere, så jeg ikke skal gå med det selv. Kan du forstå det ?

må ærlig indrømme Mette K
at jeg også lidt håber på at de ikke bliver gift. Selv mine forældre er faktisk lidt betænkelige ved det. De begynder så småt at få øjnene op for, at hun måske er lige lovlig meget på. Men helt åbne øjne har de ikke fået endnu.

Tak for svar, blev sgu lidt ked af de andre jeg har fået :0/

Yep, jeg kender det lala
Min bror havde engang en kæreste der opførte sig som et barn overfor ham, og det skal lige tilføjes at de begge var tre år ældre end jeg.
Men ellers havde jeg en ex-svigerinde, og hende kunne jeg bare ikke snuppe.
Hun var enmlig også meget slesk, sød når hun kunne opnå noget, og en heks overfor dem hun ikke ville opnå noget hos.

Et lille tip til dig! Bettetip
Du SKAL ikke absolut svare på alle de kommentarer, der kommer til dit indlæg ;-)
Hvis jeg var dig ville jeg ignorere de kommentarer, der er helt ude i hampen - der er jo ingen overbevisende grund til ligefrem at vedligeholde stupiditeten og indlade sig på et verbalt skænderi med fremmede, vel ;-)

Jeg gad godt bolle min brors kæreste Moderation og moderatorer
Hun er pisselækker

er enig med dig mocafe anonym
selv om det ikke er tit :-)

det er fy fy anonnym
forbudt område....sikkert derfor du er så tændt..

det kan jeg skam godt forstå moster grethe
så vidt jeg kan se, er det dig der ikke har forstået et humoristisk klap. Din brors kæreste er din brors valg! - og så må I andre rette ind efter det, HVIS I ønsker at omgås din bror. - Hvad er det du vil opnå? En afstemning på SOL'en om det er synd for dig? Hvis man ønsker at være et familiemedlem, må man acceptere familien. Det kan der ikke laves demokratiske afstemninger om. - Og hvis din bror elsker hende, må hun jo et eller andet sted være elskværdig! Find ud af det.

tak Mette K
folk herinde forstår det ikke. Men det er meget godt at høre fra nogen der kender til det og forstår at det ikke BARE er noget man tager sig sammen til.
Det er nemlig rigtig problematisk når man decideret ikke kan lide en person - en person er sammen med en fra familien

Du har ret :0) Mette K
Blev bare ked af, at de overhovedet ikke ville prøve at forstå mit indlæg, så tænkte at jeg kunne få dem til at forstå det ved at forklare det på anden vis, men nej.

hold op med at skabe jer laddyladdy
Tag en kiks, tør øjnene, puds glorien og læs indlægget lidt bedre. Hun har bare brug for nogen at snakke med, ikke for folk der håner, er nedladende eller bare ikke VIL sætte sig ind i situationen. Hvis man kunne vælge om man kunne lide en person eller ej, havde man jo valgt at kunne lide vedkommende, tror I ikke. Det er jo ikke fordi man synes det er en fantastisk situation at være i. Det har ikke ret meget at gøre med, hvad man ellers har prøvet i sit liv, skulle jeg hilse og sige

Ja jeg kan se det lala
med at mange ikke rigtigt fatter det, men lur mig om ikke også de kender til det der med bare ikke at kunne klare en person ;)
Selv så holdt jeg ud, men gjorde så mit for at undgå hende når vi var til familiekomsammen, men hun fik altså ikke lov til at jage mig væk.

hæ hæ Mette K
godt hun ikke fik jaget dig væk :0) Jeg har det bare meget svært ved folk der klæber i forvejen, så alle alarmklokker ringer. Holder mig så vidt muligt også væk fra hende men på en dårlig dag må jeg melde pas og blive væk, men det sker dog ikke så tit. Min far og hunden kan let holde min opmærksomhed fanget af alt muligt andet end hende:0)

Hmm.. jessebel
Har du nogen gange tænkt på, at det vi allermest afskyr ved et andet menneske, det er de ting ved os selv, som vedkommende repræsenterer, og som vi ikke kan fordrage ved os selv!!

For mig lyder det som om, du er jaloux/misundelig på din brors kæreste!
Du er ikke længere i centrum ved familiesammenkomsterne - det er hun - fordi dine forældre faktisk godt kan lide hende.

Og hvorvidt du bryder dig om hende eller ej, er jo egentlig fuldstændig ligegyldigt. Det vigtigste må være, at hun er sød ved din bror, og at de holder af hinanden!

Så bland du dig bare udeom og bliv væk fra familiesammenkomsterne, så længe du ikke kan styre din jalousi/misundelse!!

ih du milde - du fatter intet Mette K
du kopierer bare de andres indlæg. Jeg er hverken jaloux eller ligner hende pigen. Jeg klæber ikke og spiller heller ikke bedste ven med min kærestes familie lige når jeg har mødt dem. Den har du fået galt i halsen. Især fordi, at jeg så mange gange har skrevet i indlæggene, at jeg mangler bare nogen at kunne tale med om det, ikke folk som dig der ikke har forstand på den slags.
Jeg kan ikke lide hende, hun minder ikke om mig, jeg er ikke jaloux, jeg har opmærksomhed fra min familie - hvad er dit næste argument efter dette indlæg ?

lille frøken Mette, Mr. M.
hvorfor sætter du dig ikke ned og skriver et pænt og kærligt brev til dig selv, - og giver dig selv ret i ALT. Det er da nemmere end at nedgøre alle de mennesker, der har taget sig tid til at skrive til dig selv om de ikke fatter at du bare vil ha ret.

Lille uforstående hvad du end er laddyladdy
Hvrfor lader du ikke bare være med at svare på andres indlæg hvis du selv mener at hun ikke er berettiget til at lave indlægget og være ked af at folk er nedgørende. Hvorfor skriver du ikke bare et brev til dig selv og fortæller dig selv at det er fedt at være bedrevidende og uforstående og lad være med at indvolver os andre. Afsti afsted - kom igang

Hvorfor rådspørge? paw1
På dette site. Høre en masse kommentarer fra mennesker, der måske ikke er enig med dig. Det er ikke værd at diskutere med den brede udenforstående hob.

Træls, træls, træls Annie H
er det, når en man holder af får en kæreste man mest af alt har lyst til at pronto returnere til julemanden sammen med moster Annies hæslige og hjemmelavede rensdyrsweater!!!!!

Hvad med din bror? Ved han hvordan du oplever hende? Er han glad for hende? Elsker han hende lige frem? - For det er vel det, det møg sure æble, drejer sig om....eller hvad? Virker han glad når han er sammen med hende?

Det er jo heldigvis ikke forbudt at være sammen med familien uden kærester og den slags.

Vil tænke mere over dit problem og vende tilbage senere.

ciao herfra