Min dåse er dejlig.

Min dåse er dejlig. sanoia
Det er je sikker på.
Fordi jeg fik en dåse af min megen dejlig kærste,en med en blomst i,je troede det var sodavan først,je drikke ike sodavan"GG"
Det så en blomst der komme og ike det du lige tro.Nej jeg fik en dåse me en plante i,lidte vand og nu den kommet op.På plante står der megen tydeligt,med skrift pænt,-Du er dejlig-
Det ved je jo godt "GGG,men hvordan ved plante det og hvordan de skrive det der,je fatte ikke en meter me den plante, men den er dejlig og fin stor,hvordan det er skreven der ved je ike,ved du det så?
Kærlig Sanoia.Undere mig megen .

Hvor sødt ;O) britzen
Sådan en vil jeg gerne have og give til min skat -

Sikke en betænksom kæreste du har, værdsæt det lille veninde ;D

BlomsterSmil til dig
guller

Hvad Balthazar
Med et stavekursus, tag dig sammen menneske

Har du hørt Samsonit
om dåselatter ?´

Brændende kærlighed Sigurd
150 g bacon i skiver
5 mellemstore løg i store tern

Kartoffelmos
1 1/4 kg kartofler
ca. 2 1/2 dl skummet-, mini- eller letmælk
ca. 1/2 tsk salt
evt. peber

Tilbehør
300-400 g syltede rødbeder godt brød
Skær baconskiverne i små stykker og steg dem gyldne og sprøde på en pande uden fedtstof. Steg løgene gyldenbrune i det fedt, der sidder tilbage på panden (hvis du synes der er for meget fedt, hæld da lidt af det væk). Rør ofte rundt i løgene, så de ikke brænder på. Når løgene er færdige, blandes de med bacon og hældes over kartoffelmosen, som kan anrettes på fad, i en skål eller på tallerkener.
Kartoffelmos: Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i vand uden salt. Mos kartoflerne med en kartoffelmoser, håndmikseren eller et stort piskeris. Lun mælken og rør den i mosen lidt efter lidt. Smag til med salt og evt. peber.
Servér masser af syltede rødbeder og godt brød til.
Energi pr. person:
2500 kJ / 600 kcal
Fordelt på:
protein 13 %
kulhydrat 67 %
fedt 20 % (13 g)

Pas godt på hans 11
din dåse, og lær lidt mere Dansk stavning

sikke noget blabla
crap... Sanoia du er pæredansk, du har bare ikke noget liv og så kommer du her og spiller en som ikke kan stave og ikke kan det danske sprog ordentligt, hvor trist for dig. Jeg er selv udlændning og ved du hvad vi kan skrive mange sjove ting og misforstå meget,men det der,det er sgu helt gennemtænkt til punkt og prikke så derfor tror jeg ikke en skid på at du er andet end dansker ( som jeg i øvrigt intet har imod og derfor kan ikke forstå sanoia som ikke kan være stolt af det han eller hun er)