Min date igår

Min date igår Anonym Kvinde
Jeg var på date igår men en rigtig sød fyr! En af de typer som vil bære dig rundt på hænder og fødder om nødvendigt.

Problemet er at han er ret.. rig. Og nu kan jeg ikke finde ud af om jeg er interesseret i ham eller hans matereilistiske genstande (Rettelse: Selve det at han har disse ting).. Hvordan får jeg skrabet alle tingene væk for at fokusere på ham alene?
Jeg er også bange for at hvis jeg finder ud af at det er ham jeg er interesseret i og vi begynder at komme sammen så vil alle tro at jeg er en golddigger!

En ting til. Han har skrevet til mig siden vi skildtes med et knus igår, og jeg synes at det er ham der bør skrive til mig. Tænk nu hvis han tænker det samme?

Hilsen den småfrustrerede unge kvinde

Prøv lige igen dulkis
Har han skrevet eller ej. Er du bagstiv?

Kvinde, du tænker for meget Anonym kvinde
- og ved for lidt.
Selv efter første date grubler du løs, og kan ikke selv finde på svar.
Det kan kun ende galt for den stakkels mand.
Jeg håber, han selv har luret det, og derfor ikke skriver igen.
Mit råd til dig er, at du skal arbejde på at opbygge din selvtillid og dermed dit selvværd, så kommer de gode mænd af sig selv, og de bliver længere end til kun den første date.

ja, der er en tendens til dulkis
de bliver hængende til og med 3. barn.

Klap lige hesten! Anonym
Som jeg forstår det har han ikke givet lyd fra sig siden i går. Men klap lige hesten. Det var i går aftes! Du kan roligt vente en uges tid og har du ikke hørt fra ham ja så send ham dog en sms.
Så behøver du ikke fortryde bagefter, hvis der ikke sker mere! Og hvis folk skulle sige at du er en golddigger, men rent faktisk ikke er det, ja så blæs højt og flot på hvad andre siger (Eller prøv i det mindste!)

Han skrev igen! Anonym kvinde
Han skrev igen igår at han havde været på arbejde i jeg ved ikke hvor længe men at han savnede mig og håbede at vi kunne se hinanden igen.

Så er alt vel godt. dulkis
ikke så skidt en mandag endda - hva´?

Hvor er du dog altid klog og positiv! g-l
Dulkis (og det er ærligt ment!), og held og lykke til dig med den nye date. Håber for dig at det går godt. Giv tid, giv tid!