Min eks ven er lige død- hvad gør jeg?

Min eks ven er lige død- hvad gør jeg? pige23
Hej derude.
Jeg har det virkelig dårligt lige nu. Jeg savner min eks kæreste g vil bare have ham tilbage. Vi slog op for 3 måneder siden, men har været sammen mange gange siden. Bland andet i fredags, hvor jeg sov ved ham efter en fest. Det var dejligt og lige som det plejede. Som sædvanlig bildte jeg mig selv ind at i morgen- ville alt blive godt og vi ville finde sammen igen.
men om morgenen skete det mest frygtelige jeg har oplevet så. Vi fik afvide at en ung dreng var kørt galt og død. Men ingen vidste endnu hvem det var. Det var mega ubehaglelig at man nærmest skulle ringe rundt og finde ud af hvem der manglede.( Vi bor i en lille by, hvor alle kender hinanden).. Min eks kørte mig hjem, og jeg ventede hele dagen på at han skulle ringe eller skrive tak for i går. Det gjorde han ikke, og til sidst ringede jeg selv til ham ( det er jeg alligevel ved at være vant til). Der fortalt han så at det var hans ved, en som jeg også kender og som jeg ofte så da jeg og min eks stadig var kærester, der var død. Jeg anede ikke hvad jeg skulle sige, andet end at det var skrækkeligt og om hvordan han havde det. Og det gør jeg stadig ikke?? Jeg har lyst til at skrive til min eks konstant og høre om han er ok, men vil heller ikke presse mig på..? Det hele er jo bøvlet i forvejen og nu er det hele 1000 gang værre. aner ikke hvad man gør i sådan en situation? Han har måske brug for at være alene lang tid nu? Vil så gerne vise ham at jeg støtter og vil være her for ham, men det som om han ikke vil snakke med mig om det? Og har jeg som eks kæreste overhovedet "ret" til at ringe og bakke ham op? eller skal jeg bare indse at jeg ikke kan gøre noget? Vil bare så gerne være der for ham, men føler han skubber mig endnu længere væk nu, hvilket jeg også godt kan forstå. Men skal jeg bare prøve at lade ham være, eller blive ved med at ringe og prøve at snakke med ham om det? Vil bare så gerne vise ham at jeg altid vil være der for ham og hjælpe ham lige meget hvad der sker..?

Tag derhen Anonym
Tag hen til din ven og sig det som det er-ligesom du har gjort her. At du ikke aner hvad du skal-at du er bange og ked af det-men at du altid vil være der for ham som hans bedste ven-omfavn ham- spørg ham om alt hvad han ved-og bare vær der.så meget du kan.Snak ikke om at I skal være kærester, lige nu--måske kommer det hen ad vejen. oplevelser som denne gør også at I kommer tættere på hinanden-og det styrker jeres bånd hvad enten I skal være kærester eller "kun" venner.

når det er ikke så godt slim
men det er de stød som livet giver en gang i mellen ,hej der er nogle ting jeg ikke kan forstå , jeg kan godt forstå at du vil hjælpe ham igemmen hvis han har en krise det er da også sødt af dig , men vad med dig selv hvem støtter dig hvis du har det dårligt ???, det lyder ikke til at være din x kærste der gør det, og NEJ du skal ikke bare tage til takke med hvis han her løst så komme du flyvene, det er da klart for mig at han ikke ringer til dig , hvorfor skulle han det ??? du er der for ham hele tinden og for mig at se så har han brug for noget sex en gang i mellen og så er det jo bare at ringe til dig ?? du skal ikke hvise ham en skid når han ikke kan ringe til dig så må du sige fra og så kan du sige at du er meget ked af det med ven men han skal ikke ringe mere for du har et liv hvor du ville have ligt meger respækt fra mandens side af tak for denne har gang sådan kort fortalt , jeg kan da helle ikke forstå at man sover sammen med sin x, jeg trode at når man slår op så er det fordi at man har fådet nok af hinnande,gør min den tjenste at næste gang han ringer så siger du til ham du er ved at lave noget og du ringer tilbage sener hvis du for tid , nu sidder han og venter og du ringer næste dag og spør ham hvordan det føles ?? efter min beste over bevisning så er du alt for god af dig og det er der nogle det udnytter, ps jeg kunne da godt tinke mig en lille sex mus der komme når jeg ringer, så du siger bare til :-) nej spøj til side , du bliver nød til at komme vider i digt liv og sætte stolen for døren og spake ham ud , han er dig ikke værdig venlig hilsen slim

Rolig nu Johnnybg
Sket er sket, og det var jo ikke din ven vel....

Skriv mmi4ever
en kortfattet sms om, at du er her for ham hvis han har brug for det. Du støtter ham gennem denne svære tid. Vær en rigtig god ven for ham.

Det var da også rigtig forfærdeligt. [:*(] . Mine tanker går til familie og venner til den unge dreng. [f]

Held og lykke med det.

/mmi4ever. [s]

giv ham tid idi
Hej. Min ven/venindes bror er også næsten lige død. Det første stadie jeg var på var bare at græde og græde. Måske vil din eks ikke have at du ser ham græde/være ked. I starten ville jeg heller ikke rigtigt snakke. Bare sig at du er der for ham hvis han har brug for det. Jeg skrev til min veninde at jeg var der for hende og at jeg var næsten ligeså ked. Hun ville ikke snakke, ligesom jeg før vi mødtes til bisættelsen. Der faldt vi hinanden i armene og åbnede os op. Der gik lidt længere tid før jeg åbnede mig op for folk udefra. Men nu er jeg i det stadie hvor jeg virkelig har brug for at snakke med folk. Der kan gå lang tid før man kommer så langt. Det er nu 3 måneder siden ulykken og jeg græder mig stadig i søvn hver aften. Håber du ku bruge det:)
Og held og lykke