Min far er en mønsterfange

Min far er en mønsterfange laddyladdy
:-D

Nu skal jeg nok lade være med at spamme jer mere med min fars sygdoms historie. Jeg har bare ikke så mange andre end *Rotte* at tale med om det, så det var lidt rart at kunne sige det til jer :0) Så er man ikke helt alene trods alt :0)

Min far har jo fået sidste behandling i sin cancersygdom og kom hjem for nogle dage siden efter at have været på Riget i 14 dage. Det hele skulle være fjernet nu næsten 100% sikkert, for der var næsten ingenting tilbage inden han startede denne sidste behandling.

Da han blev sendt hjem kom overlægen ind til stuegang efter at have tjekket hans tal osv - tallene viste sig at være tre gange så gode som de man normalt kan forvente sig, når de er gode.
Desuden har han holdt sig rigtigt godt under hele behandlingen (som er ret afkræftende). Han har gået ture hver dag på en time, selvom han var været træt. Han nåede på en dag at forvandle sit værelse til et motionsrum hæhæ. Gymnastikmåtte, pilatesbold og kondicykel. Det blev altid mødt med et ret stort smil hos både læger og sygeplejerske når de kom ind, det var et yderst sjældent syn.

Alle tal har hele vejen igennem været helt unikt flotte. Min far holder sig sundt. Han ryger ikke og sdrikker kun lige til husbehov. Han motionerer jævnligt og lever ellers et ret normalt liv. Men ved siden af er han pissestærk og stædig. Så hvis jeg en dag bliver syg (7-9-13), så håber jeg at jeg er ligeså stærk som ham. Nu har jeg et forbillede ihvertfald :-D

Det bliver en totalt fed jul :0)

Nu smutter jeg ud og køber lidt julegaver. Er lige i stødet til det. Vi ses senere, kan I hygge jer :0)

Kh Nieves

Tillykke søde :) Vicky
Det var meget dejligt at høre. Og sødt sagt at du håber at være ligeså stærk som ham, hvis du engang skulle blive syg :) Prøv at sig det til ham, det vil glæde ham. Selvom patienter altid benægter det :)

De bliver en dejlig jul for jer. Det vil ihvertfald være helt velfortjent :)

Skriv du bare herind hvis du føler dig alene med det hele. Det kan godt være du ikke kender os, men hvad betyder det i den her sammenhæng? Det vigtigste er at få det ud og have ngen at diskutere det med eller bare læne sig lidt op af når man er træt :)
Been there, så jeg ved hvad du føler.

Hav en dejlig dag.

Vicky

Glædelig jul :0) Pia O
Det var godt med en god nyhed og det er altid fedt når nogen besejrer kræften :0)

Skønt.. elway
Men en succeshistorie :) Og nu sker det heldigvis aldrig med dig, men skulle det ske, så har du sikkert i dig fra din far :)

Dejligt med et positiv indlæg !

Og det er jo herligt at mærke du stråler af glæde.. Synes i hvert fald det virker sådan.. Så stort smil og kram herfra.. Og glædelig jul osv.

Det er fedt at høre Sygeplejersken
han har været yndlingspatienten på den afdeling, det er jeg temmelig sikker på :0)

SÅDAN Louise Nansen
Det har også været en hård omgang for dig kan jeg forstå. Du er helt sikkert ligeså stærk som din far. Du lyder ihvertfald meget viljefast i dine indlæg C",)

Rigtig gid jul til jer alle

Knus og kram fra mig Louise

Hey Sweety Listeria
Godt at høre med din far. Altid dejligt at høre om nogen der har bekæmpet den lorte sygdom :0)

Ønsker jer det bedste fremover og en lækker jul :0)