Min far har en affære med gift kvinde

Min far har en affære med gift kvinde fortvivlet
Mine forældre er skilt, og har været det i mange år efterhånden, så jeg har ikke noget problem med at min far finder en ny kvinde.
Det jeg har et problem med, er at han har en affære med en gift kvinde. Jeg tror muligvis nok at han har et affære med en af hans venner. Hende og hendes mand er rigtig gode venner af familien, og har været det i mange år.. Mig og min mor, som er veninde til hende kvinden også, har gransket lidt i det i noget tid. Vi har ikke nogen endegyldige beviser, men de er ude på samme tid, i byen på samme tid, og den anden dag så jeg der stod "middag med (kvinden)" i min fars kaldender, men begge sagde at de skulle til noget firma komsammen. hver for sig selvfølgelig..
Jeg ved ikke om jeg skal konfrontere ham med det?? Og det er ikke fordi de holder med at se hinanden, det er som altid, måske lidt oftere. Altså hvor hendes mand er med, idet de jo er gode venner.

Min far har behandlet mig som lort i et godt stykke tid, og er bare bange for at jeg en dag kommer til at slynge min spekulation i hovedet på ham, i raseri. Men så længe jeg ikke har noget at komme med, nogen beviser, så er det nok ikke det smarteste. Jeg ønsker virkelig at fange dem i det. Han har nemlig gjort det før. Haft en affære med en gift kvinde, så han skal bøde den her gang. jeg får det så dårligt med det. Synes det er SÅ ulækkert.- både fra hendes og hans side! og han behandler mig som skidt, og tror selv han er så mega hellig. Kan snart ikke klare det mere.

Hvad skal jeg gøre???

Affære? Kirstine
Jeg forståe ikke helt, hvorfor din mor går så meget op i din fars liv, hvis de er skilt. Hun bør efter min mening passe sig selv, frem for at sidde og konspirere sammen med dig, og dermed skabe endnu mere splid mellem dig og din far. Din far er voksen nok til at finde ud af sit eget liv, og det her er hans liv og ansvar, ikke dig eller din mors. Det virker noget nævenyttigt på mig.

Hvis det er vigtigt for dig at vide, om din far har en affære med denne kvinde eller ej, synes jeg, du skal spørge ham. Svarer han nej, kan det skyldes, at han enten ikke har en affære, eller at han ikke ønsker du skal blande dig, og det er vel hans ret? Svarer han ja, kan du jo give ham din holdning til det.

Har du tænkt over, hvad du vil med dine såkaldte "beviser"? Hvad nu hvis du kan finde dem, vil du så gå hjem til din fars venindes mand, og fortælle ham, at konen har en affære med din far? Er der noget, du ønsker hævn for over for din far, eller er det din mor, der vil straffe ham for noget?

Nu skriver du ikek, hvor gammel du er, men mit bedste råd til dig er, at du passer dit eget liv, og blander dig udenom den side af din fars. Din fars privatliv har han lov at have for sig selv, og hvis du mener hans gøren og laden rammer dig på andre måder, så tal med ham. Din far er en voksen mand, og skal selv tage ansvar for sine handlinger, og også konsekvenserne af dem.

Med venlig hilsen
Kirstine

Spørg ham? Anonym
Hvad du og din mor, tænker, mener eller tror er jo ret ligegyldigt-og at du/I vil sætte fælder op så han AFSLØRER sig, det er da usmageligt.Og hvorfor og hvad er det du vil ha`han skal bøde for? Han er voksen og kan i princippet være sammen med hvemsomhelt gift eller ugift over den kriminelle lavalder uden at fortælle dig og din mor om det.I hvilke situationer behandler han dig dårligt? Hvor gammel er du egentlig?--

Noget tyder på studt
at du og din mor har et usundt forhold til hinanden. Din mor burde blande sig fuldstændigt uden om din fars kærligheds- og seksualliv - det er uværdigt og umodent, at hun går og gransker i hans privatliv, og det er direkte kvalmende, at I leger "privatdetektiver" sammen.
Jeg kan i princippet godt forstå, at du er interesseret i at finde ud af, hvad han foretager sig, men samtidig står det slet ikke til diskussion, at det IKKE vedkommer dig. Hvordan ville du selv have det, hvis han undersøgte dit privatliv - snusede i din kalender - og slog sig sammen med en tredje part i "efterforskningen"? Ville det være ok med dig?
Kap navlestrengen til din mor og fortæl hende, at jeres indbyrdes forhold IKKE skal handle om, hvad din far foretager sig privat. Forsøg at opbygge et normalt forhold til hende og pas for guds skyld på, I ikke bliver hinandens "veninder" i en malplaceret alliance mod din far.

forstår i det ikke? fortvivlet
Jeg er 18..
Det er som om i går ind for utroskab? Tror ikke i kan sætte jer ind i hvordan det er, at vide at min far ødelægger andre folks ægteskab.
Jeg går i klasse med kvindens datter, og hvordan tror i det er, hver dag at se hende og vide, at min far ødelægger hendes forældres ægteskab? Det er sgu da ikke en ret fed følelse at sidde med?!
Forventer I at jeg bare skal være fuldstændig ligeglad med, at min far har en affære med en af hans bedste venners kone? Ville i selv kunne lade som ingenting, hvis i vidste det om jeres far?

Han var min mor utro, også med en gift kvinde. Så hun kan sætte sig ind i, hvordan hendes mand har det, hvis det endelig er. Og så er hun der, så jeg kan snakke med hende om mine tanker om det. Så synes ikke i skal begynde at anklage hende. Hun tænker kun på mit og mine søskendes bedste.

Du har ret: En anden anonym
"Synes det er SÅ ulækkert.- både fra hendes og hans side!"

Det er forkert at bedrage ens venner, det er så falsk hvis det ER det der sker.
Med mindre de par, har en aftale om, at leve det frie liv.
Men det bedste vil nok være, at du opgiver at bekymre dig om det.

Jeg forstår dig godt. En anden anonym
Det du har oplevet, sætter sine spor, og det gør det, med eller uden ens mors indflydelse.
Det håber jeg også, at andre herinde vil kunne forstå!

Går ikke ind for utroskab Kirstine
Nej, jeg går ikke ind for utroskab, er gift på 18. år, og har aldrig selv været utro, Men jeg går heller ikke ind for stikkeri, og indblanding i andres liv, hvor man ikke har noget at gøre. Det, din mor og dig har gang i, vil ikke afbøde konsekvenserne hverken for kvindens mand, eller for jer selv (tværtimod), eller for din far. Derfor giver jeres indblanding i hans liv ikke nogen mening.

Din far ødelægger ikke kvindens ægteskab, det gør kvinden, der er utro. Din far har ikke giftet sig med hendes mand. Nej, det er ikke pænt gjort, at tage en vens kone, det er et groft svigt, men konsekvenserne må din far tage. Men tal med din far om dine bekymringer.

Jeg er sikker på, din mor kan sætte sig ind i tingene, men det er ikke hendes opgave, at lede efter beviser på en mands utroskab, der ikke længere er forpligtet over for hende, det vil virke som en hævn. Ja, det er en svær situation, men den bliver endnu mere indviklet jo flere, der blander sig i noget, de ikke skal blande sig i. Det vil ikke bedre din fars og mors samarbejde, hvis din mor gør sig til part i denne sag, og heller ikke dit forhold til ham, hvis du går bag hans ryg.

Derfor, konfronter ham, og forklar, hvad du skriver her.

Med venlig hilsen
Kirstine

Dit bedste? Anonym
Det er vel at have et godt forhold både til din mor OG din far. Det er IKKE jeres anliggende at mistro eller dømme din far. Jeg forsvarer på INGEN måde utroskab! Men det du har gang i nu er jo noget helt andet. Du er vred, føler dig svigtet og hvad ved jeg og ønsker HÆVN-men det er helt forkert af din mor at blande hendes skilsmisse ind i dette her. Snak stille og roligt med din far om din mistanke-og fortæl at du er bange for at din klassekammerat og venskaber på tværs er i fare for at gå i stykker. Hvis du ikke kan det-så stop med at udspionere og hold dine mistanker HELT for dig selv. Du kan alligevel hverken gøre fra eller til hvis han har sex med en gift dame--det hendes ansvar-da det er hende , der er gift--hvis der overhovedet er noget om snakken-Det kunne også tænkes at det er ondsindet sladder du og din mor har gang i?-- Jeg føler med dig-da du har det så dårligt med at din mistanke måske er rigtig-men gå til kilden og spørg din far og/eller den gifte kvinde. Og husk hævn og det ikke at kunne tilgive andre det er meget tungt for dig at bære rundt på- du er den der vil lide mest-da det stresser dig på mange måder. Men det er IKKE noget der vedkommer andre end din far -- husk det.

jeg fatter heller ikke anonym
hvorfor moderen er så interesseret i hvem eks manden har en affære med.Hvad havde hun tænkt sig denne oplysning kan bruges til? Mon hun ikke helt er kommet sig over eks manden? Og sønnen... Hvad i hulens navn blander han sig i ,hvem hans far har so kæreste? Hvad vil han dog bruge denne oplysning til? Get a life! og pas jer selv,er hvad min mening er,hvad bilder de sig ind?

kære fortvilvet. anonym
Jeg kan godt se,at hele denne ballade sætter dig i et forfærdeligt dilemma,men du skal huske på,at den dame (som er gift ),din far måske har en affære ,med,er en voksen kvinde,som af sig selv har valgt at være sin mand utro.Din far er ikke utro,da han ikke længere er gift,men damen er .Hun har valgt det og taget en chance med sin mand og det er mellem hendes samvittighed og sigselv og ingen anden.Din far kan være totalt ligeglad,han er nemlig ikke gift.Forstår du hvor jeg vil hen?

Indblanding i andres liv Kirstine
Du skriver, at din far har behandlet dig som lort, kan det skyldes, at han har mistanke om, at du kommer for at spionere for din mor, når du besøger ham? I så fald, kan jeg godt forstå, at han er rigtig træt af det.

Med venlig hilsen
Kirstine

hvis og hvis? Anonym
Det er stadig kun den gifte kvinde og faren der MÅSKE er blevet for interesserede i hinanden-men ingen kender de nærmere detaljer-så hvorfor bekymre sig. Jeg synes heller ikke det er ok at ha sex med sin vens kone--men måske er det et åbent ægteskab--så er det "kun" alle dem det ikke vedkommer, som sidder tilbage med deres fordomme-dem kan man ikke bruge til noget.Sladder og snageri er lige så grimt som utroskab!

Tænk lige på, Vera.
hvad trådstart skriver her:
"Mine forældre er skilt, og har været det i mange år efterhånden, så jeg har ikke noget problem med at min far finder en ny kvinde."

Hvor gammel mon trådstart var dengang - hun er 18 år nu?

Kan I slet ikke sætte jer ind i, hvordan det har påvirket et barn?
Og nu frygter hun, at endnu en familie skal splittes - hun går i skole med datteren.

Det var jo trådstarts privatliv hendes far smadrede, sammen med en gift kvinde, som han åbenbart ikke er sammen med længere..

Forstår Anonym
så udmærket trodopretters sorg og angst--men beretter det til udspionering,hævn og fordømmelse? Nej vel? Hun kan jo ikke forhindre at historien gentager sig. Hendes mor er ingen støtte på det punkt-da moderen jo også er "personligt" involveret. Trodopretter har brug for støtte både fra en mor og en far--der er stor uligevægt her lige nu-men hævn er det dårligste der findes

bliv voksen fruenogmanden
og lær at blande dig udenom ting der ikke kommer dig ved.

det er din fars liv og han vælger selv, det gør den dame også. hun vælger selv.

hvordan du og din mor gransker to andre menneskers liv , det er fandme ULÆKKERT, og klart du føler han behandler dig dårligt, du må jo gå rundt med dårlig samvittighed over at snage i hans kalender og andre ting, klamt-----------------------

Har forstået Kirstine
Jo, det skriver trådstarter jo selv, og jeg kan godt læse. Hvad jeg siger er, at spionage mod sin far, og i konspiration med sin mor, som faderen er skilt fra, ikke vil løse problemerne - tværtimod.

Det skriver jeg sådan set, fordi jeg synes trådstarter skal passe på sig selv, og have sig for øje, at der kan være nogle konsekvenser ved de ting, vedkommende gør. Trådstarter kan leve sit liv efter egen overbevisning, her er vedkommende langt ovre på et andet menneskes boldbane.

Situationen er ikke lykkelig nu, Men bliver den bedre af spionage, indblanding i andres liv, og sladren - næppe!

Så hvad skulle formålet med denne spioneren være, andet end hævn? Det vil i hvert tilfælde ikke styrke trådstarters forhold til sin far, eller faderens forhold til ekskonen. De vil formentlig ikke kunne være i stue sammen rigtig mange år frem, til skade for trådstarter.

Om trådstarter tror, det hjælper hendes skolekammerat og dennes far ved jeg ikke, ej heller, om det er målet, for familien går måske i stykker, og så kan trådstarter risikere at bebrejde sig selv, at en familie brister. Det er ikke sikkert den anden familie inkl. datteren vil takke for hjælpen, hvis nogen sladrer. Så hvem vinder på det, trådstarter og dennes mor har gang i?

Trådstarter kan ikke forhindre sin far i at have en affære, hvis det er sket, og trådstarter og faderens ekskone ER ude og blande sig, hvor de ikke skal blande sig, efter min mening. De er faktisk bedre stedt ved ikke at vide noget, og vennefamilien bliver ikke mindre splittet af deres sladder.

Det eneste der giver mening i mine øjne er, at konfrontere faderen med det, så han er bevidst om at det har konsekvenser for andre end ham selv, og at det gør hans datter ked af det, hvis han har et forhold til venindens mor. Mere kan trådstarter ikke gøre.

JEG kan godt forstå dig petranil
at du synes det er ulækkert, fordi du kender begge parter i utroskaben OG yderligere går i klasse med datteren. Jeg ved til gengæld ikke hvad du skal gøre men jeg forstår din frustration og vrede også fordi det ikke er første gang han laver det nummer.

Hvad kommer det dog dig ved. Nilas
Hele dit indlæg smager af hævntørst og snagen i sager der ikke kommer dig det fjerneste ved.
Jeg skal lade være med at gisne om hvorfor du synes din far behandler dig skidt, det ved jeg ikke, men man kunne da godt få sine tanker, så nævenyttig du er.
Han er en voksen mand, han kan sagtens klare sin tilværelse uden din indblanding, han klarer sikkert tingene udmærket selv, prøv dog at indse det.
Jeg er også skilt og tro mig, ingen af mine unger skulle prøve på at blande sig i mit privatliv, endsige kigge i min private kalender, det kommer sgu' da ikke dig ved hvad der står i den, du milde kineser hvis det var min datter eller søn der gjorde det, så ville der blive ballade, stol på det.

Nå.. Vera
Nilas skrev:
"Han er en voksen mand, han kan sagtens klare sin tilværelse"

Det kan der jo være delte meninger om - han opfører sig da ikke som en voksen mand, han tænker vist med en vis legemsdel, og hvor udmærket det er, det vil tiden vise.
At gå bag andres ryg, det er svinsk!

Ignorer....... Løvemor
din far en tid!

Hvis han så spørger hvad der er galt med dig. Synes jeg du skal fortælle ham alt det du fortæller os herinde.

Men det er ikke dit ansvar hvad din far render og laver eller hvem han har affærde med [:$]

Du er nødt til at komme videre med dit liv, altså ud over den forhindring, som dine forældre har sat op foran dig [:)]

Held og lykke

Løvemor

Hvis ryg? Anonym
Du ved lige så lidt som alle andre om vennen synes det er ok at hans kone er sammen med trådopretters far--alt her er gisninger-sladder og grim fortid som lige skal hævnes så NOGEN kan få det godt-eller hvad? Ligegyldigt hvad, kan hans barn ikke bruge vores råd til noget, da han/hun har gamle sårede følelser i klemme. Vi kan kun sige at det ikke er hans/hendes ansvar hvordan han opfører sig-ej heller at moderen virkelig putter gift i dette bæger- ikke for at hjælpe sine børn, men for at bruge dem i sit eget "spil" mod exen. Jeg forstår godt at denne 18 årrige er rigtig ked af det. Men lad det hvile ved det- alt er kun en overgang- kom videre.

Ja enig! Kirstine
Og det er præcist, hvad trådstarter selv gør, når hun snager i sin fars ting, og i samarbejde med sin mor, leger detektiv uden ahns vidende!

Hvad faderen tænker med er hans sag, han er voksen nok til at tage konsekvenserne Han har ret til at bestemme over eget liv. Faderen er ikke hverken trådstarter eller dennes mor utro, for det vedkommer ganske enkelt ikke dem, hvad han gør med sit privatliv. Hvis han går bag en vens ryg, og har en affære med konen, er det deres sag, ikke trådstarters.

tager imod jeres råd.. fortvivlet
Okay, jeg kan ligesom mærke at det på ingen måde vedkommer mig..
Det er svært bare at vende ryggen til, men som I siger, så er min far en voksen mand, og han kan selv tage ansvar for sine handlinger. Jeg skal ikke begynde at bekymre mig om hvordan han vælger at leve sit selv. Det vil i sidste ende også ødelægge mig fuldstændig psykisk, hvis jeg går og tænker på det hele tiden.

*lige en kommentar - jeg bor hos min far, så jeg udspionerer ikke for min mor!
Derudover synes jeg det er total urimeligt sådan at anklage min mor på den måde, og sige at vi laver konspirationsteorier sammen, når i på ingen måde kender hele historien. I ved ikke hvordan jeg har fået den oplysning om deres middag, udover at jeg så den i hans kalender. Jeg tjekker på ingen måde hverken hans kalender eller mobil for den sags skyld, for det ville jeg også selv blive gal over, hvis det var den anden vej rundt. Og jeg føler ikke jeg behøver at forsvare mig her, for i har kun fået et udpluk af historien, og hvordan tingene hænger sammen..

Utidig indblanding Kirstine
"Mig og min mor, som er veninde til hende kvinden også, har gransket lidt i det i noget tid."

Det var den her sætning, der giver indtryk af, at din mor er involveret. Det er dumt, og virker nævenyttigt og hævngerrigt, at hun gransker sin eksmands affærer og oven i købet bruger dig på den måde. Dig, der helst skulle være neutral i forhold til dine forældre. Det er også ufint af dig, at løbe med sladder om din fars privatliv til din mor, og det er ufint af din mor, at bruge dig på den måde, hvis det er hvad hun gør. Jeg kan godt forstå, hvis din far føler sine grænser overtrådt, og ikke har det bedste forhold til dig.

Naturligvis skal du bekymre dig om din far, men der er forskel på at bekymre sig, og blande sig. Det er det du gør, når du involverer din mor, og i sammen "gransker" i hans affærer. Hvis du oprigtigt er bekymret, så gå til den person, der kan gøre noget ved din bekymring - nemlig din far. Din mor skal ikke blande sig i hans affærer, og kan heller ikke bestemme over ham. Det kan kun blive hovedløst sladder, som bestemt ikke gavner nogen.

Hvad vil I med beviser, hvad vil I bruge dem til? Han har da ikke gjort noget forkert over for din mor, vel? I kan ikke bruge de beviser til noget som helst, med mindre, I er ude på at gå til kvindens mand og sladre, og så er i derude, hvor man kan tale om utidig indblanding, sladder og hævn.

Hvis ikke din far ønsker at diskutere det her med dig, så skal du acceptere, at det er hans liv. Så må du sige til dig selv, at det her ligger uden for de ting, du kan gøre noget ved, og så leve med det uden at bruge flere ørkesløse kræfter på at beskæftige dig med det.
Du har gjort, hvad du kunne, så slip det. Og ja, man går psykisk ned af, at ville påtage sig at løse andres problemer. Især, hvis andre ikke selv mener de har problemer, og ikke vil hjælpes. Derfor giv dig selv fred i sindet og glæd dig over, at du er voksen, og kan leve dit liv helt, som du selv beslutter du vil leve, og ud fra den moral, der er din.

Med venlig hilsen
Kirstine

ja og...... ayla1978
Bland jer dog udenom - din far er et voksent menneske, og din mor burde få noget frivilligt arbejde, når hun tilsyneladende keder sig så meget i hendes egte liv, at hun har tid til at blande sig i hans - de er SKILT !

Ayla

Never tell your daddy :=) Special Man
Never Tell your Father how to F*uck as he already know it .Kirstine tried to tell you " Your daddy does not need a babby sitter as he is mature enough to make his own decision ".

PS" jeg håber at du kan forstår :)

Never tell your daddy how to Fuck Special Man
Never Tell your Father how to F*uck as he already know it .Kirstine tried to tell you " Your daddy does not need a babby sitter as he is mature enough to make his own decision ".

PS" jeg håber at du kan forstår :)

dkdkdk ddkdk
Jeg håber bestremt ikke mine børn og min eksmand gransker mit liv så nøje.

Jeg er - ligesom faderen her - gammel nok til at tage ansvar for mit eget liv - og skal ikke stå til regnskab for dem

Det samme gælder mine forældre - kunne da aldrig finde på at gøre sådan.

Teenage jalousi 2900Happines
Hvad du skal gøre?

Du skal tage din barnlige teenage-jalousi og smide den af h..... til!

Din mor blander sig i din fars liv - hun skal bare passe sig selv, og du skal ikke være hendes heppekor i den proces.

Din SINGLE far (!) ser muligvis (!) en kvinde der er gift.
Men at HUN er gift er HENDES problem. Det kan aldrig blive DIT eller DIN MORS eller DIN FARS problem.

Ønsk for din far at han får et godt liv, en masse søder kvinder der holder af ham, og som behandler ham ordentligt. Giv ham støtte og lad ham få et liv, i stedet for at tvinge ham i ensomhed og smuglæse hans kalender. Hvis din far kan stole på dig, og kan få sit kærlighedsliv i orden, så vil han have masser af overskud til dig.

Og som far ved jeg at han uden tvivl synes du er det bedste der er sket i hele hans liv. Måske er han lidt på "ny grund" lige nu fordi han skal finde et nyt kærlighedsliv, men indse at mennesket er ikke skabt til at leve alene. Og det er virkelig svært som voksen at møde nye kvinder. Alle de gode er taget.

Jeg synes Anonym
jeg synes bare, du skal passe dig selv.

hvorfor sprognævnet
Kan du ikke bare skrive det på dansk, hvis du er i tvivl om at hun forstår det? Det er det sprog, som de fleste her inde kommunikerer på.