Min far har kræft

Min far har kræft lula76
Ja min far har kræft og har haft det et stykke tid, det startede som strubekræft og blev behandlet i tide MEN, ja så havde det bredt sig til knoglerne, og det kan lægerne ikke gøre mere ved desværre. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg går herind, og jo måske alligevel... jeg har en masse tanker der skal ud, og har egentlig ikke lyst til at sidde overfor nogen og snakke om det, bare det at få det ned på papir er en rar følelse. Min far har mange smerter, så mange at han blev indlagt i 10 dage, han kom hjem i forgårs, efter at have fået strålebehandling, men nu er han så hjemme igen, men kan knap nok noget som helst, bare det at bevæge fødderne er nok til at få ondt nogle dage efter. Men han kæmper, han vil op og gå, han vil selv gå på toilet, og der tager jeg hatten af for ham. Mine forældre har sølvbryllup den 25. nu her og min mor har enda spurgt ham om de ikke skulle aflyse det.... men nej!! og det sætter så nogle tanker igang hos mig.... venter han bare til det er overstået så han kan få fred? eller er det bare ham der er stædig og ikke vil give op? man er godt nok noget ensom i sådanne en situation. Selvom alle siger at de støtter en, så kan de nu ikke hjælpe med ens tanker. Kærligst en bekymret datter

det er svært Anonym
min morfar ligger også på sygehuset dog ikke kræft men har haft en del blodpropper i hoved er dog 82 men dennne gang har han mavesår og ind imellem så føler jeg også han måske gerne vil sove ind og er træt men spørger ikke om det det er frygteligt med din far mistede min for 3 år siden, men måske han gerne vil være stærk og opleve sølvbryllup med din mor det håber jeg de når engang imellem kan tro flytte bjerge har i prøver noget alternetivt man ser jo en gang imellem folk der bliver helbedt.vh Mus

Det lakker mod enden med ham. anonym.
Jeg håber du har indset at de lakker mod enden for din Far.Han han kæmper mod kræften,er modig gjort af ham,men kampen er forgæves.Håber de når deres sølvbryllup,inden det er for sent.Jeg tror du har erkendt med dig selv,hvor det bærer hen med din far,og mon ikke han selv er klar over det med ham selv.Hej.

Kræftens Bekæmpelse En bekymret
Hej du

Det lyder som om det er uundgåeligt for din far, men jeg håber også han holder ud til han har nået at fejre sølvbryllup med din mor! Har en veninde, hvis mor døde (også af kræft) ca en måned før de kunne have fejret sølvbryllup :-(

Det er en forfærdelig sygdom, og jeg bliver ked af det, hver gang jeg hører om nogen der er blevet syge eller døde af det.

Du skriver det er lidt ensomt, så jeg vil råde dig til at kontakte Kræftens Bekæmpelse. Jeg er ret sikker på, de har nogle sorg-grupper eller lignende, og der kan du med garanti få den støtte, du har brug for.

Mange tanker,
Loola.

K.B lula76
Ja jeg har været hos kræftens bekæmpelse, men jeg er af den type der får ondt af alle andre, og vil gøre alt for at tage deres smerte på mig, og hjælpe dem på bedst muluge måde, og derved glemme mig selv og min sorg, så vi blev enige om at jeg skulle begynde at bruge min kreative side... nemlig at male og det er jeg så begyndt på :) og det hjælper da. Men det er også rart at få det skrevet ned, og så kan folk jo selv vælge om de vil læse det eller ikke :) men bare det at komme af med nogle af de tanker der flyver rundt inde i hovedet, det er en hel lettelse.

kære datter. Aircon.
din historie er meget sød og velskrevet, og jeg håber, at du får lidt fred ved at skrive om det.
jeg har selv været i samme situation, men jeg kunne bare ikke komme hjem, jeg var på kontrakt på Thule air base.
først faldt min mor på vej ud af bilen, og brækkede hoftebenet, det viste sig at hun havde knogleskørhed, og hun havde stærke smerter, og fik en hospitalsseng sat op i stuen, da hun ikke længere kunne gå ovenpå.

senere fik hun brystkræft, og fik fjernet brystet, jeg tror hun fik kemo, men jeg husker det ikke, men jeg tror hun vidste hvilken vej det gik, om ikke for andet, så på grund af smerterne.
4 år senere kom min far på sygehuset, han har aldrig været hos læge, selvom han havde nogle frygtelige skinnebenssår, så han fik salve fra en "klog kone, som naturligvis ikke hjalp.
lægerne åbnede hqans mave, og lukkede igen, han havde mavekræft, så han blev sendt hjem igen. som 87 årig endte hans sidste rejse, og jeg var så heldig, at jeg kunne komme hjem i 5 dage til begravelsen.
min søster lavede naturligvis mad og rengøring hos mine forældre næsten dagligt, selvom hun boede 21 km væk, i de dage hun ikke kunne komme lavede hun mad til fryseren,som mine forældre selv kunne varme i mikro ovnen.

min bror's kone kom også hver dag, og min bror klarede haven og andet forefaldende.
jeg håber din far har en god læge, og smmertestillende medicin er meget vigtigt, der kan du måske gå ind og kontrolere, at der altid er nok, have tillid til lægerne, de fortjener det.
jeg tror din far ved hvilken vej det går, og han har nok overvejet visse ting, også med hensyn til sølvbryluppet, men lige nu ønsker han bare at være stærk.
inden livet rinder ud, får man fred i sindet, og en vis afklaring med alting, døden er kun enden på det jordiske liv, og hvis han har mange smerter kan udfrielsen, være en befrielse.
nej jeg er ikke religiøs, men ikke alt kan forklares, tak fordi du skrev, og held og lykke frem over.

Har I prøvet Lund ?? Maqi
En af mine kollegaer fik konstateret kræft i leveren. Det havde senere bredt sig til knoglerne. På Riget kunne man intet gøre. Så tog han til Lund og i dag er han helbredt. Han var meget syg og havde voldsomme smerter, det var en lang behandling, men fordi man i Lund er gode til at bruge alternative metoder, finder de tit det der passer den patient som man har opgivet i Danmark.

En af mine mors kollegaer havde fået konstateret uhelbredelig prostatakræft, fordi det også havde bredt sig. På Riget kunne de ikke gøre mere, men så tog han blot til Ålborg og i dag er han rask.

Ikke dermed sagt, at de på Riget er dårlige, for de er knalddygtige. Jeg mener bare, at hvis deres metoder ikke virker, så er der en chance for, at andres metoder gør.

Det er rigtigt Obelixa
Min mor blev helbredt på Lunds universitetshospital for en meget udbredt brystkræft, som man havde opgivet i Danmark. Det var også en lang og sej omgang, men hun lever sgu i dag - miraklernes tid er ikke slut endnu

Hvad slags kræft anonym
Kender ingen og mener INGEN som er helbredt efter kræft i leveren som har bredt sig til knoglerne. så er naturligvis nysgerrig efter at vide hvilken slags kræft det skulle være?
For det første skal man have en ny lever, hvilket kompliceret, og det får man ikke sålænge man har kræft i knoglerne samtidig så????????

kræftens betændelse er kun fup absolut.
og fiduser, altså kræftens bekæmpelse.

for mange år siden blev min mor syg af kræft, og så fik hun ca 2800 kr. fra kræftens betændelse, ingen ved hvorfor.

jeg sejlede på langfart dengang, og pludselig fik 3 af besætningen en hilsen fra kræftens betændelse, det vidste sig, at de 2 andre fyre, også havde en mor som var ramt.

vi syntes at det var et pudsigt sammenfald, så vi skrev til direktøren, han er for længst på pension, men vi syntes alligevel at det lugtede lidt af pression, men han hævdede at der var vandtætte døre mellem givere og modtagere.

det skal naturligvis nævnes, at rederiet sendte brevene videre, de var afleveret på hjemmeadressen, og sendt til rederiets mægler.

faktisk blev det en ret belastende sag for direktøren, for vi var overbeviste om, at de opsamler så mange oplysninger de kan, inden de hjælper.
min mor fik ikke nogen støtte person, min søster klarede alt det nødvendige.
endelig efter ca, 1 år, kunne direktøren fortælle mig, at jeg havde deltaget i et lotteri, sendt fra Sønder Strømfjord 8 år tidligere, men naturligvis fra en anden adresse.
han vedlagde en kopi af min lodseddel.
for nylig hørte jeg en meget bitter historie fra jelling kanten, en landmand prøvede på at opkøbe noget jord fra en gammel syg enke, som boede på en forfalden gård, staldene var fine, men stuehuset var meget gammeldags, med løbesod, og centralvarme fra køkkenet's træfyrede komfur. intet badeværelse, eller moderne bekvemmeligheder.

enkefruen var ret isoleret i den lille by, men hun fik da besøg af kræftens betændelse, og udmagret som hun var, modtog hun tilbuddet om et gratis testamente, dog med den klausul, at omtalte landmand, ikke kunne overtage jorden.
der havde været en gammel strid hvor han havde lånt staldene til svinedrift, men glemte at afregne med manden.
enkefruen dør af kræft, og gården kommer på auktion, og omtalte landmand køber den for en slik.
sandt var det at stuehuset skulle rives ned, men hvad med klausulen.
kræftens betændelse får oplysninger fra samtlige hospitaler i landet, de kalder det forskning, hvorefter de i god tid kan udse sig ofre.
foreningen er privat, men bliver støttet af regeringen, tipsmidlerne og arv.
hver gang du ser en læge fra kræftens betændelse, så husk på, at vedkommende er lønnet af det offentlige sygehusvæsen, deres formål er ikke at bekæmpe kræft, men de forsker i hvor mange penge de kan skrape sammen, så de kan komme på sponsorbetalte forskerrejser på luksus klasse.
deres regnskab er ikke offentlig.

røde kors i røven, bruger samme fremgangsmåde, vi har netop set en sag i USA hvor en kvinde hvis hus brændte, blev udstillet som en hjælpende hånd fra røde kors i røven, sagen var meget pinagtig, da det blev vist på national tv, og lederen blev senere fyret.
der er alternativer til kræftens betændelse, men de er ikke så meget i medierne.

Godt spørgsmål Maqi
jeg ved ikke hvilken kræft det er helt præcist andet end kræft der startede i leveren og senere bredte sig til en knogle.
Men fordi du ikke kender nogen er det jo ikke ensbetydende med at vi andre ikke kan kende nogen der har været "heldige" :0)

ved kun at dem der anonym
har haft kræft i leveren som har spredt sig til knoglerne er døde , derfor virker det usansynligt, det du fortæller.

Det må jeg fortælle ham Maqi
han skulle i virkeligheden ikke have været i live nu. Det bliver han sgu grumme ked af at høre

Mange tak lula76
for alle de søde ord i skriver, bortset lige fra én som tror at kræftens bekæmpelse er en komplot.... HELT ÆRLIG hvad er da det for noget p.. at skrive?? men ok hver har sin mening.
Min far har gået hos en mand der hedder Bruce Kyle og har fået store doser c-vitamin indsprøjtninger, og han tror selv at det er med til at han ikke er så afkræftet, men jeg vil i hvert fald nævne Lund for ham, tænk hvis det virkede :)

???????? anomym
Jeg er selv kræf ramt og blev ved samtale på hospitalet fik jeg at vide at hvis jeg selv ville kunne jeg kontakte krætens bekæmbelse. Jeg havde ikke brug for en at tale mein sygdom igennem med men aligevel havde jeg nogle spørgsmål som de hjalp mig med. Jeg har som patient SELFØLGELIG meldt mig ind i forneingen og det eneste jeg modtager fra dem er et girokort og bladet. Hvis jeg ønsker mere kontakt med dem så er det jo bare at gribe knoglen og deltage i deres møder. Jeg har ALDRIG følt mig presset til noget. Min søster har været medlem i mange år og er aldrig blevetbedt om ting og sager. Tror du ikke at du har gang i en vandrehistorie????????

du er sku positiv anonym
Hold da op!!!
Du er da en der er meget positiv. Det ville stå galt til hvis jeg som patient også var så negativ men som patient er det meget vigtigt at holde humøret oppe og have en positiv og åben (uden at være negativ) omgangskreds.
Lægerne er blevet utrolig dygtigt i dag som den overlæge der fjernede min knude sagde vi er ved at drukne i vores succes, så det kunne tænkes at lægerne i Lund var blevet så dygtigt

du skal helt sikker nævne lund for ham Maqi
Det er bestemt et forsøg værd. Det virker for mange og knoglekræft siger man skulle være udryddet om en 5-10 års tid, da man er så langt fremme med lige netop den sygdom heroppe i Norden, så kæmp videre !!

:0)

MIN FAR HAR OGSÅ FÅET LEVERKRÆFT, HVOR LIGGER LUND Rehab
jeg hører der er nogen som også er blevet opgivet på rigshospitalet og har søgt behandling hos Lund?? hvor ligger Lund?
håber der er nogen der kan svare mig hurtigst muligt da det haster. . .

Lund ligger i Sverige dulkis
http://www.skane.se/default.aspx?id=81949

- det er nok universitetshospitalet du efterlyser, tror du ikke?

universitetshospitalet rehab
jo det er universitetshospitalet.. er der nogen der ved noget om det ? oh hvordan man kontakter dem? har fået håb efter at have set indlæggene herinde,nogen der vil fortælle om deres erfaringer?