Min holdning om kærligheden

Min holdning om kærligheden Harmonia
Nu har jeg i øvrig læst så mange indlægger fra jer og synes stadig, det er noget volapyk det I skriver om. Sorry men igen det er altså ikke kærlighed det I skriver om. Det er rent seksualitet vi mennesker går mest efter. Nu ved jeg godt at vi er så forskelligt, men når vi nævner ordet "KÆRLIGHEDEN" så eksisterer den altså ikke. Det er lige min holdning om kærligheden. Men alligevel der findes både sjov og hyggelig tekst at læse om de forskellige indlægger fra jer. I har også ret det med at kærligheden er underligt, sårbare m.m. Men det vigtigste er, at man skal være ærlig, seriøst m.m. over for hinanden, når man skal være sammen. Dog findes ikke ret mange der gøre det. Ikke i det moderne verden. Kender rigtig mange der er utroer m.m. Sorry med min syntaks opbygning, da jeg ikke er så vild med sproget ;) PS: når I læser min indlæg så lader være med at tolke som en negativ tekst, da det var bare en holdning, hvad kærligheden står for.

Du går glip af meget med den indstilling Kærlig mand
Hej Harmonia

Som mand på 36 år og med lidt erfaring i baggagen er det sørgerligt at læse din konklusion. Du går glip af rigtig, rigtig meget her i livet, hvis du korter kærlighed ned til en dyrisk drift. Nu skal du høre lidt om min erfaring med kærlighed. For mig har kærlighed aldrig begrænset sig til det seksuelle. Selvfølgelig; sex er både sjovt og hyggeligt. Men KÆRLIGHEDEN det er for mig beviset på forskellen mellem mennesker og dyr. Når jeg først har forelsket mig, så er det personen jeg har forelsket mig i, og det har slet ikke i første række drejet sig om sex. Jeg ved, at for mange "simple" mennesker, både mænd og kvinder, der har baggrunden i deres forhold netop været den dyriske tiltrækning.

Du lyder ret grøn på området, og jeg vil gætte på, at du ikke har været i et længerevarende forhold, hvor man virkelig kan dyrke kærligheden med stort K. Og ja, man bliver sårbar, underlig, etc. når man giver sig hen til et anden menneske. Men prøv det engang. For mig er kærlighed larger than life. Det rent seksuelle kan også være stort og ubeskriveligt, men i det hele store billede er kærligheden (for mig) temmelig meget større.

Men jeg kommer i tanker om, at mange yngre mennesker, der har skiftende partnere og folk langt oppe i 20erne, som aldrig har prøvet at være forelsket. Husker et Tine Bryld program for et års tid siden, hvor en 23årig kvinde ringede ind of aldrig havde oplevet kærligheden- Det var som om det ikke rigtig "fes ind" hos hende, at hun skulle lære at give slip på sig selv. Idag lærer mange unge at have super kontrol over sig selv og at hytte sit eget skind, så er bange for, at hendes tilfælde ikke er enkeltstående.

Jeg siger og skriver blot: Længe leve kærligheden! [l]

Sorry misforstod vist Kærlig mand
Her ved 2. gennemlæsning af dit indlæg, tror jeg at jeg i første omgang misforstod dig. Nu læser jeg det sådan, at du giver en opsang til mennesker, der mistolker kærlighed som bærende på det seksuelle, samt at du mener, at man skal give sig hen og respektere sin partner. Og så dyrker man netop kærligheden - og så er vi enige [:)]

Hørt hørt René
Jeg er enig. Man skal kigge længe hvis man vil finde RIGTIG kærlighed

Stakkels dig! Amora
Det er klart at vi alle har forskellige holdninger til alting og jeg vil derfor lade vaere at se paa dit indlaeg som negativt. Men det goer mig saa ondt, helt dybt ind i hjertet, at du aldrig har oplevet kaerligheden. Naar du forhaabentlig faar lov at opleve den aegte kaerlighed en dag vil du sandsynligvis se anderledes paa det.

Selvfoelgelig har nogle former for kaerlighed med sex at goere men da ikke alle. Det skulle ikke saa gerne vaere tilfaeldet med kaerlighed mellem foraelrde og boern, mellem venner/veninder osv. Men i kaerligheden mellem to mennesker i et parforhold er det seksuelle naturligvis vigtigt, men kaerlighed og sex behoever ikke noedvaendigvis at have noget med hinanden at goere.

Tror du det er umuligt for to mennesker at elske hinanden uden at det har noget med sex at goere? Stakkels dig...

Du skal heller ikke opfatte mit indlaeg som negativt, jeg har bare en anden mening end dig.

Respond Harmonia
Hejsa Réne! Jep det skal man. Kort og præcist tænkning :)

Til Kærlig Mand! Harmonia
Hejsa Kærlig mand! Godt at du fik den læst igen ellers så havde jeg forklaret helt fra starten igen, hvad jeg mente med min indlæg :) Kort sagt og igen: KÆRLIGHEDEN ER RENT FALSK. Den eksisterer ikke. Hvorfor tror du at mange bliver såret pga. hvad??? Pga. sex manglende m.m. Jeg er en meget naturlig pige, der hart hørt så meget om, hvad andre har været udsætte for eller igennem. Og dem har jeg hørt tusind historie af. Jeg bliver enten træt eller ked af det at høre, men kun for sjovhedens skyld. Mange af os i nutidens synes at de er sjovt at skifte partner men.... altså du er manden så du bør vide, hvad jeg tænker på :) Når jeg begynder at skrive sådan noget indlæg, så sætter jeg mig ikke som personen i centrum, men som en del af tilskuer også kommer med min holdning til sidst, hvad jeg synes om. Altså ligesom at læse en bog også anmeld den om den er go eller ej :)

Til Amora Harmonia
Hej Amora! Ved du selv, hvad kærligheden er??? Og hvad ved du om, jeg har oplevet kærligheden eller ej :) Nu skal du ikke gættet noget om mig og sigter efter mig vel da ;) Det indlæg er ikke nagativt, men misforstået forhåbentlig :) Det jeg har oplevet det har jeg oplevet meget. Det jeg har oplevet, det har du måske ikke være udsættet for, men......... (jeg ladet fældet står tom, fordi da det er en gentagelser som du skal henvende dig til den kærlig mand som jeg fik svaret på) :) Og desuden ordet "stakkels mig" hvorfor sku jeg være det, når jeg ikke er det. Jeg har sådan set det fint :) Alle har en mening, men dog din mening om mig er sikkert forkert :) men alligevel tak for din respond :)

Der findes Anonymous
utallige slags måder at opfatte kærlighed på....der er næsten ligeså mange meninger, som der er mennesker. For nogle er kærlighed begær. For andre at have en at dele sine oplevelser med. For helt andre tryghed. Jeg synes, det er ligemeget hvordan man oplever kærligheden. Og man skal for guds skyld ikke måle sig med andre. Det vigtigste er, at man er tilfreds og glad med sin partner. Det kan komme til udtryk på mange måder - kærligheden er mangfoldig![l][l][l][l][l]

hej Harmonia kvindemin
Jeg læste en gang noget der fik mig til at tænke meget over det.

Et menneske der er hårdt ramt af kærligheden kan drives maget langt ud, og opføre sig, som han/hun led under en egentlig psykisk sygdom. Fra et forelsket menneske bør man ikke forvente rationel adfærd. Det er et kaos, der vokser fra selve mennesket, og derfor fascinerende at studere og fabulere over. Især når processen fejler, og hjernen opgiver logikken til fordel for en forkert person.
Der er mange trængsler, og der er mange glæder forbundet med kærlighed. Den er en stor del af vores samfund, af vores dagligdag, af måde at tænke på, vi er gennemstyret af denne tilladte galskab, forelskelse kan være en undskyldning for at sætte logikken til side og opføre sig tosset og meningsløst.
Effekten kan være den samme som at indtagelse af alkohol man tænker ikke klart, og lader impulser, frem for logiske konklusioner, styre ens adfærd.