Min hund Hyler når jeg ikke er hjemme

Min hund Hyler når jeg ikke er hjemme Emilia
Min lille pincher hyler når jeg forlader lejligheden og tager på arbejde så jeg har fået klager fra naboer... vi startede med at træne den om morgenen med at gå 15 min før vi skulle afsted og stå og lytte i det hun begyndte at hyle gik vi ind og skælte hende ud, det har virket i ca 2 måneder men hun er begyndt at hyle 30 min efter vi går selvom vi stadig står og lytter de først 15 min.... vi ved slet ikke hvad vi skal gøre, og er bange for at de snart kræver at hund skal ud af lejligheden.. please hjælp!!! hilsen E

Se f.eks. dette link: Den forundrede
http://www.hunde-info.dk/opdrag.shtml

Dette skulle hjælpe: rie.rie
En veninde havde samme problem, og fik hunden vænnet af med at hyle således:

Gå ud ad døren, stå og lyt på trappen.

Når hunden hyler går du op og lukker den inde i badeværelset (kedeligt sted).

Gå ud ad døren, stå og lyt på trappen.

Når hunden holder op med at hyle går du op og lukker hunden ud af badeværelset.

Gå ud ad døren, stå og lyt på trappen.

osv.

Det skulle løse problemet.

Venlig hilsen P&C

Så du straffer Vov vov
hunden for dens usikkerhed?

Det må da være adfæren der der skal laves om på en mere glidende og positiv måde?

Skulle jo gerne ende op i at hunden finder ud af at det er okay at være alene, uden også at skal være bange for en straf?

Prøv millepigen
Jeg går en halv time med min basset om morgen, vi går ikke særlig langt, men han får lov til, at snuse lige alt det han vil, det gør han træt. Når vi så kommer hjem, og jeg skal til at på arbejde, giver jeg ham en bold, hvor jeg har putte hans mad i.

I det jeg giver ham bolden lige inden, jeg går, så er han godt i gang med at hygge sig "fange mad", at han ikke syndes, at det er han bliver forladt, når jeg går.

Håber det kan hjælpe.

Mvh

Mille

Forstå din hund. anonym hundeejer
I skal som I har gjort, starte alene hjemme træning forfra. I har dog gjort en stor fejl, ved at træne det, inden I skal på arbejde.
Ved alene hjemme træning, skal I være hjemme hele dagen, og starte med at være væk i 5 min. komme tilbage igen. Gå igen 10 min. kom tilbage igen. Så 15 min. kom tilbage igen, og bliv hjemme.
Dette skal gøres lidt over hele dagen.
Når I kommer tilbage igen, skal I ikke rose hunden, eller lave en anden adfærd end I normalt gør. Det skal bare være helt naturligt.
Heller ikke noget med at ynke hunden, inden I går.
Jeg er ked af at læse at hunden har fået skæld ud.
Det er ikke dens skyld, at I ikke forstår dens signaler. Den er bange og stresset ved at være alene. Det er meget egoistisk af os hundeejere, at forlade hunden. Hunde er flokdyr, og det strider imod deres natur, at blive ladt alene.
At lukke den ind i et badeværelse, kan måske virke for nogen. Men kun for ejeren, for hunden vil blive meget ulykkelig og straffet for at være bange. Og tænk...den tilgiver os alligevel for vores dumhed.
Gør hunden træt inden den skal være alene. Det er der én anden her i tråden, der fint har beskrevet hvordan.
Måske I skulle overveje, at læse lidt om hunde og deres adfærd. Det kan hjælpe meget til at forstå, hvorfor hunden reagerer som den gør.

Det var bare et forslag rie.rie
I starten af tråden blev der spurgt, om der var nogen der hav de råd der virker, og jeg gav det bedste råd jeg havde.

For mig er det fint, hvis der kommer bedre forslag der virker.

Min venindes hund holdt op med at gø og fortsatte for øvrigt med at være en glad hund. Hvis alternativet er aflivning er det vel ikke så ringe?

Venlig hilsen P&C

hunden græder fifir
vores hund kan heller ikke være alene. vi har prøvet alt.talt med dyrlægen og fået beroligende til den, men intet hjalp. ja jeg kan heller ikke gå i bad uden den skaber sig. vi har fået klager, men hvad skal vi gøre? hunden er jo dejlig ig vi elsker den. har nogle et godt foreslag? så vil vi blive meget glade. vi vil jo ikke af med ham