Min kæreste ændrer sig.

Min kæreste ændrer sig. Meeny
Hej drenge.

Min kæreste og jeg har været sammen i knap et halvt år, vi er sidst i tyverne og har det i bund og grund godt sammen... men han er begyndt at ændre sig. Han har trænet i omkring 12 år og har kørt kure siden han var omkring 19 år gammel, ikke uafbrudt. Da vi mødtes var han meget stille og rolig, nægtede overfor mig at køre noget, dog fandt jeg alligevel ud af det - fandt en ampul hos ham og lagde to og to sammen. En tidligere kæreste, et stort hormondyr, gennembankede mig, så det gøs indeni mig, da jeg fandt ud af det. Min kæreste er på det seneste blevet virkelig aggressiv, hidser sig op over intet, tænker kun på sig selv og sine behov, har ingen sexlyst eller lyst til at hygge, smider om sig med penge og jeg er sgu blevet lidt bange for ham, det må jeg indrømme. Jeg tror ikke at han kan finde på at slå, men han har et par gange taget fat i min arm og hævet stemmen overfor mig, meget ubehageligt. Den anden dag talte vi om det og han forklarede, at han gerne vil stoppe sit misbrug, hvilket gjorde mig glad. Da jeg så senere bad ham stoppe pga hans temperament og helbred, så fik han et gigaflip og sagde, at det kommer ingen til at bestemme, hvis jeg ikke kan tage hvad jeg ser, så kan jeg bare smutte, fordi jeg vidste det jo fra starten... nej, det gjorde jeg ikke, han prøvede at skjule det!

Han har fået mig til at spise sundere, hvilket er godt, men jeg får ofte kastet i hovedet, at kommer jeg til at veje bare et par kg for meget, så ved jeg hvor døren er :-(

Jeg er nedtrykt, nervøs og hele tiden bange for at sige noget forkert. Jeg har ingen at tale om dette med, derfor kom jeg herind, håber virkelig på lidt råd fra en eller anden som kan nikke genkendende til mine ord.

Kh Meeny

trist... Hopla14
Hejsa.

Du er ikke den eneste, der har stået i den situation. Jeg har ikke selv været der med en kæreste, men har haft det tæt inde på livet.

Det er en meget trist situation, og du er virkelig nødt til at overveje din situation meget nøje.

Hvis du er så trist altid og usikker på dig selv, og heller ikke rigtig har nogle venner omkring dig, der kan hjælpe, er du simpelthen kommet for langt ud.

Selvom du sikkert elsker ham og han ikke endnu har slået dig, er det jo psykisk vold, at du finder dig i alle de stikpiller. Og hvis du har det så dårligt, at du ikke selv føler, at du kan holde ud at være her, så ødelægger han dig jo!!!!

Også selvom han ikke slår direkte... Det der er næsten værre, fordi du ikke med sikkerhed kan godtgøre, at han behandler dig dårligt..

Og du skal ikke tro, at du kan ændre ham. Det kan du ikke!!!!

SÅ mit råd til dig vil være, at du kommer ud af det forhold hurtigst muligt. Ellers ender du med at forsvinde helt. Og du er helt sikkert bedre værd end det!!!!

Prøv eventuelt at tage kontakt til JOAN søstrene. De kan muligvis hjælpe dig, eller ihvertfald lytte til dig, når du har brug for støtte. Jeg kan ikke huske deres nummer, men det kan du slå op.

Held og lykke!! :-)

Drop Joan søstrene..... Anonym
Og drop din kæreste... Find en mere normal fyr; der er masser af dem. Det virker som om du samler på de der "Hormonbøffer". Glem dem, de har store muskler, store egoér men små hjerter og deres "hjerter" bliver mindre. Du er jo allerede nu devalueret til at være hans slanke "knebbedyr" og kan du ikke holde formen, ja, så er det ud... Du kan kendt ham meget kort tid, og allerede er der udviklet sig et mønster som du er betænkelig ved....

Mit råd til dig: Find en normal fyr.... Landet vrimler med dem...

Tak. Meeny
Tusind tak for responsen :-)

Jeg har mange gode venner omkring mig, men tør ikke fortælle dem noget, de vil jo bare grine og sige "I told you so"....
Hvorfor er steroider dog nødvendige for så mange mennesker...???? Suk.

Hvad vil du dog med ham? Anonym
Hej Meeny
Jeg kan ikke se nogle ting, der skulle kunne opveje de ting du beskriver. Se at komme vaek, du kan ikke redde ham, men du kan redde dig selv.
Proev nu vennerne alligevel, "det sagde vi" kan man ikke bruge til noget, nu gælder det om at få løst problemerne.

Held og lykke

store fjols en medsøster
Magen til egoistisk nar skal man lede længe efter. Skynd dig at gå fra ham søde.. Du fortjener bedre end end en taber på dope..

Mange tanker

Så cut da! Fyr34
Hvorfor finder du dig ikke en helt alm. fyr, som ikke fylder sig med alt det lort? Det kan godt være han er en muskuløs fyr, men det hjælper jo ikke, hvis hjernen er kortsluttet. Du vil med garanti fortryde, hvis ikke du ´cutter' med ham.

den går ikke i længden leif den lykkelige
se det i øjnene, samværet vil ikke holde, prøv blot at se lidt længere ud i fremtiden, du er 30 år og har måske tænkt dig at få børn inden for overskuelig fremtid, men med hvem? og skal dine børn vokse op med en uligevægtig fader? hvis han i det hele taget er i stand til at gøre dig gravid.
men valget vil være dit og kun dit. held og lykke med fremtiden.

fordi andecreme
de er nogle små overfladiske mennesker som ikke kan lide hvad de ser spejlet, med mindre de ligner modeller.

Kender en pige i odense med samme prob, håber ikke det er dig der er kommet så landt ud du skriver her?

Bare rolig lille skat roberto
Jeg er en fyr på 14, og bor i egen lejlighed .
Du kan altid komme hjem til mig <'3 jeg har slik <'3 jeg er italiener, og har altid plads til en kvinde til .. du skal ikke ta' dig af at der bor 7 i forvejen. Og med hensyn til din fedme, så gør det ikke noget .. så længe du vejer under 30 kilo'


Din Roberto

Klassisk tilfælde af......... Hahahihaha
.....roid-rage. Ud med ham inden det går galt.

Hvad ser du søde pige filtut
dog i den totalt hjernedøde hormonbøf? Han er jo ved at forgifte den smugle hjerne der vel befinder sig imellem steroidetågerne og kemikaliebøfferne.
Min dejlige pige, gå du ud og find dig en sød fyr der vil være god ved dig. Held Og Lykke
Filtut

Hvis jeg bare vidste det..... Trådstarter
Han spørger snart hele tiden, hvem skriver du til, hvorfor er du så stille, hvorfor dit og hvorfor dat - og med en rigtig bebrejdende stemme...... og så hidser han sig op, jeg må ikke en gang tage mad når vi er sammen, fordi så bliver jeg tyk. Suk.

forlad ham filtut
så hurtigt så muligt, og find dig en fyr der elsker dig som du er.
Knus Filtut

Så mange? Bobby Fischer
Det kommer måske an på den omgangskreds, du holder dig?

De fyre der er sikkert gode til at score en pige som dig. Prøv at gå i byen uden make-up og dulletøj, og oplev dine faste bejlere ignorere dig hele aftenen.

...nå ja - hvis du elsker ham, så ring til en misbrugskonsulent som er klar til at tage fat i ham og tilbyde ham hjælp, næste gang han angrer.

skynd dig og komme ud af det... miletrille
han er ikke værd og samle på smukke, det bliver ikke bedre og han ændre sig sikkert ikke. Der må være en anden der vil dig det bedre. Lyder lidt som om du falder for de samme typer...(ego typer) se om du kan ændre kurs og se dig om efter en anden slags type. Har selv prøvet det i mange år og i dag har jeg fundet en dejlig mand der vil mig det godt og ikke kun tænker på ham selv og hans ego.

Held og lykke

Jeg har Mig ;0)
selv en veninde der gang på gang falder for disse typer...for det er hvad de er...TYPER !!! Det er i alt fald det steroiderne gør dem til. Hun har også forladt dem gang på gang, fordi de har vist sig at være nogle idioter af kaliber. Derefter ringer hun til mig og fortæller hvor skuffet hun er, hvor ked hun er og hvor stor en tumpe han var... Jeg må indrømme at jeg efterhånden heller ikke kan sige andet end "i told you so". Disse fyrer fortjener simpelthen ikke kvinder i deres liv. For de kan ikke finde ud af at behandle dem som en kvinde bør behandles...Hvad bilder han sig ind at bede dig ikke at spise i nærheden af ham, fordi så bliver du for tyk...Sikke en klaphat. Du skal da spise lige precis hvad der passer dig og hvornår det passer dig...Det er dit liv og DIN KROP. Han gørjo også med sin krop og sit liv som det passer ham... Han lyder som en rigtig overpumpet psykopat..Ud med ham..også selvom du føler du elsker ham. Det er jo ikke ham han er nu, du elsker. Det er jo ham han påstod at være, du elsker, og ham får du ikke tilbage...for han har aldrig været der. Skynd dig væk, inden du ender med at blive så ødelagt at du ikke engang selv ved hvem du er længere. ;0)

Og husk...hvis du bliver hos ham kan og må du ikke forvente at folk omkring dig vil tage dine nødråb seriøst...<Held og lykke...pas på dig selv ;0)