Min kæreste er blevet fimset

Min kæreste er blevet fimset Signe Heine
Det er HELT vildt tarveligt at skrive sådan om sin kæreste, men det er altså faktum.
Han har altid næsten kun haft veninder og da han begyndte at arbejde ude i lufthavnen (hvor der er en masse homoseksuelle ude), så væltede korthuset altså.
Han er blevet ret fimset af en hetero at være (jeg har intet imod homoseksuelle, skal jeg straks påpege) og jeg er sgu bange for, at han er ved at blive bi eller helt homo.

Øh jeg ved godt det er et meget mærkeligt emne at tage på og måske ser jeg bare spøgelser, men hvilke tegn skal jeg gå efter? Ja altså lige udover de mest obvious som hvis han begyndte at komme sammen med en mand.

Er der nogen der har prøvet noget lignende? Jeg har det svært med det, for jeg elsker jo manden selvom han er noget forandret og det er noget helt nyt at tage stilling til og jeg ser måske bare spøgelser...help

Tænk hvis du har ret dulkis
- hvad er worst case? At han har fået det skub, der skal til ud af skabet?

- Det er vel ikke tarveligt at bekymre sig, for det skubber da godt nok konkurrenceparametrene noget.

- Tror du ikke du skulle smide en culotte i ovnen og åben en amarone og få lavet den der dessert der får englene til at synge og ham med. Det er tid til en rigtig grundig snak efter min mening.

- Jeg har heller en en skid mod homoseksuelle, men jeg vil gerne vide, hvem der er med hvem.

Fimset hvordan. George Bush
På hvilken måde er han blevet fimset?

Ikke fordi jeg ikke tror dig, blot nysgerrig.

pervers tankegang sayonaia.
den mest normale årsag skyldes hans arbejde i Lufthavnen hvor alt er Overvåget med video kamera i mindste detalje, samt 2 - 3 dobbelt tjek for at komme ud til et fly, hvor personen måske er med til at rage på alt og alle af samme køn, med en lang neon-lygter i hånden som i Star Wars film, det kan du finde ud af ved af tabe din håndsæbe på gulvet i badeværelset Om der skeer noget uventede. [:|][:)][:D]

Bliver man "fimset" af det eller får man dulkis
- bare en pervers tankegang. Hvad mener du mand?

ahe sayonaia.
Jeg arbejder ikke i Lufthavnen, så jeg kan personlig kun stå inde for det første, med video overvågning = Et stk. håndsæbe falder på toilet gulvet. Det er en ~ommer p ± t.

Jamen det er lige præcis det Signe Heine
Jeg har absolut intet imod homosexuelle, men vil også meget gerne vide hvem der er med hvem og om ham jeg er sammen med stadig er med mig.


Åh ja jeg er nødt til at åbne den gode vin og lidt mere måske og så en god chokolade dessert efter maden, så vi kan få den snak.


Men jeg skal have tænkt det godt igennem. Hvad hvis han kun er blevet fimset men ikke bøsse, kors noget rod jeg ku lave på den konto [:O][:D]

Puh svært at forklare Signe Heine
Flere tror han er bøsse, han taler lidt mere affekteret, bevæger sig mere koket, eller hvad det nu hedder. Det er svært at forklare, det er bare sådan nogle vibes man får, kender du det? Svært at forklare[;)]
Kan dog godt forstå du er nysgerrig, jeg er det også. Samtidig med at jeg ABSOLUT ikke vil vide noget[:O]

Han er bare ikke kommet ud af skabet endnu Anonym Kvinde Kbh
Hej Signe ...Alt tegnene skriger jo næsten mod himlen, at han er homoseksuel, han er bare ikke kommet ud af skabet..endnu. Men det skal nok komme før eller siden, nu hvor han er i et miljø, hvor han ikke er den "eneste". Kender selv en fyr som var mange år om at ville indrømme overfor sig selv, og sine gennem tiden pigekærester, at han i virkeligheden er homoseksuel. Flere af vennerne havde talt om det indbyrdes i årevis.. nogle havde endog luftet tanken for ham, hvilket han afviste pure. Har faktisk lidt ondt af alle de pigekærester, som ikke ku' forstå, hvorfor de ikke ku' få det til at fungere.

Så jeg tror desværre at dine bange anelser holder stik. Så hvis jeg var dig, ville jeg satse på en anden straight fyr ;-) Held og lykke til dig.

Mvh Anonym Kvinde Kbh

Fimse-prut overalls
Så må du bare til at være lidt mere maskulin overfor ham, rusk ham lidt.
Bed ham om at drikke en håndbajer sammen med dig og slå en bøvs bagefter + 1 prut.

Når du har været i bad så spørg ham om han har snuppet dine nylonstrømper ved en fejl.
Sig du elsker når han går i T-shirt, cowboybukser med en boremaskine i hånden.

Tilbyd ham en endefuld for U-maskulin opførsel, fordi det giver dig "ståbabser"!
Spørg ham ligeud: Ta´mig sån rigtigt du ved, få abekatten frem i ham.

Hvis ikke dette hjælper, så find en fyr til ham og kom til mig [:D][:D]

Haha... f.eks. Tarzan
" Mænd med mange pigevenner er et klart tegn, en heteromand har ikke pigevenner, ihvertfald ikke nogen der er attraktive. "

Haha... så kom det sgu på plads!

Mht. om din kæreste er straight eller gay, såå må jeg da nok sige, at ud fra dine forklaringer, så må han vel næsten være lidt gay.

Jeg forstår i hvert fald ikke de fyre, som skal opføre sig VIRKELIG fimset, hvis de så samtidig holder fast i, at de ikke er homoseksuelle.

Der er mange fede ting ved, at være en mand, så lad dog være, at være en mellemting, eller noget som folk ikke kan finde hoved og hale i - eller det er måske kun for opmærksomhedens skyld?

Bekendt kulør - whereever you are... - Kom så Kessler i aften !!! - han er vel ikke homo ?? ( kunne være sjovt hvis han fimsede rundt i ringen i aften.....)