Min kæreste er stresset - what to do?

Min kæreste er stresset - what to do? Sigrid
Min kæreste er noget stresset for tiden. En mase ting på studie og arbejde falder sammen lige for tiden, så han er ikke lige entusiastisk at være sammen med.

Jeg vil gerne gøre noget for at gøre ham glad eller bedre tilpas, så længe det står på.

Hvad ville du som mand sætte pris på at din kæreste/hustru gjorde i sådan en situation?

Vi er begge 30


På forhånd mange tak, glæder mig til at høre forslag :-)

Brain-food Anonym
Det aller aller vigtigste i en stresset situation, er maden. De gode sunde alsidige varer, og minus sukker. Sukker stresser bare endnu mere.

Men ellers - forsøg at give ham fred til det han skal nå. Lad være med at få ham til at deltage i hverdagsgøremål. Giv ham plads, tid og ro - og når han kommer stresset ind i sengen, så giv ham en god gang sex, også selvom du måske ikke lige er så oplagt. Hvis han føler sig elsket af dig, fysisk og mentalt, så bliver han i hvert fald ikke stresset over, at han lige pt. ikke har det store overskud til dig.

Ingen sex Sigrid
Selvom han er en mand er han lidt kvindeagtig på det område. Han er ikke til sex når han er stresset. Og det på trods af at vi ellers bliver manipuleret i et samfund der tror at alt kan løses med sex. Hvilket jeg synes er plat og frastødende.


Men ellers giver jeg ham ro og tid (vi bor ikke sammen). Det med maden kunne dog være en god ide. Jeg kan jo lave mad hjemme hos ham lidt flere gange og så lave noget brain food :-)

giv ham en gang ara
stille og rolig massage uden nogen forpligtelser (gengæld) med noget beroligende olie (lavendel eller lign.) så han kan falde til ro.

Nussen og let massage i nakke og hovedbund er også godt, bare mens han sidder ved bordet eller i lænestolen.

GOD ide Sigrid
Han hader at blive masseret i nakken og håret (han er meget mærkelig), men skuldrene og evt fodbad vil være et hit :-)

Din mand lyder lidt som min ;-) herete
Man skal bestemt ikke lægge op til sex når han har en deadline og er megastresset. Det bedste jeg kan gøre er bare at være til stede uden rigtig at være der ...hvis du forstår. Han vil nemlig meget gerne have, jeg er der, ja det hjælper ham så han bliver mindre stresset altså hvis såfremt ifald jeg formår at være der for ham på den rigtige måde. Det kan jo tænkes jeg også er stresset pga. MIT arbejde - men så holder vi os i behørig afstand - i respekt [;)]

Du kunne aftale med ham f.eks. at du bare er der på din måde - men uden at gøre for megen stads ud af hans stress...det bliver det kun værre af. Så du skal ikke liste på tæer, men heller ikke have en attitude, der får ham til at føle du er forsømt (for det bliver man i de perioder, hvis man altså ikke forstår at det arbejde er pokkers vigtigt og han bare skal have RO i sine tanker.

Sæt dig i hans stue med en god bog, og nyd bare at være sammen med ham i stilhed. Prøv det - nyder du det selv (atmosfæren af RO) så vil han også nyde det, og kunne give mere af siug selv fordi du gør ham afslappet.

Jeg lå engang på gulvet og læste mens jeg åd peanutsnødder en hel dag, uden jeg forstyrrede ham. Han fik ro på og fik lavet en masse...desværre har jeg ikke altid tid til det, men det ville passe ham strålende hvis jeg havde!! [;)]

Men har du tid til bare at være hos ham hvilende i dig selv uden du hele tiden skal please ham, men SELV udstråle harmoni og tilfredhed med at være dig og være sammen med ham, så tror jeg i grunden at det alt nok. Det der med at sevicere ham med massage og så videre - hm, vil ikke anbefale det, for det kan godt gå hen i stedet og blive et irritationsmoment, så pas lige på med det.

Tag ham hellere med lidt humor signalerende at det hele nok skal gå (tag endelig ikke hans stress FOR højtideligt!) men vær stille og giv indtryk af at du er optaget af noget ANDET..end lige ham.

Det var så et par forslag fra mig, der virkelig kender til at leve sammen med en stresset mand...dog heldigvis kun i perioder [:O]

Pusser

hørt hørt ...
Jeg har lige siddet og afsluttet mit speciale - med særligt travlt i de sidste 2½ mdr. Min mand har været det mest fantastiske jeg kunne ønske mig under denne process.
Han har, som andre allerede har foreslået, ganske enkelt "bare" været til stede og passet sit. Når han har lavet en kop kaffe eller et glas vand til sig selv har han liiige forhørt sig, om jeg manglede det samme, han har lavet mad. Selvom jeg har sagt at jeg nok skulle rydde af, har han gjort det. Ellers har han passet sit. Når jeg så har haft brug for at snakke med ham, så har han været der - osse selvom jeg tror, det nogle gange passede lidt dårligt.
Alt dette giver en fornemmelse af tryghed. Intet pres, der ligger og lurer.. Herligt!

min kone stresset af og til
der er dobbelt så gammel som du og har øvet sig længe, har fundet fidusen: Stilfærdig oppassen, - kaffe og kage, (jeg elsker sød og fed wienerbrød og deslige i stresssituationer), - kun absolut nødvendig snak, ingen nussen/pussen m.v. Strøget skjorte, pudsede sko, bilen parat - alt serveret. Hun giver af et godt hjerte og forventer intet og får intet igen indtil deadline. Jeg, der er mere end dobbelt så gammel som du, har omsider lært at vise min taknemmelighed og gi' igen, så mon ikke hun holder lidt endnu?[;)][l]

tak for dit indlæg kvinde 27
Det er rigtigt me alæderen lærer mænd det endelig.
Den klssiske med ik at tage kvinden for givet.
Jeg tror bare jeg forholder mig single til jeg er 50, før da er mænd ikke meget værd