min kæreste gidder ikke..

min kæreste gidder ikke.. freya
gøre rent fordi jeg har 2 hunde og som han siger, gidder han ikke gøre rent efter dem og da det er mine hunde mener han ikke han skal tage del i rengøring hjemme. jeg handler og laver mad, vasker tøj..faktisk laver jeg sku det hele..nej, han slår græsset(havde næsten glemt)
jeg har også et fuldtidsjob, så kan mærke jeg blir sku lidt små irritreret over aldrig bare kunne tage hjem og lave ikke en skid.
Er det iorden??????

I har vel valgt hinanden nightnurse
på godt og ondt.

Hvis din kæreste ikke gider dine 2 hunde og har meldt det ud fra begyndelsen, kan du ikke bebrejde ham at han ikke gør rent efter dem.

Hvis der er nogle rum i boligen, hvor hundene ikke kommer, må det så være hans opgave at gøre rent der.

Ellers vil jeg overveje at skifte kæresten ud med en, der har forståelse for at man har husdyr.

hund eller kæreste kæreste eller hund
vil du have hund eller kæreste ??
utroligt hvad vi mænd skal finde os i[l]

jeg har en kat slankepigen
men min kæreste hjælper her selvom han ikke bor her og han ved katten følger med hvis han vil ha mig og så ingen diskution der. synes jeg også din kæreste burde

Nej det er ikke iorden i.l.p
At rengøringen mest hænger på dig er måske lidt okay.
Men madlavning, tøjvask og indkøb(på nær hundemad) er ikke anderledes fordi der to hunde i huset.

Så den holder ikke.

Man deles om tingene yofilo
Jeg synes din kæreste er barnlig og smålig, og jeg synes han bruger den nemmeste undskyldning for at dovne og nægte at deltage i sit naturlige ansvar.

Det er dine hunde... nå, men han har vel valgt dig MED hundende og så må han også acceptere at de er der og at de sætter deres spor.
Han skal ikke krybe udenom AL rengøring bare fordi der er hunde i huset, det er simpelthen ren dovenskab. Du kan jo nok sagtens rengøre hundeskåle, gå tur og fodre, men det forhindrer da ikke ham i f.eks at gribe støvsugeren, tømme vaskemaskinen og hvad end.

Kort sagt; han er doven og bruger den nemmeste undskyldning. Spark ham og gør ham hans ansvar klart. HAn er forhåbentlig også en voksen mand og vil han have en stuepige, så kan han jo betale sig fra det og give DIG en pause.

Jeg har også en Camillapia
MIS, den gider han dælme godt at passe, hvis du forstår sådan en lille en....

det er ikke ok sol-sorten-unlogged
at han ikke laver noget som helst...men på sin side, kan jeg godt forstå, at han ikke gider gøre rent efter dine hunde, for hunde sviner virkelig meget, med deres hundehår, når de spiser osv....

Men så kunne det være en god ide, at din kæreste handlede ind og lavede mad og vasker tøj...

Jeg kunne personligt ikke bo sammen med en som ikke lavede en skid på hjemmefronten.... så rusk lige op i ham..

Tja.. En mand
Sådan er mange mænd, de slipper hvor de kan...men det betyder da ikke det er iorden.

Det er ren dovenskab. Hvis han ikke vil gøre rent efter dine hunde, jammen så må han påtage sig nogle af de andre opgaver. Alle kan vaske tøj, hænge det op, handle ind...han kan da også ordne toiletterne, dem bruger hundene da ikke. Så få ham til at påtage noget af det NU, ellers vil det blive en vane for ham at du gør det hele...og så vil det aldrig blive anderledes.

Hvis han nægter så smut, kan da ikke være rigtig du skal slide dig selv op for at han kan nyde livet...

Dårlig undskyldning for dovnskab Anonym
Her hos os (min teenagedatter og mig) skal der støvsuges 2 gange om ugen, der skal tørres støv af, vaskes gulv og badeværelset skal gøres rent en gang om ugen. Ind i mellem skal der også pudses vinduer, vindueskarme, paneler døre og dørkarme skal vaske ned. Det sker vel 2-3 gange om året.

Havde vi haft hunde, skulle der nok støvsuges hver dag - men ellers kan jeg ikke forestille mig, at de giver så meget mere arbejde. Måske skal gulvet omkring deres madskåle vaskes mere end en gang om ugen.

Bruger han også dine hunde som undskyldning for ikke at købe ind og vaske tøj?

Du skal simpelthen fortælle din kæreste, at du ikke vil acceptere hans dovnskab, og at du under ingen omstændigheder vil finde dig i, at han bruger dine hunde som undskyldninge for at slippe for at deltage i de fælles gøremål. Der er ting der skal gøres i hjemmet, og han har bare at deltage.

Du ophører omgående med at vaske hans tøj, og forsøg så vidt muligt at købe det mad ind, som du ved han ikke kan lide. Han skal åbenbart tvinges til at deltage, og det må jo så være på den hårde måde.

For dårligt! Lea
Jeg kender det du beskriver ALT for godt. Min kæreste og mig bor sammen i en stor lejet lejlighed. Da jeg mødte ham havde han to katte og jeg havde også to. Så her vil jeg jo mene at fordelingen burde være lige. Men han har aldrig gjort rent! Tror han har støvsuget 3 gange under tvang i de to år vi har boet sammen. Det er alt. Det første år havde jeg 50-60 timers arbejde om ugen, så det var rigtig hårdt. Når jeg kom hjem kl 19 sku jeg lave mad, vaske tøj, gøre rent, for så igen at tage på arbejde kl 21. Jeg var så gal på ham, han sad bar og kiggede på imens.
Det sidste år har jeg så været sygemeldt fordi jeg kørte helt ned og min sygdom gik i udbrud. Nu ka jeg bedre klare at sku gøre det hele selv, men jeg synes stadig ik det er fair, selvom jeg har hele dagen til det, for det er jo kun til at jeg kommer i arbejde igen. Og hvis vi en dag får børn, så ska de satme bare ikke lære at det er i orden og være så skide doven, at man ikke engang gider støvsuge! Det er et mega dårligt forbillede.
Nu har vi så købt hus, som vi flytter i på søndag og jeg begynder på arbejde igen til november. Jeg har gjort det meget klart for ham, at hvis ikke han begynder at tage del i alle dagligdagsgøremål, så må han til at købe mig ud, for jeg nægter at gå ned pga det igen.
Han sir at han forstår det og at han lover at gøre det. Må jo tro på ham, indtil andet er bevist.

Men jeg synes seriøst du skal tage en snak med din kæreste om det, for i sidste ende kan det også ødelægge forholdet. Det gjorde det i en periode for os, fordi jeg blev så irriteret på ham, så mistede nogle følelser.
Det kan ikke passe, da I fandt sammen, vidste han vel oss at du havde to hunde som sku følge med, så det er en latterlig undskyldning.

MÆND [:*(][:/][:(] [:D]hehe

Så stop dog ! Klogeåge
Det er måske en idé, at du stopper lidt op med dine aktiviteter derhjemme. Lad skidtet ligge, sæt gryderne langt ind i skabet og vask kun dit eget tøj. DET skal nok skabe dialog efter et stykke tid. Så kan du nok opnå en forhandling om en lidt mere fornuftig arbejdsdeling. Hvis en eventuel aftale kun virker en uges tid inden han igen slapper for meget af, så skal du også tilsvarende slække på dine pligter. Det virkede for mig. Det kræver rigtig meget tålmodighed i starten, for det varer mange dage før det går op for modparten, at servicen er ophørt.

min hund skider også hunde__ejeren
Min hund skider også på gulvet og på folks fortov engang imellem og jeg er da ligeglad. Jeg gør rent efter hunden for det er min hund. Det skal kæresten ikke ordne.
PAS DIN HUND[:(] eller pas dig selv.

gøre rent Nøgenhandymand
Jeg kommer da gerne og gør rent for dig når han nu er så doven at han bruger en usædvanlig dum undskyldning for at slippe

hahaha... freya
ttak for tilbuddet!!!
tror sku ikke det ændrer sig, vi har været gået fra hinanden før pga af samme

øh... anonymQ
folk uden hunde, gør vel også rent i deres hjem.
Det er jo ikke kun hunde der sviner, det gør mennesker også.
Så havde du ikke haft hundene, havde der stadig været brug for rengøring.
Jeg ville kun gøre halvt rent, og så bede ham om at gøre resten, da du ikke gider at rydde op efter hans afstødte døde hudceller.
Og så ville jeg gøre opmærksom på, at hundene ikke bruger tøj, så det kan han også tage del i at få vasket.