Min kæreste har været i seng med mange fyre...

Min kæreste har været i seng med mange fyre... Ked
Jeg blev utroligt ked af det over noget som egenligt burde være mig uvedkommende.. Jeg lå sammen med min kæreste og snakkede om alt og intet.. Som en del nye kærestepar jo kommer omkring emnet "Seng med andre" så gjorde vi det også. og jeg blev skræmt og ked af det da hun fortalte mig at hun i en periode over 6 år havde været sammen med 25+ fyre. Jeg eynes det er frastødende, og kan ikke forstå hvad grunden til at en pige på 22 har været sammen med så mange mænd. Jeg ved ikke hvordan jeg skal føle, men synes måske at hun har været en anelse billig og for let for fyre at hooke på krogen.
Jeg har det hvert fald rigtigt dårligt med det...

Stop det... brina-hoj
Det er fortid! ja, måske har hun været et nemt offer for fyre,.. og? jeg kommer sammen med en fyr på 21 og han har også været sammen med 25 piger,... men det var dengang? hun er jo kun sammen med dig nu, så kan ikke se noed problem i det ?

nej men sygdomme Fed
Dem kan hun have masser af mens hun har fået "noed" (noget).

Nyd du.... Or-Gas-Med-Dig
/... godt af den erfaring hun må have :-))

nej anonym
jeg ville aldrig komme sammen med en pige som havde været sammen med så mange. føj.

Det er egentlig sjovt! fyr31
Piger skrotter fyre, der har været i seng med få piger, mens fyre skrotter piger, hvis de har været i seng med mange fyre!

Jeg har ikke været i seng med mange (5) og jeg blev da også ret ked, da min yngre kæreste (hun er også 22) ikke ville fortælle hvor mange hun havde været sammen med, efter hun havde spurgt (og jeg havde fortalt) hvor mange, jeg havde været sammen med. Jeg gik ind til benet og spurgte hende "er det over 20". "Ja, mindst", svarede hun (hvilket nok tyder på, at det sikkert havde været det dobbelte).

Dette gjorde mig meget ked - fordi jeg følte jeg havde meget jeg skulle have "indhentet" og mange erfaringer tilgode med mange, mange andre piger - f.eks. har jeg ikke scoret en pige ad naturlig vej men kun via Internettet. Derimod tænkte jeg SLET ikke tanken at min kæreste skulle være mere "beskidt" fordi hun har været sammen med mange fyre. Jeg har ALDRIG set ned på piger, der havde et udsvævende sexliv, ja jeg har da en hemmelig drøm om en 4kant med 2 bipiger og en bifyr, men det snakker jeg ikke højt om for min kæreste....

Mangler selvværd Mand35
Jeg tror at din kæreste bruger mænd til at bekræfte sig selv. Når hun nedlægger et nyt bytte, føler hun sig attraktiv og omsværmet.

Og hvad kan du så bruge det til?

Du må erkende, at hun opbygger sit selvværd ved et stort forbrug af mænd. Måske kan du nu give hende det selvværd hun mangler, og så skal du bare acceptere, at hun tidligere har kendt mange mænd. Tænk på, at hun ikke har været særligt følelsesmæssigt involveret i nogen af dem. Det er blot forbrugsgenstande.

Men hvis ikke du hele tiden orker at bekræfte hende, går der nok ikke lang tid, før hun indleder en affære for at blive bekræftet af en anden.

Tag det ovenstående som et gæt fra en lommepsykolog. Gør dig dine egne overvejelser om du kan acceptere at sex for hende er noget man deler med hvem som helst.

Du skulle bare vide......... rosalilje
..hvor nemt det er at få fyre på krogen - hun har ikke været billig set med mine øjne - hun har bare skabt sig lidt erfaring som du blandt andet her glæde og gavn af nu :)

Hun har sikkert omhyggeligt udvalgt hver og een, - jeg kan slet ikke forstå hvordan begrebet "billig" kan komme på tale når det handler om menneskelige relationer :)

Det er vel fortrække hun har haft sine eventyr som ung og single....frem for nu hvor hun har dig ikke ? :)

Vh Rosalilje

Hvor nemheden er størst anonym
er villigheden større.

Gælder heldigvis ......... rosalilje
...og stadigvæk for begge køn :)

hva så når de har prøvet flere ting !! yessir
Mine unge kæreste (20) har nu prøvet mange forskellige ting - med sine nok mange erobringer (jeg ved ikke hvor mange, vil egentlig heller ikke vide) jeg har også prøvet en masse men mest af alt engangsknald og dem jeg har haft længere fast forhold med var ikke til de store eksperimenter i sengen - men nu nyder jeg det i fulde drag, der er ikke det der ikke skal prøves, nu ved man efter en masse "forsøg" hva man vil have og hvordan man selv er bedst, desuden er det med den man elsker !!!!!

Hey du fantagirl2003
Jeg har selv været i seng med lige så mange som din kæreste, og synes altså ikke det er slemt. Hun har skam bare haft det sjovt og fyret den af, det er der ikke noget galt med.

Hvorfor maisy
nu det problem, fatter simpelthen ikke, at der er problemer med hvor mange mænd en kvinde har været sammen med. Hvorfor stejler mænd over sådan noget? Det kan dælme da ikke passe, at jo flere kvinder mænd er sammen med jo mere respekteret bliver de, men gør vi kvinder sådan ja så vi straks løse på tråden, ludere og alle mænd væmmes mere eller mindre.
Tænk dog i stedet på, at den erfarring hun har opnået kommer dig tilgode. Eller du ville måske hellere hun bare lå og intet gjorde når I er i seng sammen.
Mænd er da ikke et hak bedre selv, og et eller andet sted er I jo selv skyld i at en pige evt. får mange sengekammerarter som I så laster hende for bagefter.

Det er forståeligt nok susanne.larsen
og deraf kan jeg konkludere at det må falde ind under denkatagori af ting man helst ikke vil vide noget om. Piger er heller ikke nødvendigvis kanon glade for at vide hvor stor en score-kai kæresten har været....
Hvem der kom før er ikke specielt interessant (under forudsætning der ikke er sygdomme med i billedet -) det er hvem der evt måtte komme IMENS - og de der kommer bagefter er også uinteressante.

personligt susanne.larsen
tror jeg at de er bange for at blive sammenlignet

regn lidt på det! madslassen
det er en fyr hver 3.måned....det er sgu da ikke særligt vildt!

regn lidt på den...

Hvis man tænker traditionelt: Den forundrede
Altså fyre er aktive og piger er passive, så har din pige været ryggesløs, billig og eftergivende over for all de fyre, som har løbet stormløb på hende.

Men vågn op! Sådan er verden ikke mere!!
Piger er lige så aktive og sexhungrende som drenge. Så man kan i dag lige så godt vende den rundt og sige, at drengene er ryggesløse, siden de er så nemme at score.

Hvis du i øvrigt holder af samværet med hende og kommer godt ud af det med hinanden, SÅ NYD HENDE!!!

En voksen og selvstændig kvinde Nanonym
Din kæreste er på ingen måde billig. Hun har levet som single og truffet bevidste valg om hvad hun havde lyst til.Hun har defineret sine behov og derefter truffet disse valg.
Dette er et samfund med fri seksualitet hvor befolkningen dyrker sex fra deres tidlige teenage år og i løbet af livet har mange forskellige partnere. Derfor må danske mænd slippe den forstilling at alle danske piger næsten skal være jomfulige når man bliver kærester.
Du har sikkert også haft mange forskellige piger inden du mødte din kæreste. Gør det dig billig????
Du skal forene dig med tanken om at du har en kæreste der har en masse erfaring og derfor en stærk seksualitet. Samtidig har hun prøvet det vilde liv og er nu klar til at leve med dig og være dig tro. Fokuser på jeres fælles fremtid.
Held og lykke

Hvor er det typisk Mand35
Typisk at debatten kører af sporet. Manden synes at mere end 25 sexualpartnere er for mange, når man er 22 år. Han har da ikke med et ord sagt, at det kun gjaldt for piger.

Hvorfor gør I (kvinder!) det til et mand/kvinde spørgsmål????

Hvis I vil høre min mening, er man uanset køn for nem, hvis man har haft så mange partnere.

du har helt ret....nemmere for piger fyr31
at "score", hvis de endelig vil. En pige, kan altid finde en lidt lækker fyr, der er villig til at gå i seng med hende, selv en pige, der blot ser "gennemsnitlig ud".

Jeg selv ser "gennemsnitlig ud" og har aldrig haft held med bare at score en "gennemsnitligt udseende" pige i byen. Piger kan vælge og vrage mht. at få seksuelle tilbud, mens det kun står sådan fat for den mest attraktive 10.del blandt hankøn.

Jeg tror det er grunden til, at piger generelt tidligere "falder til ro", end fyre og mænd gør. Netop fordi pigerne langt tidligere end fyre har haft masser af muligheder for at få masser af seksuel erfaring og derfor hurtigere når til det punkt "at det ikke længere er det, der tæller" :-(

regnestykke anonym
Prøv at regne på det.......... 6 år gange 365 dage divideret med ca 30 forskellige.............

Er DET slemt?

Du kan da håbe at hun har fået løbet hornene af sig så, og det kan du så drage nytte af.

Hvis det er dejlig og sød pige og du er glad for hende, så glem dog hvad hun har gjort inden i mødtes - det er nuet der gølder.

regn lidt på det... matsej4
Der er 12 måneder på et år. Dvs på 6 år er der 72 måneder.

Nu skriver du 25+, så lad os sige 30 mænd.

Det er så 72måneder/30 mænd = 2,4 måneder mellem hver mand.

Det synes jeg personligt ikke er så meget. Hvis en fyr havde gjort det samme ville de fleste nok mene at han var en tyr. Eller måske at det var lidt i underkanten.

Personligt har jeg et lidt større behov end sex hver 2,4 måned, og det behov er det samme hvorvidt jeg har fast kæreste eller ej.

Hvor mange har du selv været sammen med?? Og som en her på siden skriver, det er jo fortid... Ikke noget som har med dig at gøre... Man må gå ud fra at hun har beskyttet sig, eller at hun har fået nogen test, der viser at hun er rask.

Jeg har været sammen med mange. Har faktisk ikke helt tal på hvor mange. Men jeg fortryder ikke. Jeg lever mit liv!

Mis

Ej nu må du lige en gut
hvis det kun er den ene 10. del der har gang i alle pigerne, tror du så ikke de/vi/os har lidt travlt. Måske du sætter næsen lidt for højt? Derudover er der jo adskillige andre steder at gafle piger end i nattelivet.

jotak du har da ret! fyr31
måske jeg også har bedre chancer end jeg egentlig tror. Og ja, der er andre veje end nattelivet, der er bare ikke gået i mine sportsklubber og omgangskreds, fordi jeg altid har haft en irriterende rolle som den sjove klovn, som man altid griner af. Måske man bare skulle købe 100kg bly og plaffe hele banden ned og starte forfra med en ny omgangskreds! Nogle gange får jeg en ubændig lyst til det, ihvertfald!

Hvis du mener kontakt over internettet, så er min erfaring at pigerne som standard lyver sig 10kg slankere end de er.

kan gode se du har ret ked
tak

du siger noget Fyr31
Jeg tror sgu jeg dropper mit nuværende lange forhold og går efter at komme i byen og score hver weekend. På den måde når jeg jo op på 52 piger på et år!

Så lad være med at spørge Thomas_sød
Den fejl lavede jeg også, og jeg gør det aldrig igen.

Det var så ikke lige 25, men nermere 4. men jeg havde det stadig ringe med det.

Så drop det spørgsmål til næste gang, der kommer aldrig noget positivt ud af det medmindre hun/han svarer at de er jomfru. Og så er det ikke engang positivt....

tænk lidt på det her mig123
En fyr der har været sammen med 50 piger er en helt , men en pige der har været sammen med 50 fyrer er en ludder. Er der ikke en meget general opfattelse.

Hvor er du latterlig... Nanonym
Endnu engang et eksempel på at en nydansker der skal komme og dømme danske kvinder udfra deres egne kultuelle værdier.
Det her er Danmark, vi har en anden kultur og en anden livsstil, det bliver du nødt til at acceptere. Ellers må du jo finde et andet samfund at leve i. Er du selv jomfru? Du er sikkert ikke så hellig endda...

Måske du er den rigtige... miss.vickie
Lad være at tænke på de mænd hun hidtil har været sammen med, men glæd dig over at det nu er dig der har vundet hendes hjerte og se fremad og glæd dig over at det nu er dig hun har valgt...

Nogle mennesker skal igennem mange partnere før de finder den eneste ene og andre er mere heldige at finde ham/hende i første forsøg, det kommer vel an på hvordan kemien passer og hvordan ens meninger om forskellige ting passer sammen, nogle mennesker tænker ikke så dybt over tingene og andre gør... Og det skulle helst passe sammen med en blivende kæreste.

kvinden severinsen
du kalder hende din kæreste,ja vi andre griner såmænd af dig..hun er en klam sæk lort

Du burde være glad jens261
for at du har fundet en du holder af, og som har høstet en del erfaring, som du nu kan nyde godt af.
Billig, nej det tror jeg ikke på, hun har bare ikke villet leve sit liv med foldede hænder, hun ville leve det det, og nu har du så en guldklump i dine hænder, og så vil du kalde hende for billig.
Var det måske bedre for dig hvis hun nu var jomfru, og det var dig der tog bassen på hende, nej du glem det, og vær god og rar ved hende.

Vær du glad for erfaringen simon-says
*FB*

Bitre mand... Julemanden
Du formår sikkert at skrive et sagligt indlæg den dag, du får sex.

Hmmm... Anonym
Måske har du ret.

Eller måske har hun bare gjort hvad hun har haft lyst til og nydt livet.

Og faktisk kan det også være omvendt at hun har meget højt selvværd, det er ikke unormalt.

Griner... Anonym
Dvs. du har hellere ingen erfaring og du har hellere ikke haft en lille diller op i nogen kvinder?

Det kan blive et ret kedeligt sexliv. For du forventer vil ikke at hun ikke synes at du er ulækker hvis du har haft sex med andre piger, når hun er ulækker når hun har haft sex med andre mænd???

Langt ude Anonym
Nu vil jeg godt blande mig lidt.. Damn hvor er det langt ude det her!! I skulle bare vide..

Der findes masser af piger der har været sammen med ligeså mange som hende her, men en hel del tør måske ikke at sige det, fordi de så er nogen ludere.. Gu er de da ej! At de har været sammen med mange betyder ikke at det har været tilfældige snuskede steder i baggårde og hvad ved jeg! Der kan sagtens have været noget i det.

Jeg tror ikke du skal tænke så meget over det. Hellere det at hun har været sammen med mange fordi hun måske har haft det behov, end at hun har holdt sig tilbage og så føler at hun nu mangler noget.. Det er forskelligt hvordan folk har det med sådan noget. Selv har jeg kun været sammen med to og har nu kæreste på 4. år. Men to var så bare nok for mig og jeg vil sgu ikke opgive min kæreste for et skide knald! Det vil hun nok heller ikke.. Man behøver jo ikke at være en der er utro fordi man har været sammen med mange..

det lyder ret vildt Burren
men elsker du kvinden og mener hun er dig tro, så forstå hun måske bare har ventet på dig, og måske troet du aldrig kom,,,

Held og lykke og husk at fortælle hende hvad det gjorde ved dig,, hvis hun ikke så det ??

... og du lyder snotdum SWS
... lever du i middelalderen, Hr. Hansen? Velkommen til det Herrens år 2006, hvor både mænd og kvinder altså kan bestemme over egen krop. Jeg har aldrig hørt nogen kalde en mand "billig" eller "løs på tråden", selvom de dyrker sex med adskillige. Tankevækkende, ikke? Mænd må gerne, kvinder må ikke. Vi har ligestilling! Drop dog den indskrænkede middelaldertankegang.

Hellig hellig hellig SWS
Ja, sex er sørme no'et væm'ligt no'et, som kun mænd må dyrke (ja øh, med hvem?), mens kvinderne går rundt derhjemme og laver mad.... Hold da op! Vi har ligestilling i Danmark. Til din orientering: en luder er en kvinde, der tager penge for en sexuel ydelse. Der forlyder intet om, at det skulle være tilfældet med den 22-årige kvinde. Det ville være rart, hvis nogen kunne forklare mig og andre, hvorfor kvinder skal tales ned til og grimt om, hvis de har dyrket sex med samme appetit som en mand. På mig virker det enormt ureflekteret og "levn fra gamle dage"-agtigt.

Det er uækkert og lavsocialt med en mand blomkålshovedet
hvor hans penis har kørt i diverse huller i nyhavn

Hvem gør også det ? Asparges
Spørger bare...

sikke en masse ord du fik prøvet af her. Lorena
men meget hjerne er der ikke bag - mest begrebsforvirring og så misundelsens snæversyn.

Ved du man siger at de der ikke kan køre musikken er dem, der ikke kan tåle de andre danser?

Det er nok sådan det er fat med dig.

Øhhh regnefærdigheder? Kuglerammen
25 på 6 år? Det er 4-5 om året. Mindre kan vel knapt gøre det, hvis det ikke skal være "forfra" hvergang.

Den eneste fejl - jeg kan se - hun har lavet er at sige andet "jeg har kendt 4 andre" - den sætningen er hermed videregivet til frit brug.

Ærlighed skal der jo til. Ærlighed er godt - eller prøv lige at se den her tråd igennem...

Med nogle ting skal man undgå ærlige svar. Det laver ikke en skid andet end ballade og minder mig om en filmscene hvor Jack Nicoholson (i rollen som befalingsmand) råber: "...because you can´t handle the truth" - og dette er lige præcis essensen her. Giv aldrig en mand en "sandhed" han ikke kan håndtere.

Det kan så undre en at mænd bliver ved med at stille dette samme åndsvage spørgsmål.

Så flyt til Iran... Nanonym
Jamen så må du jo konvetere til islam og gifte dig med en muslimsk kvinde. Så får du lige sådan en kvinde du vil ha... en dansk kvinde der passer til dine krav findes ikke.. God tur og ha et godt liv

Og hvad kan man lære af det? sanessa
At du ikke er en man skal betro sig til!

Hvad skal hun bruge din fordømmelse til? Du skal være glad for at hun overhovedet sagde det til dig! Det er en privatsag, det rager ikke andre, hvad man gør og hvordan man gør det, sålænge man er ansvarlig for det man gør!

At du er så ussel så du misbruger hendes tillid til at få dig en lang række moralske opstød, det håber jeg dælme får din veninde til at tage benene på nakken og skynde sig lang væk fra dig! HELT ÆRLIGT!

Hvis du misforstår hende i DEN situation, hvilken garanti er det så for hende, eller for nogen andre, at du aldrig misforstår og fordømmer hende igen?

Jeg synes, du skal lære at tage åbent imod hendes tillid, og vende din lyst til at fordømme indad mod dig selv...