Min kærestes thai-eventyr!?

Min kærestes thai-eventyr!? MissBuzzBee
Jeg er en kvinde i starten af 30'erne og er lige flyttet mere permanent sammen med min kæreste - vi har nærmest alligevel boet sammen og været sammen i mere end et år, så nu syntes vi at det var tid. Vi har et godt, omend lidt stormfuldt forhold, da vi ofte har forskellige normer og grænser for hvad der er "moralsk" rigtigt osv. Som regel kommer vi dog til enighed ved at snakke om tingene - og for mig har der ikke været nogen tvivl om at her var manden jeg skulle giftes og have børn med og alt det der! Men....af og til dukker der åbenbart ting op, når man mindst regner med det. Og ud af en flyttekasse dumpede der en eftermiddag en lille foto-serie ud - af en underskøn thailandsk kvinde i bikini på en eksotisk strand. I kategorien "erotiske billeder". Ved nærmere udspørgning får jeg så denne historie: Min kæreste har rejst meget som backpacker i Indien og Thailand, og for 6 år siden da han var i starten af 20'erne havde han så et "romantisk eventyr" med en thai-kvinde, som han mødte på en bar og siden rejste rundt med. Forholdet var baseret på sex og intet andet - og hun ønskede ingen penge fra ham. Så han så det ikke som et prostitueret-kunde forhold. Mit problem er bare at hun havde haft en frygtelig opvækst, blev giftet væk første gang da hun var 15 af sin familie, havde siden endnu 2 forliste og dårlige ægteskaber. Derpå havde hun arbejdet som massøse en tid i, indtil hun mødte sin "sponsor", en gammel rigmand fra Schweiz som betalte hende et månedligt beløb for at kunne have hende til rådighed, når han var i Thailand. Og mens hun var i dette arrangement, havde hun altså et forhold til min nuværende kæreste. Vi har diskuteret og diskuteret - jeg har grædt og grædt. Jeg elsker ham jo, men ved ærlig talt ikke hvad jeg skal stille op - hele min forestilling om hvad han var for en person er vendt op og ned. Jeg kan ikke lade være med at se det som en slags udnyttelse af en pige, som i forvejen havde de dårligste livsbetingelser overhovedet. Og jeg kan ikke forstå at han er så naiv omkring det, stadigvæk. Når jeg spørger om han tror at hun blev lykkeligere af de 3 uger, og om hun ikke var ked af det da han rejste og hun stod tilbage med en ækel gammel "sponsor" igen, siger han at hun virkede da helt ok og glad. Men jeg tænker på ting jeg har hørt om at I Thailand er det kotume at smile og være venlig uanset hvilke slag livet tildeler én, og uanset hvor ked af det man er indeni. Jeg føler at han har leget sex-turist og ikke backpacker og at de fotos er hans dokumentation af "trofæet". Samtidig elsker jeg ham jo højt, det er 6 år siden og han var ung. Og af og til bliver jeg i tvivl om mine egne motiver - er det i virkeligheden et udslag af min egen jalousi: Hvordan kunne han score så smuk en kvinde på normal vis - og hvad dælen laver han så med mig. Jeg er i vildrede - og aner faktisk ikke længere hvad jeg skal tro. Og hvad jeg "har ret" til at føle om hans fortid. Hvor skal jeg hen nu?

ja du er jaloux, men Anonym
men men.

Jeg ville skrotte den kæreste og det ville gøre ondt i et år.
Fordi:
1: han har for mange hemmeligheder og regn ikke med at han fortæller sandheden, for den er ikke til hans fordel.
2: hans moral er for lav - simpelhen, han har udnyttet hende og kan sikkert ikke selv se det, i hans øjne har han nok gjort hende en tjeneste. - hvor er hans samvittighed.

3 fordi han vil gøre dig for ked af det MANGE MANGE gange endnu pga 1og 2

Ja, det er mine gæt... og kun gæt.... jeg vil bare have dig til at tænke over det.

Anonym

mit syn supermum unplugged
Det ene behøver ikke at udelukke det andet?

En del jaloux og to dele moralsk forargelse er lig med følelseskaos.

Jalouxien er nem nok. Hun har ham ikke mere og har ikke haft det i 6 år. Hun kommer ikke til DK for at finde ham.

Ang din forargelse. Som du siger var han ung og dum og mange gør ting uden tanke for konsekvenserne i sin ungdom.

Han manglende realitetssans i dag:
Drop det. Han var troligt også en smule forelsket ihvertfald betaget af denne exotiske skønhed.
Han kan ikke lide at stå ved det overfor dig fordi han vil beskytte din følelser og jeg synes du skal lade ham være.

Og til sidst.

Tror du ikke han er godt klar over at han scoret sig en kvinde på falske premisser?

Dig har han på de ægte premisser!

Har han svært ved at slippe triumfbillederne af thaiskønheden - bed han om at pakke dem væk, langt væk! Og vil han ikke det, så svar tilbage med samme mønt.
Hæng op et billede av din foretrukne sexsymbol over dit hovedgærde og ønsk han godnat hver aften.

: ))

Skal vedde for at din kærestes thaibilleder bliver en thai'ke away.

hehe fik du den.

: )

ikke enig i anonym
Han manglende realitetssans i dag:
Drop det. Han var troligt også en smule forelsket ihvertfald betaget af denne exotiske skønhed.
Han kan ikke lide at stå ved det overfor dig fordi han vil beskytte din følelser og jeg synes du skal lade ham være.
"citat fra dig"

Jeg tror, at han vil beskytte sig selv...dvs. han vil ikke erkende noget som er moralsk anstødeligt, han er bange for at miste hende.

og en lille ting... jeg ville ikke opfordre til barnagtigheder, som at hænge en idolplakat op, - evner han ikke empati.. hvorfor så holde på ham ? eller få børn med ham ?

jeg er alvorligt bange for, at han vil såre hende mange gange endnu...

Det bliver stormfuldt sfx_6@hotmail.com
Ja, jeg tror, at det bliver et stormfuldt samliv/ægteskab, men som jeg læser dine linier, er det vel også det du forventer ? Glem hans thai-veninde, men sørg selvfølgelig for, at han smider fotos m.v. ud. Spørg ham åbent om han har andre "lig i lasten". Fortæl ham, hvad du forventer af jeres samliv. Det må vel være sådan, at I hver især som minimum bidrager med det den anden forventer. Og husk så at leve livet. Det er altid for tidligt at bekymre sig - og altid for sent at ærgre sig.

God kommunikation skal der til Anonym
Tja, det er svært at finde ud af noget, som skulle have været fortalt før I starter et forhold med store forestillinger om ægteskab og børn.

Jeg forstår din mistillid, din "jalousi", osv. som kommer af at man elsker højt.

Men tro mig, uanset hvilket forhold din kæreste har haft med hende Thailænderen, så kan det ikke være så højt som det er med dig, for ellers ville han jo ikke flytte sammen med dig.

Tro på at han også elsker dig og glem alt om de billeder du fandt og så. Det der sårede dig er hans dumhed at have gemt de billeder, som han burde smide ud, da han besluttede sig for at starte noget op med dig!

Men hvis det irriterer dig at han stadig har de billeder, så bede ham om at smide dem ud, som bevis for at han elsker dig og at affæren med hende der pigen heller ikke har nogen betydning!

En fortid bør ikke mindes i et nyt forhold. Den giver ikke andet end mistillid og unødvendig sammenligning. Ønsker du ikke at mærke eller se hans fortid, så skal du også slette dine og bær dem kun i sindet og hjertet, hvis ikke nogen af jer kan glemme! Det kunne være en aftale mellem jer for at bevise den store kærlighed I har for hinanden.

Held og lykke fremover og tro på at din kæreste også elsker dig lige så meget som du elsker ham, ellers går det skævt for jer. Men gør han noget som du ikke bryder dig om, må I tale sammen om det, for kommunikation er altafgørende for et sundt forhold!

enig men dig super unplugged
Barnagtigt javisst
; )

Jeg er ikke tyben som alltid opforer mig pent, fordi jeg lever efter:
Pene piger kommer til himmelen, os andre kommer dit vi vil!

Jeg skal ikke kede dig med diverse historier hvor jeg har givet tilbage med samme mønt i mit forhold, men en voksen kommunikation om div. sårende hendelser og uenigheder er bedst.
Men en gang i mellem er det bare dejligt at få lov til at være rigtig barnlig i sit svar på tiltale.

Det vigtigste er i alle tilfælde at man ikke eskalerer problemet.

ok :-) anonym
sådan er vi så forskellige men det sidstnævnte kan jeg følge :-)

vh anonym

Overdrivelse Peter the king
Jeg ville mene at 90 % af mændene har haft en ungdom hvor de skulle løbe hornene af sig.
Jeg synes bare at kvinder overdriver måske for meget når de ser en kvinde som er smukkere´end dem selv. Det handler i bund og grund om dig selv det hele og ikke og ham. Jeg vil tro at du har dårlig selvværd fordi at hun ser bedre ud end dig. Hvad hvis ikke var noget specielt så havde du aldrig gået og tænkt over det. Vel? Jeg vil mene vi alle har lov til at være ung og nyde lidt og alle kan lave små fejler i livet. Der er ingen som er perfekt heller ikke dig.

Lev i nuet og glem fortiden.

P.S Det er ikke personligt ment men nyd at han elsker dig. Alle har en fortid og det har du også selv!!

... Jacob H
Selvfølgelig kan man blive anstødt over at se nogle billeder af den art fra hans fortid.. Det tror jeg de fleste ville også selvom de ikke giver udtryk for det, men fordi du ikke kan lade det ligge er vel grundet i en mangel på selvværd?
Altså der er vel delte meninger om hvornår en kvinde er køn.. Nå men tvivler på at denne tøs har følt sig udnyttet, men i så fald er det fortid.
Og hvor du skal hen? Gå ned i supermarket køb nogle servietter tud færdig og lev i nuet!