Min kone flirter

Min kone flirter Drifter
Hun er meget indladende og flirtende over for mænd.
Rører oftest ved den hun taler med. Til sine forretningsforbindelser i både ind og udland, starter hun alle mails og sms´er med et Hej Sveske, Hey Georgous eller det der er værre.
Ordbogen i hendes mobil kender alle de frække ord og navne på kønsdele, og jeg tror altså ikke det er noget Nokia har lært den!
Selv under vores ferier modtager hun sms´er fra diverse leverandører, som bliver slettet så snart hun har læst dem.
Min erfaring siger mig at mænd ikke kan tåle den form for opmærksomhed, uden at lægge mere i det end tilfældet måske er. Måske er det bare bekræftelsen hun finder spændende.
Hun rejser en del i forbindelse med sit arbejde for at holde møder med ovennævnte leverandører, så muligheden for sidespring er tilstede.
Når jeg konfronterer hende med problemet, svarer hun undvigende - som regel noget med at sådan er hun bare!
Ser jeg spøgelser, eller har jeg et reelt problem ?

Når du er fra byen har hun nok ikke nok mand i dig City-pigen
Desværre.

Om dig anti-rød (den ægte)
http://da.wikipedia.org/wiki/Hanrej

Der findes en god løsning - håb forude, hvis..... Hønemor.
Hej Drifter. Der er et stort problem. Det er ikke dig, der har problemet.Du virker, som den der er tro som guld, bliv ved med det.Du vil nemlig aldrig kunne tilfredsstille hendes "indre trang" til at få opmærksomhed osv.Det er heller ikke sandt, når hun siger at "sådan er hun bare" Hun har et "spøgelse", der forfølger hende,der driver hende, der får hende til at flirte osv. Der får hun en slags tilfredsstillelse.
Du har også ret, når du mener, at den slags kan mænd ikke tåle, der skal hos mange mænd næsten ingen ting til, inden de gerne vil i "kanen" med hende.
Hun kan også være et redskab til at gøre mange, mange børn ulykkelige, ja også mange kvinder for den sags skyld. Det kan ende med skilsmisse mange steder. Det tænker hun sikkert ikke på. Løsningen er en radikal omvendelse for hendes vedkommende. Altså stoppe øjeblikkeligt. Samt sige NEJ, når hun får LYSTEN til at flirte. Held og lykke. hilsen fra Hønemor.

Tak for grineren mettemokke
!"Ordbogen i hendes mobil kender alle de frække ord og navne på kønsdele, og jeg tror altså ikke det er noget Nokia har lært den! "

Sorry, jeg er bare helt færdig af grin [:D][:D][:D]

Sådan er hun bare ieet
Hej,

Og du kan enten klynke over det her, eller overveje om i har nogle problemer?

Flirter hun bare med andre, er det fordi hun har et behov for bekræftelse som du ikke dækker. Fortæl hende at hun er feminin, lækker og at du tænder på hende og det hun gør. Vis hende at du ønsker hende. En middag kan ofte gøre hele forskellen. Og vis hende mere opmærksomhed ellers.

Hvis hun gør mere, elsker hun dig nok ikke. Og du er bedre tjent med at finde dig en anden.

Med venlig hilsen
Ieet

Så så Anonym
Nu synes jeg heller ikke, der skal lægges alt for meget i det. En af mine veninder er på præcis samme måde - Hun tiltaler de fleste som "svesketærte", og sådan er hun bare! Og jeg tror du har ret: Hun finder bekræftelsen spændende - men det synes jeg så heller ikke, du skal tage personligt. Det er altid rart at vide, at vi stadig kan [;)] Det er vel først, når du lægger for meget i det, at det bliver et reelt problem. Ellers må du vel fortælle hende, at du ikke bryder dig om måden hun opfører sig på [:)]

bobobobobo.. hvad så bessefar.. kan den ik mere øv densjove
bobobobobo.. hvad så bessefar.. kan den ik mere øv for dig.

Jojo har ret - fyren er jo et skvat.

Og du kan ikke mere.. ej heller i kæften - du er lidt sølle - er du ikke.??

Slap dog af og nyd hende Eoanthropus
Pæne piger er kedelige piger.

Gør det samme batmann
eksemplets magt er fantastisk, og flipper hun ud over det så fortell at et spejl kan være ret hårdt at se i ikke? [;)]
HVIS hun kun flirter og intet andet så sker der jo ikke så meget, men når det påvirker dig så meget så vis det i stedet for at sige det.

Det forkerte spørgsmål hamder44
Du stiller det forkerte spørgsmål: Du skal i stedet spørge dig selv om du stadig vil være sammen med hende fremover, hvis hun er dig utro.

Hvis ja, så gå med i legen. Hvis nej, så flyt fra hende nu inden det ender i en bitter strid.

aner det ikke twistedconscience
Det er ikke til at sige, men selv ville jeg da være en anelse mistænksom, men altså, synes ikke der er noget klart tegn på at hun er utro eller noget.

Tror du må prøve at stole noget mere på hende.. Men samtidig, så undrer det mig hvis hun ikke har prøvet at mane din utrykhed i jorden når du har konfronteret hende med det.

aner det ikke renegade
Hej drifter

glem alle de dem der har svaret negativt til dig. Du ser ikke spøgelser, jeg kender den slags kvinde, og jeg er faktisk allerede sikker på at hun ikke har nok i en, hun søger bekræftigelse ved alle de mænd hun kan, OG det er ikke din skyld, der findes bare den slags kvinder, jeg kan allerede ud fra det du har skrevet se at du ikke skal have sådan en kæreste, du skal have en som giver dig bekræftigelse, og som ikke behøver at flirte med alle mænd, for hun får med garanti sex tilbud, og så er det spørgsmålet om hun tager imod. Og det med nokia ikke har de ord i ordbogen er korrekt, du har læst hende, lyt til din inderste stemme. Held og lykke