Min kone har bestilt et gebis

Min kone har bestilt et gebis ægtemanden
Hvad gør man, når ens kone har aftalt med tandlægen at hun skal have gebis?

Min kone fik i fredags trukket alle sine kindtænder ud. Om 8 dage skal hun have taget mål til Gebis både for oven og for neden og om fredagen skal hun have fjenet resten. Tandlægen har sagt at der ikke er noet at gøre, og såfremt hun ikke kan vende sig til det, må hun have implantater. Hun er 38 år og har ikke passet sine tænder som ung.
Jeg kan ikke forstille mig at ligge sammen med en tandløs, der har tænderne i et glas vand.
Hvad nu

Giv hende implantater.. mikmic
i julegave!

Sådan noget fis Datteren
Min mor der havde meget dårlige tænder og det ikke pga. daårlig pasning men andet, fik forlorne tænder som 30 årig. De bliver da ikke placeret i et glas om natten? Det er skrøner om en gammel bedste i forgangne tider. Kendte folk som M. Laudrup har kunstige, ses det ? Næ da. Elsk du din kone også med de nye tænder. Ellers er der den nye metode med implantater. Har du 100.000, så kan det gøres fra ene dag til anden.

He he Blow ´ing in the wind
Nye eventyr er på vej til dig :-)

Gå over til. Mjølner.
Oralsex....... det skulle være helt fantastisk med en tandløs. ;o)

fodboldspilleren med protese? den fodboldinteresserede
Jeg tror ikke det er rigtigt hvad du skriver. Venligst eftervis.

har selv "gebis" anne 123
Fik protese som 21 årig og er nu efter 16 år og 3 sæt forlorne tænder stadig godt tilfreds med mit gebis. Jeg vile vælge den samme løsning idag igen.
Tændrene ligger i et glas vand om natten sammen med en tablet, for så er de rene næste morgen.
Og ja, sex kan nydes uden tænder, man får ihvertfald vabler hvis de i!
Som ung blev jeg ikke mindre populær overfor herrene efter jeg fik gebis.

Anne

Min kone har bestilt et gebis Anonym
Lyder ikke særligt fedt for dig, at din kone skal have gebis. Jeg ville tænke fuldstændigt som dig, hvis jeg var i samme situation. Det er jo ikke særligt feminint med et [url=http://www.sundhedslex.dk/gebis.htm]gebis[/url], så hvis jeg var dig, ville jeg nok foreslå tandimplantater. Jeg læste på denne side om, at det eneste alternativ til gebis er [url=http://www.sundhedslex.dk/tandimplantater.htm]tandimplantater[/url]. Desværre forholder det sig sådan, at tandimplantater er voldsomt dyre, men så drop bilen. Det kan godt svare sig, at få lavet sådan noget i udlandet, da der er mange penge at spare. Det vigtigste er, at konens tænder er i orden!