Min kone vil ha' en ekstra ...

Min kone vil ha' en ekstra ... Mand38
Eller vil hun?

Vi er et ægtepar, der har delt hus, hjem og seng i 16 år. Vi har et aktivt og varieret sexliv, så der er ikke noget at klage over.

Jeg har dog de seneste år fået en anelse om, at min kone inderst inde tænder på mænd med meget store p.... Hun siger at det ikke betyder noget for hende og at hun er fint tilfreds med min (der er lidt over gennemsnittet), men jeg har dog observeret, at hun bliver særdeles tændt af at se pornofilm med veludrustede fyre.

Hun har ligeledes fortalt mig, at hun tændte stærkt på sin ekskæreste og hun har hårdt presset indrømmet, at han havde en kæmpesjover.

Tanken om at se hende med en stor p.. tænder mig meget, men hun siger selv, at hun ikke har lyst til en ekstra fyr i sengen.

Hvad er jeres bud? Er det af hensyn til mig, at hun ikke indrømmer sine inderste lyster, eller synes hun bare at det er fint nok at se de store svabere på film, og så ellers nøjes med min?

pas på med ønsker anonym
måske går de i opfyldelse.

Måske tænder tanken dig, men måske vil en seance i virkeligheden ikke være særlig sjov.
..konsekvenserne kan du gennemskue dem ?

Hvordan gik det? releenk
Hej Mand38 - har I gjort noget ved sagen? Jeg håber, I er kommet et skridt videre. Inden konen og jeg prøvede en trekant (MMF), spurgte jeg faktisk herinde hvad de uskrevne regler er.

Der er som sådan ingen regler, udover at kvinden sætter farten. Min egen erfaring er at man som mand SKAL være en aktiv part, selv om det kan være spændende bare at se konen være bolledukke. Hun må aldrig få den tanke, at hun er en dukke - hun skal være i centrum, blive kælet, nusset, bollet og fyldt op - måske i munden. Men her bestemmer hun suverænt!

Vi startede med at tage tøjet af hinanden. Jeg kiggede på da hun kyssede hans brystvorter, kyssede bulen på hans tights, trak dem ned, suttede ham blidt, fik ham guidet ind i sig. Jeg stod bagved hende og masserede hendes bryster, så jeg kunne følge med i at han gled ind i hende.

Jeg var lidt usikker omkring han skulle bruge kondom. Og om han skulle komme i hende - og om jeg skulle før ham eller omvendt. Men det fandt sin naturlige rytme.

Lykke til med det - håber I vil dele jeres oplevelser og erfaringer med os andre!