Min kvinde vil ha kvinde.

Min kvinde vil ha kvinde. Forsmået mand.
Min dejlige kæreste igennem knap et år, tilkendegiver åbent overfor mig at hun gerne vil have en kvinde. Hun vil vist ikke undvære mig, men har konstant tanker om at være mig utro med en anden kvinde. Hun erkender det åbent og det sætter jeg meget stor pris på, men at jeg skal være på vagt både overfor mænd og andre kvinder i vores forhold, det sætter min tålmodighed og ikke mindst min kærlighed og troskab på en svær prøve. Hun har ikke før været sammen med en anden kvinde, men drømmer meget intenst om det. Skal jeg give hende fri muligheder? eller?

du er heldig roadster
vær glad for at hun siger det til dig,i må have et rigtig godt forhold siden hun siger det så åbentlys,elsk hende som hun er og glæd dig over at det ikke er en anden mand hun gerne vil PRØVE

måske der her måske en hjælp.
villle komme mange mænd der umiddelbart vil sige nyd det dog mand, altså hvis du må kigge på. Men der er så stor forskel på om ,, det er så stort et ønske fra hendes side som du her umiddelbart giver udtryk for. Jeg tror der er mange piger der tænder lidt på det at være sammen med netop en anden pige, for det er to køn som begge ved lige præcist hvor dejligt man ville kunne gøre dette her. Der er ligeledes stor forskel på det at to piger frem for to mænd, ville prøve grænser med dette her.
Og det jo klart en mening her fra en Kvinde. Nogle mænd ville måske sige. Skide lebbere, men det er jo i sagnes natur ikke det man ville være ved evt. bare at have en fantasi om dette. Der er meget meget stor forskel på fantasi og så fakta.
Jeg ville umiddelbart give dig dette råd. Snak dine bekymringer omkring dette her godt og meget grundigt igennem med din kæreste. I ville med meget stor held kunne udleve denne fantasi ved at se film sammen med netop piger der er samme måske.
For det at tage springet vil kunne ødelægge meget mere end det vill gavne og jeg ville ikke personligt bringe mit forhold over styr for en fantasi, der så måske ikke ville være det jeg havde håbet/tænkt. Så hellere bevare det jeg har med min kæretste og finde alternativer sammen. Du får faktisk en ,, synes jeg meget meget flot kommentar fra anden med profil her.
Meget meget flot kommentar rent faktisk fra anden mand. Ja da vær glad for at hun som det netop tyder er så forbandet tryg ved lige netop dig mand´, efter jeres år sammen, og viser dig den meget store tillid, det er at kunne tale så dybt og inderligt med dig om hendes fantasi.
Som måske bare kan nøjes med at være en fantasi,, hvis du så til gengæld vil være helt åben og ærlig sige som det er, og det som jeg læser dette,, at du ikke ville kunne med dette her.
Nyd hende, elske hende, hun virker til hun trods alt vil mande og det vist dig, når hun er så ærlig over for dig og ikke gemmer på dette her. Men sidst her,, nej giv hende ikke muligheden/friheden hvis ikke du vil det her. Jeres forhold hvis det er varmt, intenst, dejligt og alt hvad et forhold skal være,, så skal der ikke rodes tredie part ind i den. Det min helt klare holdning. Her er to der skal snakke sammen efter min mening,, og det er jer to.

Anden mand? Forsmået mand.
Ingen er bedre mand end mig, jeg kan ALT, tjener godt og kan lave alt håndværker arbejde, bil oma. Er rimeligt udrustet og har en god fornemmelse i mit sekxeulle liv, ingen problemer overhovedet, blot en nagende føelse. Jeg har altid været lidt perfekt og meget eftertragtet iblandt kvinder og i selskaber, men lige i dette tilfælde føler jeg mig på et sidespor, helt alene, overgivet til noget ukendt. noget meget ubestemmeligt.

du lyder måske en hjælp.
jo netop også her som du er alt hvad en kvinde har brug for og derfor har hun ingen behov for andre mænd, hun har fundet ham og det er dig.
Hun har så vist til gengæld fundet ham hun så inderligt kan være så tryg ved, som sådanne erkendelser for mig, ville behøve.
Hun besidder den ærlighed som et hvert menneske efter min mening ret tidligt i et forhold må vise, hvis man virkelig er ramt og forelsket, , på den måde får man netop et meget meget gunstigt forhold. Ærlighed men total ærlighed om alt,, det giver hun dig,, og jeg mener klart det er det største hun kan for at bevise sin kærlighed,, Intet i denne verden er så nemt at "bare" gøre dette her hvis hun vel og mærke virkelig vil det.

Spørg hende om i skal dele en kvinde Kald mig bare Kurt
Ikke sådan lige i to lige store dele, men vær sammen om en kvinde, det er vi mange som tænder vild på og jalousi er der ikke nogen grund til at have.
lav trekanter til glæde og fornøjelse for jer begge to.

Nej squ Kald mig Liva
Dette her skal man ikke udsætte et måske sundt forhold for.

Dette vill kunne ødelægge mere end gavne i den sidste ende.

Liva

ja. måske! En forsmået mand.
At snakke og tale løser konkret ikke mine tanker, jeg mangler ikke tilbud fra andre kvinder, det er ligyldigt, og at jeg / hun er meget tæt og føelsesmøssigt på bølgelængde erhelt sikkert, dog bærer jeg en mistro ,dybt inde, den bekymrer mig og binder mig til mit tidligere liv, jeg er fri og helt uafhænig nu, jeg har det meget fint, men men men., en kvinde der vil smage kvinde, kan jeg ikke som det er nu. Er det så svært at fatte?

Trekanter. En forsmået mand.
Er du ude i noget med citronmåner og andet godt fra bageren. Spar dig dit pis, æd det selv.

Jamen når nu M. Jensen
som du er inde på har så mange andre tilbud, som du jo giver udtryk for, så må du jo benytte dig af dem.
Hvis det er så svært at fatte selv, så få det dog gennemlyst éngang for alle om det er så stort et ønske fra hendes side.Ellers få det afsluttet for jeres beggens skyld. Du lyder som en ren selvpiner lige nu og det skal jo ikke gå ud over hende at du måske har lig i lasten fra tidliger forhold i form af uærlighed eller hvordan man lige skal læse det her.Må lige høre dig. Hvordan ser du på to piger sammen på film, for det har du garanteret nydt som mænd er flest. Du synes det smukt eller ? Og har nok tænkt i dit stille sind, hvem der bare kunne smage det der. Hun måske ligeså, for det tænder virkeligt ikke rigtige kvinder at se to mænd, sammen men to piger er nu engang noget andet og virker mere rent på en måde.Så dyrk det dog sammen kun i to. Og nej her er ikke på nogen måde tale om som anden typisk kommentar fra en mand. Trekant nej for det ville jo betyde at du så skulle dyrke sex med anden kvinde som jeg læser det og det er jo ikke det her det går ud på.

SMUT ullabrandt
Hun er allerede begyndt at kede sig efter at have mødt den perfekte mand.
Hun foregiver ærlighed for at have frie hænder til sine seksuelle escapader.
Spørg hende, hvad hun vil gøre, hvis du siger, at du under ingen omstændigheder ønsker at dele hende med en anden? Hverken kvinde eller mand.
Hun lokker dig i et forhold med en kvinde nu, for senere at kunne have en affære med en mand. Spørg om hendes ærlige mening om monogami. Lad dig ikke friste, før du har svaret.

Sikke dog Jeg undrer mig
En forbandet gang ævl, ja undskyld mig.
"...Hun lokker dig i et forhold med en kvinde nu, for senere at kunne have en affære med en mand."

Dette her der muligvis er en løssluppen fantasi fra en kvinde, de tyder jo så tæt efter hvad han skriver. Og det vil sige at det her måske skulle koste hende forholdet, at hun netop har været ærlig. Så det du siger med dit indlæg er at:
Ærlighed betaler sig ikke ? Sådan læser jeg det nemlig.

Nej ærlighed betaler sig da netop her og han må squ da prise sig lykkelig over den ærlighed hun viser ham.
Med tanke på hvad han skriver om tidliger liv, så tror jeg det her handler lidt om også, at her er stadig lig i lasten og det gør at han ligeså meget ikke kan håndtere, at han nu måske har fundet netop én der er ærligheden selv, har den tanke strejfet dig ?

Jeg har prøvet det så meget på egen krop. Er man først blevet svigtet , løjet for og behandlet skidt i et parforhold, så ser man spøgelser og det går desværre ud over det nye man har fundet.
Man får så forbandet svært ved at turde stole på nogen.


mvh.

må være hårdt icarus
især når du er så perfekt.

kan være jeres forhold er så seriøst og hun bare vil have det prøvet inden hun slår sig ned og bliver gift??
ved godt det er en undelig ide, men tror faktisk det er en "drøm" der husere ved de fleste kvinder.

men du skal nok passe på, for deler du først med en, kan det være denne ene...skubber dig ned fra 1.pladsen...måske ønsker hun alligevel ikke en der er perfekt. men en med dejlige bryster?

ved ikke om det giver mening, er total busted ..natnat

var ikke helt sådan jeg læste det icarus
forstår det sådan at....

har du en kæreste, og lader denne gå i seng med den hun lige har lyst til...skal hun også nok finde en mere hun har lyst til...tror du ik?

og mon ikke disse andre personer kan blive trusler mod forholdet?

nej men hun vil icarus
gerne prøve en kvinde, og gør hun det vil hun sikkert prøve den kvinde eller en anden igen... har man først haft flere på en gang er det vist ret svært at stoppe igen

Rigtigt ullabrandt
forstået. Smil

godt :) icarus
skulle bare lige have det med

enig, hun kunne få smag for sagerne anonym
og så vil der altid være en bi-side i hende og måske vil hun ikke lade sig nøje med en enkelt prøvetur :-(

så... stakkels forsmået mand

vh anonym

Kære forsmåede Kvinden der havde
Jeg havde i nogle år i en singletilværelse jeg der levede i en fantasi som netop det du her er inde på. Mødte så en meget dejlig fyr, jeg forelskede mig lidt hovedkuls i og jeg som din kvinde her, bekendte kulørt overfor ham og det blev noget der fyldte en del i vores nye forhold, da han som du var meget usikker omkring dette her. Men vores ærlighed netop over for hinanden gjorde at, og det samtidigt med den forbandede lyst til hinanden vi har, gjorde at vi meget hurtige blev enige om, at så længe vi er sammmen og vores forhold er så dejligt som det er, og det på det seksuelle plan til ligemed, så er der ganske enkelt ikke plads til og på ingen måde grund til at slippe en 3. part ind i dette her. Vi udlever nu dette sammen i vores fantasi sammen, lader det blive ved det og jeg vil mene at det, i vores tilfælde gør det, kan lade sig gøre at være fælles om "fantasier" Jeg håber i også vil finde jeres måde at komme om ved dette her, da det ikke må være noget en partner skal gå rundt med og se som en eventuel trussel på forholdet, det bærer intet andet end dårligdom med sig. Så giv til kende én gang for alle over for din kæreste. Vi skal ikke sådan gå og "bestemme" over hinanden i nyere voksne forhold, men har dog ret til at sætte krav over for hinanden, når det gælder vore egne grænser og de må og skal respekteres af partner, ellers er et forhold dødsdømt i mine øjne. At hun har været ærlig over for dig, skal du tage meget positivt og derfor give igen af din egen ærlighed og sætte din grænse. Husk der er langt fra fantasi til handling, men fantasier kan være , er noget der kan være et meget dejligt krydderi i et nært forhold.

Mvh.

der er flere a dig, nemlig petter
du har en dobbeltgænger, han hedder bruno og spiller harmonika i et spillemandslav der hedder
nøddeknækkerne, de er på nettet. han er ikke så høj. skæg og alting