Min mand tisser i sengen

Min mand tisser i sengen Midtjysk kvinde
...når han har drukket for meget. Det er vildt ulækkert, tør næsten ikke lade ham drikke alkohol mere af frygt for at vågne badet i urin.
Er der noget man kan gøre ved dette (andet end at han afholder sig fra at drikke alkohol)?
Hilsner fra Midtjylland

Tena for mænd anonym
kunne være løsningen. Men det er da uværdigt, at han drikker i så store mængder. Bestil I begge to tid hos jeres læge for en samtale om jeres samliv og hvorfor "Jeppe" drikker. Antabus er nok bedste forslag til en løsning.

Ufatteligt!! pils
Jeg troede jeg var den eneste der havde det problem! Min kæreste tisser godt nok ikke i sengen, men han mener til gengæld at hele vores lejlighed er omdannet til ét stort toilet! Han stiller sig hvor han synes, trækker bukserne ned og tisser! Han gør det dog kun hvis han sover, så man kan vel sige at det er i søvne. Men har han været i byen, sover jeg næsten ikke, når han kommer hjem. Jeg vågner for et godt ord, og er der med det samme hvis han antyder noget! Men når jeg så beder ham gå på wc i stedet, fortæller han mig bare hvor sur og dum jeg er, hvorefter han går på toilet.
Så jeg vil meget gerne hæfte mig ved til at få et svar på hvad man gør ved det! Det er virkelig ulækkert at vågne op om morgenen og stige ud på et vådt gulv! (selv om jeg kunne forestille mig at det er endnu mere vammelt når det er i sengen!!).

gi ham stød anonym
eller stik ham med en nål

Ikke alkoholiker Midtjysk kvinde
Han er ikke alkoholiker, så det er nok ikke løsningen at få antabus. Tena tror jeg ikke, jeg får ham med på...

lidelsesfæller Midtjysk kvinde
ja, det er meget vammelt at vågne op på den måde.
Mon ikke din kæreste kunne få noget behandling for sit søvngængeri? Det må man da kunne få. Men hvis resultatet så er, at han også begynder at tisse i sengen, ja så ved jeg snart ikke, om det er det værd...

Tja... Midtjysk kvinde
problemet er jo, at jeg først vågner, når skaden er sket, så ved ikke lige, hvad det skulle hjælpe...

Apnø Frida2
Hej uheldige kvinder

Det er altså træls! Havde også en kæreste med problemet engang, han var dog et rigtig svin og ville ikke vaske sengetøjet bagefter og sov ofte med alt tøjet på, tissede på det og gik derefter på arbejde (som tjener) i sit overtissede tøj.

Jeg fandt dengang ud af, at der var noget, der hed søvn-apnø. Der er flere symptomer på det, men et af dem er at tisse i sengen, et andet er at holde vejret (det er vist nok derfor, de tisser i sengen). Men jeg er sikker på, at det kan googles eller din læge kan hjælpe med det :-)

For er det apnø, kan det behandles :-)

Held og lykke

Frida

Hej Frida Midjysk kvinde
Tak for dit svar, vil bede min mand gå til lægen og konsultere ham om problemet, det kunne da være rart, hvis det kunne afhjælpes.
Din gamle kæreste lyder godt nok som en ulækker type, god du slap af med ham ;)

Min søn Moderen
laver lort i sengen, det er mere ulækkert, det kan jeg godt betro dig!!! (Han er 14 år gammel).

Giv ham en buttplug Anonym
det er sådan en bøsser går med når deres * er blevet så udvidet at de ikke kan holde på lorten.

strintpissende bøssekællinger. DR.Phil.
hvis du acepterer at din hansvin __ORNE__urinerer rundt omkrig i huset, så burde du smide din natpotte i hovedet på ham.
fuldskab er ikke en undskyldning, bare en måde at befri sig selv for ethvert ansvar.
du skal naturligvis ikke finde dig i, at han nedgør dig, det er mangel på respekt,
du skal naturligvis ikke gøre rent efter ham, gør ham til grin, og fortæl alle, at du desværre ikke modtager besøg, fordi dit skvat pisser i huset.
selvom han har drukket, ved han udmærket godt, hvor toilettet er, måske er han stadig i sit baby stadie, og forventer, at du skal skifte hans ble.
det er helt ude i hampen, hvad kvinder finder sig i, bare for at have et forhold til en sådan festabe.

Hvad siger din mand? rie.rie
Synes han ikke, at det er et problem? Hvad foreslår han?

Hvis han ikke synes det er et problem synes jeg at du skal sove et andet sted, når han er fuld, enten i et gæsteværelse, på sofaen eller hos venner, og lade ham gøre rent efter sig selv.

Som kommentar til de andres omtale af apnø, så er det at man holder op med at trække vejret. I den forbindelse kan de miste kontrollen, det svarer jo lidt til at være ved at dø...

PS
Kan du virkelig bestemme, om han må drikke alkohol? - du skriver at du næsten ikke tør lade ham drikke...

Du skal da bare LaCa
gøre noget i stil som hende kvinden i reklamen, der stiller sig op og tisser ud over toilettet, imens manden børster tænder, bare for at pointere hvor ulækkert det er.

Jeg kunne lige forestille mig hans reaktion, hvis du i (et påtaget) fuldskab tissede i sengen, imens han var vågen! :)

Ej, det er selvfølgelig ikke mit seriøse svar på, hvad du skal gøre! Det er en lidt mærkelig situation, du står i.

Så er det vel ikke dig, der skifter sengetøjet, når det sker vel??!

Har prøvet!! pils
Tro mig! Jeg gør ham skam til grin når vi er i selskab med andre! Snakker vi med andre om at vi skal til fest eller noget i den dur, kommenterer jeg at jeg ikke gider noget tisseri nogen steder, og at han bare må se at gå på toilet i stedet! Men jeg tørrer ikke noget op efter ham! Overværer jeg at han strinter et eller andet sted, brokker jeg mig MEGET højlydt til ham, og går dernæst om morgenen rundt på listefødder for ikke at træde i noget, hvis nu der skulle være noget. Så må han selv rense gulvtæpper næste dag! Næste morgen skælder jeg også ud og fortæller hvad og hvor han har gjort, og så kan han ellers bare gå igang! Jeg er skam ikke så blød hvad det angår. Jeg er ufattelig feministisk hvad det angår! Jeg render ikke efter ham og servicerer ham! Det må han selv klare! Jeg var mere ude efter et eller andet fif til hvordan man får dem vænnet af med det, uden at skulle give ham en ble på, eller låse ham inde på badeværelset! Det er ihvertfald en ufattelig dårlig og virkelig vammel vane!

Send ham hjem til hans mor Millemarie
så hun kan få ham gjort renlig, det er da vist på høje tid. Nej pjat til side.

Har du prøvet at tale seriøst med manden om hans problem, eller har du bare altid langet ham ud til spot og spe (hvad jeg synes er en rigtg dårlig ide at gøre ved sin mand)

Hvorfra kommer holdning "jeg ved ikke om jeg vil lade ham drikke alkohol mere" - hvad er du til ham? Ja jeg spørger bare.

Tro ikke, han ikke synes, det er et problem.

Bestemmer selvfølgelig ikke over ham Midtjysk kvinde
Kommentaren om, at jeg næsten ikke tør lade ham drikke, betyder blot, at jeg ofte synes, det er ubehageligt at tænke på, hvad der venter næste morgen.
Min mand synes ikke, det er et stort problem. Han vasker selvfølgelig selv sengetøjet, men jeg synes stadig, det er meget ubehageligt at vågne til.
Tror dog, at han muligvis er venlig stemt overfor at spørge sin læge til råds.

jeg er hans kone! Midtjysk kvinde
Jeg udstiller absolut ikke min mands problem "til spot og spe", hvor får du dog den tanke fra?

Jeg er hans kone, som jeg også har skrevet i et svar ovenfor, bestemmer jeg selvfølgelig ikke over hans drikkevaner (som ikke adskiller sig fra flertallets for at få det på det rene), men jeg skrev "jeg tør næsten ikke lade ham drikke" som en indikator på, at det gør mig ubehageligt til mode at tænke på, hvad jeg næste morgen skal vågne op til.

Hvad ved du i øvrigt om, hvor vidt han synes, dette er et problem? Det gør han ikke, kun fordi det generer mig.

Har I været til lægen? rie.rie
Har han altid gjort det, eller hvornår kom det? Det ville få alle mine alarmklokker til at ringe, har du været til lægen med ham? Hvad sagde lægen?

Venlig hilsen P&C

God ide rie.rie
Det lyder som en god ide at spørge lægen, forslaget med plastic-lagen på sengen, når der står fest på programmet, kunne måske også bruges?

Jeg synes stadig, at du skal overveje at sove et andet sted end i dobbeltsengen, når han er overrislet...

Venlig hilsen P&C

Brug plastictrusser og ble.. Østjydsk kvinde
Her hos os er det omvendt. Jeg sover simpelthen så tungt, hvis jeg har fået mere end 2 glas rødvin, at jeg ikke vågner, når jeg skal tisse om natten. I begyndelsen var sengen våd og kold om morgenen og en større vask skulle man også igang med, så jeg har indkøbt plastictrusser og børnebleer, som jeg bruger hver gang, vi har fået noget at drikke. Min mand syntes det er OK, og han kan godt lide at berører plastictrusserne. En ting er sikkert ved brug af disse ting, du vågner ikke i utide og skal skifte sengetøj, og det føles faktisk behageligt.

Lidt kærlighed tena
Køb nogle tena bleer til voksne og plastbukser, forlang at han sover med det.
Når der er fare for at han gør sig våd.
Jeg har selv sovet med ble og det fungere udmærket og er ikke ubehageligt
Du kan købe bleer på nettet.
Skriv til mig hvis du har spørgsmål.
Stenbukken

lidt kærlighed stenbukken
Køb et sigufix bælte til at låse ham fast til sengen, det låses fast til sengen og rundt om livet og det er umuligt for ham at komme op.
Brug en ble til ham hvis han gør sengen våd.
Hvis han ikke vil, må du bede ham flytte.Det er hans valg
Husk at mange mænd kan godt lide at blive domineret.
Du kan finde sigufix på nettet.
Skriv hvis du har spørgsmål også gerne hvis det har hjulpet jer.
Stenbukken.

plastiktrusser og ble om natten ticos
Jeg burger selv plastiktrusser og ble om natten, det gør at jeg sover godt og trygt i stedet for at løbe op på toilettet hele natten.
Jeg bruger tena bleer til voksne, som er bløde og bekvem at have på.
Eneste ulemper er at når man har vænnet sig til at sove med ble er det svært at undvære ble når man skal sove.
Men jeg kan ikke se at det er flovt eller forkert.

Om det at bruge ble Ble fyr
Det kan godt være det virker underligt på nogen at voksne også kan tisse i sengen, for mit vedkommende er der ikke noget underligt i det, det har jeg gjort hele mit liv, da jeg nu er sidst i 50erne så må man sige det er et stykke tid, jeg vil sige at jeg bruger ble både dag og nat og er ikke flov over det, for mig er det lige
så naturligt som at andre bruger underbukser, så her i huset skjuler vi ikke bleerne, da vi mener det er naturligt at de er der, der er ingen tvivl om det ikke er rart at vågne op i en våd seng, så derfor bleerne..
Jeg er sikker på jeg ikke er alene med det problem, det er bare et tabuemne og derfor skjult..

At tisse i sengen Anononym
Hej med dig

Du skriver at din mand tisser i sengen, okay hvad gør så at han skulle være speciel, der er mange der har den slags problemer, blandt andet mig selv, du har da ret når du skriver det er ulækkert at vågne op i en våd seng især hvis den er ubeskyttet, men jeg for mit vedkommende har et vådliggerlagen og et flonelslagen i sengen det suger det meste af det, så skalden ikke er så stor ved uheld, begge dele kan købes hos Jysk sengetøj.
Derefter kan jeg varmt anbefale at han bruger ble, jeg gør det selv og kan ikke se der er noget flovt i det, man undgår derved at man ligger og svømmer i eget tis, og man kan ikke mærke at bleen er våd, altså så får man sin søvn uanset om man skulle være uheldig at man skulle ha tisset i sengen, der er en fordel mere der lugter ikke af tis..

Tena for mænd holder ikke Tarzan27438732432423
Der skal mere sugende emner til her - som Tena Slip Maxi.

Hvis ikke han vil bruge ble for at overkomme sit problem, så må han lade være med at drikke. Færdig!

kender det selv... forstå????
hejsa min kæreste har det samme problem når han har drukket... og det er bare så ulækkert...
men drikker din mand små skarbe??? nordsø-gamel dansk osv??
det gør min kæreste og vi har fundet ud a det er derfor han tisser i sengen.. så han "prøver" og holde sig væk fra dem..
så det kan jo godt være det er derfor din mand også tisser i sengen

jeg gør det også og jeg har en mulig løsning Superpisseren
Har du/i prøvet minirin piller? dem tog jeg da jeg var mindre og det hjalp en hel del.. så tissede jeg ikke i sengen i 7 år og nu er jeg så begyndt dog kun når jeg er meget fuld.. jeg mener det hedder minirin piller..

tisse i sengen ungdreng
jamen, det gør sgu da alle mænd. når jeg har været ude drukket jamen så løber det sgu da osse i sengen eller nogen gange i bukserne på vej hjem. mænd er da mænd.

Dreng - ikke mand peacock
Du kalder dig selv Ungdreng, men udtaler dig som var du en mand. Bliv voksen før du udtaler dig om, hvad mænd gør.

Selvfølgelig tisser alle mænd ikke i sengen. Desuden er der da også en del kvinder, der tisser i sengen, men det er jo ikke normen. Det skyldes jo et eller andet problem - enten fysisk eller psykisk. I de fleste tilfælde tror jeg det er psykisk, men lad under alle omstændigheder være med bare at lade stå til. Tal med lægen om det! Gør noget ved det!

OK! I enkelte tilfælde kan det da godt være løsningen med bleer mv., men de fleste føler vel en skam ved at have sådan et problem, for desværre er det et tabu-emne, som de færreste har lyst til at fortælle deres venner om. Og så er man allerede inde i en ond spiral, for det kræver mod at gøre noget ved problemet, og det er typisk ikke det, man har mest af, når først man er vådligger.

En af årsagerne kan sagtens være alkohol, men som alle andre problemer, kan der gøres noget, når blot man ønsker det.

peacock ungdreng
men jeg er sgu da en dreng

løsning på dit problem sjællandske mand
jeg har også haft det problem. men så fandt min kone på en perfect ide da vi havde sex. hun bandt et XXlarge kondom fast på min penis og da vi vågnede næste dag var sengen helt tør. jeg syntes du skal overveje metoden da den er let og effektiv.

hilsner fra sjælland

Ufatteligt!! Anonym
Wow troede min mand var den eneste der gjorde sådan!!! Han går også i søvne og forsøger at tisse over alt!!! Han tisser også i sengen hvis han har fået øl... er så træls!!! Hvad pokker skal man lige gøre ved det? [:(]

Tisser tit i sengen mfofofofofof
Hehehe...god griner.

Min mand tisser i sengen Parterapeuten von bale
Hej

desværre tisseri i sengen kan skyldes sjældent noget fysisk, særligt hvis det ikke sker i hverdagen.
Når man urinerer i sengen, mens man sover, skyldes det ofte en ubevidst psykist fortræng fra barndommen.
Urinering som regel skyldes et eller anden oplevelse han har haft som 1-3-4 årig. Det er et eller anden han har oplevet som han i hverdagen kan styre og fortrænge, men når han er fuld, er han ikke i stand til at styre sit psyke.

Konsultation med en læge kan selfølgeligt hjælpe.

Jeg tisser også i sengen! Mikkel Mus
Men jeg får ble og gummibukser på hver aften af min kæreste og det er rigtig dejligt. Hvis du iøvrigt godt kan lide at se på voksne mænd på 45 (jeg er 45) i ble og gummibukser så vil jeg gerne maile 2-300 billeder til dig. Hvad er din mail? Vi kunne evt også mødes hvis du vil mærke udenpå mine blebukser og nusse mig?

kh.
Mikkel

Sikker på, det ikke er noget rent fysiologisk? Anne-Mette 39
Hej,

Nu skriver du, at det sjældent skyldes fysiologiske ting, men jeg kan ikke lade være med at tænke på komplikationer med prostata. Min eksmand havde også problemer med inkontinens, men han kunne styre det "når han var i kontrol", dvs. han havde kontakt med bevidstheden mens han sov - hvilket naturligvis gjorde at han ikke oplevede den dybe REM-søvn og var oppe nogle gange om natten for at tisse.

Når han så var "løssluppen", havde ferie og ikke skulle op og nå noget næste dag eller havde drukket alkohol, så er der vel naturligt noget rent neurologisk, der gør, at han slipper denne "kontrol" i søvnen og får sin dybe REM-søvn. Derfor oplevede han også ufrivllig vandladning om natten.

Men til dagligt fik han altså ikke sin dybe søvn - som kroppen jo skal have. Så han havde denne kontrol mens han "sov". Det var jo desværre særdeles sundhedsskadeligt, at han ikke kom i REM-søvnen og han fik desværre en blodprop og blev lam i den ene side af kroppen.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på dette, når jeg læser trådstarters indlæg. Jeg synes det er for "nemt" at konkludere, at det "skyldes hændelser i den tidlige barndom". Jeg levede da de første år af mit forhold uden at vide, at min eksmand have et meget let sovehjerte, og rent faktisk ikke fik sin rigtige søvn.

Men ja, jeg kan også kun anbefale trådstarters mand at komme til lægen med det. Jo før, jo bedre.

Ok mit råd til trådstarter nytter nok ikke, når Anne-Mette 39
tråden er over 4 år gammel!!

"Hurra" for SOL'en !!!

Min slædehund skider i sengen Anklageren ilp
når den har spist sildehoveder, men det synes vi begge to dufter dejligt og så sover vi bare videre.

Min mand tisser i sengen Flemming Hansen
Du, jeg drikker mig osse fuld fredag/lørdag og hva fan jeg bliver skide liderlig af det og har lækker sex. Hun synes det er super lækkert at jeg har drukket så meget og ikke kan holde og tisser ud over det hele og ok jeg er osse slem til at tisse i bukserne om natten men det gør mange drenge eller mænd når de har fået et par øller for meget. Men er det faktisk ikke meget sexet, for når jeg vågner om morgenen med våde underdrenge så har jeg altså en ordentlig gut på og lyst til sex!!!
Hilsen Dennis

Stakkels mænd AnneMarieSørensen
Øhm, jeg må nu altså sige stakkels mand! Han går jo i søvne, og når man går i søvne, er man ikke selv klar over, hvad man laver. Selvfølgelig skal han selv gøre rent efter sig, og det gør han vel også med stor pinlighed. Men at gøre grin med ham i offentlige sammenkomster, det synes jeg simpelthen ikke, at du kan tillade dig - der er da ingen andre der skal have den slags intimproblemer at vide. Hvordan ville du selv have det, hvis et meget ømtåleligt problem hos dig, blev endevendt i families skød eller blandt venner? Hold da kæft, hvor er det synd for ham. Prøv at finde en human løsning sammen. Prøv at gå til lægen og hør hvilke hjælpemidler, der findes på markedet. Og hvad med en natpotte (den slags af plastik som kan lukkes til), måske noget ringer deroppe, og han kunne finde på i søvne at bruge den i stedet. Og til den anden kvinde, I må simpelthen sove i hver sin seng for en tid, indtil der er fundet en løsning på hans problem. Og til jer begge, hvor blev næst/kærligheden af?!?