min mands hobby styrer vores liv...

min mands hobby styrer vores liv... den triste
Jeg er gift med en utrolig sød og forstående mand, jeg elsker ham utrolig meget.
Men efterhånden styrer hans hobby hele vores liv.
Han går på jagt hver weekend både lørdag og søndag. Det vil sige vi kan intet foretage os sammen - vores sommerferie bliver også kombineret med jagt - det er håbløst at snakke med ham - er det mig der er forkert på den ?

Forslag Anonym
Gå på jagt efter en ny mand!

nej det anonym
er du bestemt ikke. det hele skal jo ikke gå op i jagt. Noget af sommerferien kunne han måske selv dyrke hans jagt og i kunne sammen lave noget i begge gerne vil og du kunne noget du vil?
I må ligge en plan for hvor meget der er ok at han går på jagt. Klart man skal dyrke sin hobby men med måde er alting jo godt.

Egne interesser ! elway
Jamen, så er det du selv må finde ud af hvad du så har lyst til.. :) Er det med jagt noget nyt ?

I min verden.. Der går jeg op i at man har et liv sammen og et liv hver for sig.. Men det går jo ikke, hvis du er utilfreds, og han ikke vil give sig.. Så du må enten blive ved med at brokke dig, eller finde en hobby ! :)

Hvad jager han? Anonym
unge piger måske!

aftaler anonym
Hejsa,

Jeg har prøvet det samme - bare med fodbold og efter 23 år sagde jeg stop. Jeg havde også andre interesser, men det, at vi aldrig kunne noget sammen - eller tage til familiefødselsdage/ fester, gjorde at det blev for meget.

Jeg syntes du skal prøve at aftale med ham at til særlige sammenkomster må han rykke sin jagt - og så bede ham om lidt mere "dig og mig tid" fx en weekend om måneden.

Omsonst BeggeBenPåJorden
Jeg er selv jæger og har været gift med en jæger. Det sidder i blodet (læs afhængighed). Du skal være mere end almindelig heldig for at styre ham udenom. Iden jeg selv fik det i blodet irriterede det også mig voldsomt. Jeg kan sagtens forstå dig, men jeg tror desværre ikke der er noget at gøre.

Efter 23 år ?? elway
Det var alligevel en sjat år der røg der.. haha :) Undskyld jeg griner, men at du siger du fik nok og sagde stop efter 23 år, det alligevel et tilløb der vil noget.. haha

hvorfra ved du moster grethe
at han er utrolig sød og forstående? Har du hørt det fra hans jagtkammerater! For det er da ikke mod dig/Jer?
Der er vist ikke andet for end at give ham tilbage på samme måde, - og sørg så for at tage af sted til noget NÅR han er hjemme!

Slapp off ! Henriettepigen
Så længe det ikke er DAMEJAGT, så går det jo nok !

Hobby znabel.a
Hellere være styret af sin hobby end sin kone !

Mogens

Tag et jagttegn Den gamle jæger
Jeg kender typen, der skal på jagt hver weekend. Det er hans liv. Han skal ud i naturen. Han skal være sammen med kammeraterne. Og så er der spændingen.
Du skal melde dig til et jagtkursus og tage et jagttegn. Når Du har gjort det køber Du jagtriffel, haglgevær, jagttøj og finder et jagtkonsortium, der vil have dig som medlem.
Og så inviterer Du din mand med på jagt. Og Du beder ham om at invitere dig med i sit konsortium.
Du vil opdage jægerens glæder. Men Du vil også opdage, at jagt er ekstremt dyrt.

ville jeg have gjort anonym kvinde
tag del i hans interesse. - eller find din egen.

men er han, det du siger. Jamen så aftal kvalitetstid med ham. Sig til ham, at han kan have sin hoppy, men en weekend om måneden er det kun dig som er hoppyen. Tag på weekendtur eller bliv hjemme i dobbelsengen :-)

anonym kvinde

Jagtsæsonen jetpost
det er vel kun i sæsonen. Jeg er vokset op i en familie hvor min far selv havde en stor jagt, men det var jo ikkehele året han var væk. Det er jo mest i sæsonen. Skaf dig selv en hobby og lad være med at sidde og vente, det er jo slet ikke sikkert at det er det han forventer at du skal, altså vente.

jeps anonym
Og lige netop derfor holder din påstand om "at finde en hobby selv" ikke helt *s*

Mine børn og jeg fandt en fælles hobby, som vi dyrkede med inderlighed - men det hjalp jo ligesom ikke på HANS forbrug af tid på SIN hobby
!!

Og som de siger "Bedre sent end aldrig"?

Jeg bor nu sammen med en dejlig mand, hvor vi prioriterer fællesskabet - både sammen og hver for sig - så det kan lade sig gøre 's*

NEJ og atter NEJ sendjano
Hvis han ikke fatter hvad du snakker om, så er der jo ikke meget at stille op, andet end at give ham ren besked, han har 17 weekender til sin rådighed, 17 weekender til fælles. 17 weekender der kun er dine, og kan man ikke finde ud af noget der ligner det, så er det slut. VH S

jagt stig
jeg syndes du skulle tage jagttegn også. Min kone har taget jagttegn og vi har mange gode ture sammen.

Ja lad os få et købmandsparforhold!!! Villian
Mener at idéen med 17 weekender til den ene og til den anden og 17 fælles er verdens ringeste idé. Parforhold handler om at snakke om tingene, men det nytter altså ikke noget hvis alt skal gøres op, så bliver man kun en belastning for hiandnen.

Til martin kønig
alle jægerne som bliver ved med at forslå hende hun skal tage et jagt tegn! hvorfor? det er ikke alle der nyder at stå op kl lort og stå i en kold skov uden af så meget som at se en frø i flere timer! og nå der så endelig dukker noget op skyder de forbi fordi de har siddet i deres jagt tårn og drukket en halv flaske gammel dansk!
sys ærlig talt du skal se at komme videre med dit liv! du har sikkert en masse gode år for dig endnu! ingen grund til at spilde dem på et asocialt mennesker som vi skide sin kone et stykke! bare han kan komme ud og skyde en buk eller 2! kommer selv fra en familie fyldt med jægere! og tro mig nå først de er bidt af det er der intet at gøre!

kan godt forstå dig spirevippen
det er ikke dig der er helt gal på den, jeg kan godt forstå dig. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år, ingen tid i forhold til dig, men han er så svær at få ud af døren odg opleve noget sammen med mig, han vil hellere sidde foran computeren helle tiden. han syntes ikke at vi behøver at opleve noget sammen

jægerfrik muk
Jeg er selv ivrig jæger - men jeg kan ikke forestille mig en aktivitet, som han har og så samtidigt være gift! Det passer ganske enkelt ikke sammen.
Mænd der har sådan indstilling til begrebet "at være gift" har misforstået det 100%.
Det er jo meget praktisk at have sexualprovianten og kogdekonen parat og klar efter jagterne. Det er typisk for en bestemt type mænd - men helt ude i hampen!

Hvis du skifter ham ud... Iris
Så tag ikke en musiker!
De er på spillejob i weekenderne
og øver alle dage..*SS*

Det er ikke altid let... påvej væk
Det kræver sgu mod og styr på tilværelsen og et godt netværk udenom partneren at tage mod til at slå op. Specielt hvis man rent faktisk er kommet til at elske vedkommende....som der i mit tilfælde rent faktisk er tale om, jeg ved blot at det ikke er min partner jeg ønsker at blive gammel med. Jeg selv kunne godt frygte at der også går en rum tid før jeg kan få gjort det forbi, der er flere faktorer der gør det.

Ikke alle har ligesåmeget ryggrad, tjek på tilværelsen, sig selv og sit bagland, som du tilsyneladende har, Elway.

Jeg mener som Muk, at... Buen
Det er ganske uholdbart for jeres parforhold, at din mand er så optaget af sin hobby, som du beskriver. Enten må han gå med til nogle aftaler, hvor han deltager i noget du synes er sjovt, eller også må du skifte ham ud. Han er med garanti ikke den eneste "søde og forstående" mand i verden! Det er sgu da ikke meningen, at du skal bruge dit liv på at være trist!! Tværtimod: du skal bruge dit liv til noget/nogen der gør dig glad!

gå med ham folly
gå med på jagt så..

eller skift stodderen ud han kan da ikke være ret så forståendene når du ikke kan tale med ham..

kompromis ung
Hej

Jeg mener at den man selvfølgelig skal have lov til at gå på jagt, men han bør tage hensyn til dig og dine følelser, og derfor begrændse sin tilsyneladene overdrævet hobby.
hvis du kunne hve lyst foreslår jeg at du måske kunne tage med en gang i mellem, men jeg kan fornemme at du er lidt træt af det.

Mit endelige svar er at jeg mener han bør tage hensyn til dig og indgå et kompromis så i begge finder jer tilfredse.

Hilsen en und fyr.

Ps. desuden syns jeg det er forkerdt at slå ihjel bare for at slå ihjel, jagt bør være for at bruge dyret ikke bare for tænderne eller gevieret.

til den triste / min mand er på jagt altid ! armanda
Kære triste ! først ,hvad jager din mand i sommerferien? jeg er sel gift med en jæger .men kunfra ca,oktober tilmarts,mener jeg han kan gå på jagt! find på noget og nyd din frihed,din mand nyder naturen og samværet,prøv selv at finde et dejligt samvær der er så meget man kan
foretage sig.Jeg håber selvfølgelig din mand taler med dig om alt andet end bare jagt.Vi mødes engang imellem med jægere og koner og spiser jagtmad!prøv det!hilsen aemanda

Nej mak1969
Han må da være jagt liderlig, det kan ikke være rigtig at han skal bruge så meget tid på jagt. Jeg syntes at du skal frontere problemmet med ham. Jeg er selv computer nørd, men jeg bruger min tid med mine computer, når min kone ikke er til stede. Hvis han ikke kan indfinde sig med det, så syntes du skal komme vidre, med dit liv?

En hobby Lik
Kære fortvivlede Jægerkone
Det er dejligt at du synes din mand er sød, så er der håb.
Lad ham have sin hobby i fred, tag selv til familiekomsammen. Ligesom han ikke bestemmer over dig så bestemmer du heller ikke over ham. Du kunne jo prøve at finde dig selv en hobby eller prøve at interessere dig for hans. Tage jagttegn og gå med på jagt eller køb en hvalp og træn den til en dygtig jagthund, så bliver du også budt velkomme på jagterne. Som hundefører bliver man endda inviteret selvstændig til jagter, uden manden.
Hilsen en tilfreds Jægerkone.

Sådan! Krusty
Klar besked. Endelig en der tør sige det som det er.

Prøv noget nyt.... miss.vickie
Når det ikke hjælper at tale med ham om mere tid sammen, skulle du måske prøve noget andet....
For eks. gå ud at købe nyt tøj, få en ny frisure, gør dig lidt lækker og se så glad ud hvergang han skal afsted, somom han ikke kan komme ud af huset hurtigt nok, så kan det være at han bliver lidt nysgerrig efter at høre lidt om hvad du har gang i, måske tror han ligefrem at du har fundet en ny mand og hvis han slet ikke lægger mærke til forandringen, ville jeg nok gøre alvor af at komme af med ham og finde én der interesserede sig lidt for dig og dine ønsker og meninger...

For så må han da være en træmand, og hvor blev kærligheden af?

hvis du Ælsker ham, hvad er så problemet. trussejægeren.
skulle han sidde hjemme i sofaen og holde dig varm, eller skal han med til tante Olga's 87 års fødselsdag, du har sku et problem med dig selv, hvis du ikke kan finde støvekluden frem.
han har en sund hobby, selvom den naturligvis ikke er god for dyrene, men jeg formoder, at du må smage det han skyder.
kvinder skal ikke kontrolere os mænd, det kan vi sagtens selv klare, jeg kender flere jægere, som sidder i et skidekoldt skydetelt, og venter på trækfuglene, hvad med, om du får din egen flise, hvor du kan trække, måske kan du også tjene lidt til patronerne.

Gi ham sparket Thomas_sød
Gi ham sparket og ta ham igen. Eneste måde mænd fatter det på...