Min mode

Min mode LarsS
Hej piger

Hvilken dagligsdagstøj skal jeg vælge efter jer pigers smag???

Favoritten hedder et par slidte jeans med en sort nedknappet polo t-shirt med kraven vendt opad... hvad siger i til det???

MODE STINKER Anonym
Hey - ja - følg min overskrift

Tak for svaret LarsS
Tak for svaret til den anonyme. Jeg nægter simpelthen at tro du er sådan i virkeligheden, så jeg vil egentlig bare ønske dig en fortsat god dag og tak fordi du gav dig tid til at komme med et indlæg.

Følg mit råd En eller anden kvinde
Den der prøver på at gøre alle tilpas, ender med at gøre ingen tilpas.

Hvis du skulle gøre alle piger interesserede i dig ved hjælp af dit udseende og det tøj, du har på, så gør du alt hvad du kan for at reflektere på deres smag, og så forsvinder din personlighed.

Og hvis det er det, du har lyst til så skal du følge hvad jeg siger til dig, for det synes jeg er det smukkeste: Bær sort! Kun sort, stramt tøj og en lang kappe som overtøj. Lad håret gro til det når ballerne! Men det ville ikke lige være dig vel?

I stedet for, tag det tøj på, som du føler dig fri i. Det kan ikke undgå at afspejle hvem du er, og der er meget mere power og appeal i det, end i noget som helst andet.

Tak LarsS
Skide fedt svar... det vil jeg tænke lidt over!!! egentlig vidste jeg det jo godt, men var bare lidt nysgerrig over hvad pigerne godt kan li...

Smag og behag Hamster
Smag og behag er så forskellig...men der er absolut ikke noget tiltrækkende ved een, der prøver alt for hårdt....

Nogle synes sikkert den opknappede polo med flapperne op ad er smart - jeg har altid undret mig over den. Det ser latterligt ud, og hvad er det lige man vil signalere med flapperne?
Men nu fik du da een holdning...