Min sidemand lugter af sved

Min sidemand lugter af sved Kollega
Hej.

Jeg er lige begyndt på nyt arbejde, og er rigtigt glad for de nye udfordringer, som jeg er blevet smidt ud i, på nær en udfordring, som jeg ikke rigtig ved, hvordan jeg skal takle.
Og det er der jeg håber I vil komme med gode inspark til, hvordan problemet løses på en ordenlig måde.

Sagen er den, at jeg nu skal arbejde i tæt samarbejde sammen med en fyr i 30erne, som desværre lugter rigtigt grimt af sved. Man kan lugte ham, så snart man kommer i nærheden af ham, og det er sådan en gammel lugt af indgroet sved.

Mit dilemma er, om jeg skal fortælle ham det?
Jeg er meget i tvivl om jeg skal være ærligt over for ham, da jeg jo ikke vil såre hans følelser.

Jeg er også i tvivl om, jeg i stedet for skal henvende mig til min nye chef og fortælle ham om problemet, og får ham til at gøre min kollega opmærksom på problemet. Altså sådan mand til mand-samtale.

Hvad ville du gøre?

snak med ham prøvet det samme
hej ...

tillykke med dit nye job ...

jeg har stået i samme situation som dig og lærte der via kedelige erfaringer at det eneste rigtige er ( uanset hvordan han tager det ) at du siger det på en god og konstruktiv måde ...

det er jo ikke til at holde ud at bruge hele dagen sammen med en der ikke gider tage hensyn til andre ...

selvom du er ny , synes jeg ikke du skal holde dig tilbage med at sige det ..

dine øvrige kolleger mener garanteret det samme som du , men har ikke fundet styrke til at sige det ...

selv prøvede jeg det på den pæne måde , da jeg efter nogen tid skulle have min kollega med i bilen , og prøvede at vise det ved at snakke om hygiejne og ved at rulle vinduet ned.

det virkede slet slet ikke , og det endte med at en anden kollega gik til chefen og pludselig var de 5 personer der trak vedkommende ind i et rum og sagde det ,

på et tidspunkt blev jeg trukket derind af min ildelugtende kollega og blev spurgt om også jeg havde et problem med det ... men der var skaden sket for de andre havde været ret stygge,

så jeg sagde bare at jeg da havde bemærket det ... den situation ønsker jeg ikke for nogen , så sig det mand til mand ... så nytter det noget

og sidst men ikke mindt ... held og lykke med det ;0)

Du skal klare det selv :) rosalilje
...og ikke sige noget til chefer og kolleger - du skal på en pæn og naturlig måde fortælle vedkommende at han/hun lugter af sved :)

Det er noget de fleste af os har prøvet - at en kollega har glemt at gå i bad og få skiftet tøj, og det kan virkelig nedsætte arbejds og livs glæden....

Han bliver sikker lidt flov, men sig det og derefter glem det, jeg er ret sikker på han tager det til efterretning, for hvem bryder sig om at være en pestilens for ens omgivelser.

Vh Rosalilje

fortæl ham det annoym
for det er ikke sikkeret at han selv er klar over det det er bedre at sige det for det kan være det er en hjælp for ham , jeg fik selv hjælp
og personen er blevet min bedste ven
så det kan ske der kommer noget godt ud af det
men husk at sige det på en pæn måde for det
er en risiko for at du sårer person men det er bedre at sige for det fr du det bedre med

sved. anonym q
Tillykke med dit job..
Du skal sige det til den der lugter at den altsår lugter meget af sved og du ved at man kan blive hjulpet med det hvis det er. Ærligt så tror jeg at den er en gris. For selv om man har problemer med at man lugter af sved så er det ikke sved lugten der skal møde en om morgenen. Men hvis du siger det lidt som jeg skrev så lade i bare som om. Du kunne fortælle den at der findes mange deo der kan hjælpe og er det ikke nok så kan lægen give en piller. Jeg gik selv med det samme problem men hun blev glad da jeg sagde det til hende.. Tror måske ikke altid at dem der lugter af sved selv kan lugte det.. Eller er det for underligt??

Det er kropssprog! smilodon
Hvis du irriterer ham yderligere med dit brok over hans tilkendegivelse, begynder han uden tvivl at prutte ad dig!

God fornøjelse!

Jeg kan godt lide ham Kollega
Jeg kan godt lide min nye kollaga. Han præsenterer nogle fede tanker om vores arbejdsområde.
Der er dog kun det problem, at han lugter af sved.
Jeg har nu læst nogle af jeres forslag, og tror jeg vil sige det pænt til ham en dag, hvor vi bare er alene ham og mig.
Er ikke glad for det, men det bliver jeg vel nødt til, idet vi skal arbejde sammen mange dage om ugen.

Jeg synes det er svært frk-september
Jeg synes det er svært, og jeg tror jeg vill have det på samme måde.
For du kender ham jo ikke særligt godt endnu, og man vil jo helst gerne starte samarbejdet på en god måde.

Dog tror jeg ikke der er så meget andet at gøre, at du bliver nødt til at snakke med ham om det - på den gode måde.

Held og lykkke med det - og det nye job

Tag ansvar! Severinson
Hvis du går til chefen, viser du din chef, at du er en dårlig kollega, der er konfliktsky. Det gavner ikke dine muligheder for forfremmelse.

Og din kollega vil næppe bifalde, at du falder ham i ryggen ved at gå til chefen.

Derfor tag ansvaret og sig det som det er til rette vedkommende.

Jeg vil flygte,hvis jeg kan Mum
komme til det:((((Svært nok.

Har prøvet :((((((( Mum igen
vedkommende bliver fornærmet,kender ikke til vand og sæbe,tar kun lidt vand i ansigtet,for at vovne og dovne :((((

En lille historie Anonym
Jeg syntes du skal sige det selv. Selvfølgelig når i er alene. Du virker som en meget omsorgsfuld person, så jeg har stor tillid til at du kan fortælle det uden at sårer ham for meget.

Jeg havde samme problem i de ældste klasser i folkeskolen - bortset fra at det var mig der lugtede. En dag var der nogen der nævnte at en anden navnsat person i klassen lugtede. I den samtale der var i klassen kom det frem at der var en til, men uden at nogen sagde hvem. Jeg kunne dog godt regne ud det var mig, da jeg ikke kunne lugte andre ;-)

Selvfølgelig blev jeg lidt ked af det til at starte med. Men derefter blev jeg faktisk endnu mere ked af at ingen havde nævnt det før. Så var der ikke nogen der bekymrede sig om mig, tænkte jeg. Så måske kan du faktisk være med til at hjælpe ham på flere fronter. Både hvad angår lugten og at han får en ny betroet på arbejdspladsen. + at du kan skabe et bedre arbejdsklima på hele arbejdspladsen :-)

..... anonym
Tror ikke på dig!

Dyrene er ikke svinske

som mennesker.Nej du GIDER

ikke at VASKE dig.

Glemt??? Anonymt.
at gå i bad,eller rengøre sig....?!

Mon ikke andre opdager at person lugter,eller

stinker af snavs på kroppen he-he....JO!

Brutte med dig.Netop..puha, Konny
ulækkert føj for pokker!
Hilsen Konny.

Få en snak med ham muad
...???

Fortæl ham det ! Pigerne <3
Jeg syntes du skal fortælle ham det, det er syndt for manden at han lugter af sved. det er jo ikke sikkert at han ved at han lugter ?
Du kan jo give ham en gave ?
en deodorant f.eks.?
Han er måske ikke bevidst om at han lugter så slemt, så det er rent faktisk syndt for ham, hvis du IKKE siger det. Sig det til ham, han fortjener det! det er hans skæbne.

Du må veje fordele og ulemper op mod hinanden Stinkdyrsbekæmperen
Jeg har faktisk selv stået i den situation flere gange. Jeg er ikke sikker på, at det er en dårlig ide at gå til chefen. Når det er så slemt er der også andre end dig der kan lugte det. Men når chefen ikke har grebet ind endnu, så er det sandsynligvis fordi han er konfliktsky. Jeg sagde det engang til min chef, og fik at vide, at det turde hun ikke gøre noget ved, og at jeg selv måtte sige det. Det gjorde jeg så, pænt og stille og roligt, hvorefter personen klagede over mig til chefen. Heldigvis bakkede chefen mig op og svarede, at hun syntes personen skulle være lykkelig over at have fået ren besked. Næste dag kom personen så og sagde tak til mig for at have vovet pelsen mit arbejdsliv i et lugthelvede var slut.

Jeg tror det er vigtigt at se på problemet som det det er: et arbejdsmiljøproblem - ikke mobning eller ondskab. Man kan simpelthen ikke arbejde i stank. Og arbejdsmiljøet er ledelsens ansvar. Derfor bør det være dem, der tager det op. Vil de dog ikke, må du gøre op med dig selv, om det er så slemt at det er værd selv at sige det. Men personen vil helt sikkert blive overrasket og meget forudrettet. For man lugter kun så slemt, fordi man ikke selv er bevidst om det. Det vil tage et par dage for personen at komme sig over skammen og se, at det faktisk er fedt at slippe for, at folk taler bag om ryggen på en. Og indse at du faktisk er en rigtig god kollega, fordi har taget ansvar for at gribe ind. Det kan dog også være, personen slet ikke indser det, og I får et dårligt arbejdsforhold. Den pris må du også være parat til at betale. Der er ikke nogen skudsikre måder at håndtere dette her på.

Du må veje op mod hinanden: risikoen ved at sige det kontra den ubærlige stank.

Nu skal det vel lige siges, Anonym
at det altså ikke er alle mennesker, der kan gøre for, at de lugter af sved. Jeg har en kammerat, der lugter rigtig grimt af gammel sved lige fra han kommer ud af bruseren. Han vasker sig ordenligt og han bruger deodorant og parfume, men der er ikke noget han kan gøre. Og han ved det udemærket godt selv.

Bare pas lidt på, for hvis din kollega har samme problem er det ikke sjovt at skulle have at vide, fra hver ny person man møder.

Deo virker ikke altid Piglet
Hej
Prøv at tage en forsigtig snak med de andre kollegaer om de har lagt mærke til det, man kan faktisk godt have en for god næse. Ligesom at personen, der lugter, ikke behøver at lægge mærke til sin egen lugt, det hedder tilvænning, ellers ville bønderne f.eks.ikke kunne klare staldlugten.
Efter klarlægningen af lugtstyrken, kunne du tage en snak med din kollega, hvor du træder varsomt, og f.eks.nævne at du har hørt at nogle folk har problemer med at deodoranter ikke virker... Jeg kan selv fortælle, at jeg fik problemer, kun under den ene armhule, efter at jeg fik en genbrugsbluse, som jeg selvfølgelig vaskede før brug. Så der er noget, som hedder en meget besværlig bakterieflora, der ikke har noget at gøre med renhed.
Jeg fik bugt med problemet, ved at bruge helt almindelig bordsalt under armen i brusebadet, 60 graders vask og rodalonbehandling af bluser, som var smittet og kun kunne vaskes ved 40 grader.
Ellers kan man sige at folk generelt skulle lægge berøringsangsten. For hvad er værre, høfligt at gøre vedkomne opmærksom på problemet eller lade ham være i fred, hvor folk dømmer ham i stilhed?
Håber det hjælper og knæk og bræk.

Til de TEK.
personer der ikke kan gøre for at de har en stærk svedlugt kan man på apoteket købe, i håndkøb, nogle midler til sved problemer. Jeg kan også nogle gange have en ret stærk svedlugt og jeg bruger en spray fra meditec den kan kun købes på apoteket og man skal kun bruge den efter behov og den misfarver heller ikke tøjet, som nogle andre produkter kan gøre.

du skal klart selv klare problemet biksen
Hej og tillykke med dit nye "´svedige" job.

Det kan undre mig at en mand på 30 år ikke kan finde ud af holde sig nogenlunde sober. Desværre er det sådan at disse personer ikke selv er klar over problemet og hvis der ikke er nogen der siger det til ham, sker der intet!.

Når jeg møder en der lugter af sved, dårlig ånde eller af hvidløg, siger jeg det direkte på en af de her måder:

Hvis jeg møder én person der lugter af sved.
Spørger jeg gerne personen om det blev sent i går ?
Meget ofte siger vedkommende spørgende, "nej, hvorfor det ?" og jeg svarer ham "jo, fordi DU har da vist glemt at tage et bad i morges". Det plejer at virke, samtidig giver man personen muligheden for at tage det med et smil !.
Og vigtigst af alt, debatten er startet.

Hvis vi snakker om dårlig ånde, holder jeg mig slet ikke tilbage, men siger direkte, "at du må vist se at komme til tandlægen, for du har vist fået parantose, du lugter i hvert fald ud af munden" jeg kan også finde på at sige dirkte til dem "om han ikke godt vil tale den anden vej, for Du har altså dårlig ånde" de virker begge 2.

Vedrørende hvidløg har jeg ingen problemer med at sige" nå, du har nok fået hvidløg i går, fy for satan hvor du lugter". Vedkommende plejer så at sige "men det smager godt og er sundt", hvilket jeg igen siger til "måske, men du stinker af hvidløg og kan du ikke gå uden for og spise din frokost". Oftest ender det i af vi griner sammen over det og alt er fint igen. Inderst inde er man nødt til at give "los" af sine meninger, ellers bliver det bare værre og værre for én selv.

Ved ikke om du kan bruge det til noget, men held og lykke med projektet!.

Jeg er nødt til at få luft over for sådanne personer, for de kan forpeste hele dagen for én selv.
Tro mig, de virker ?

Klar selv problemet biksen
Hej og tillykke med dit nye "´svedige" job.

Det kan undre mig at en mand på 30 år ikke kan finde ud af holde sig nogenlunde sober. Desværre er det sådan at disse personer ikke selv er klar over problemet og hvis der ikke er nogen der siger det til ham, sker der intet!.

Når jeg møder en der lugter af sved, dårlig ånde eller af hvidløg, siger jeg det direkte på en af de her måder:

Hvis jeg møder én person der lugter af sved.
Spørger jeg gerne personen om det blev sent i går ?
Meget ofte siger vedkommende spørgende, "nej, hvorfor det ?" og jeg svarer ham "jo, fordi DU har da vist glemt at tage et bad i morges". Det plejer at virke, samtidig giver man personen muligheden for at tage det med et smil !.
Og vigtigst af alt, debatten er startet.

Hvis vi snakker om dårlig ånde, holder jeg mig slet ikke tilbage, men siger direkte, "at du må vist se at komme til tandlægen, for du har vist fået parantose, du lugter i hvert fald ud af munden" jeg kan også finde på at sige dirkte til dem "om han ikke godt vil tale den anden vej, for Du har altså dårlig ånde" de virker begge 2.

Vedrørende hvidløg har jeg ingen problemer med at sige" nå, du har nok fået hvidløg i går, fy for satan hvor du lugter". Vedkommende plejer så at sige "men det smager godt og er sundt", hvilket jeg igen siger til "måske, men du stinker af hvidløg og kan du ikke gå uden for og spise din frokost". Oftest ender det i af vi griner sammen over det og alt er fint igen. Inderst inde er man nødt til at give "los" af sine meninger, ellers bliver det bare værre og værre for én selv.

Ved ikke om du kan bruge det til noget, men held og lykke med projektet!.

Jeg er nødt til at få luft over for sådanne personer, for de kan forpeste hele dagen for én selv.
Tro mig, de virker ?

****SVED PÅ ARBEJDSPLADS!???*** ***SVED PÅ ARBEJDSPLADS!??***
HEJ!
DET ER DESVÆRRE SÅDAN AT DE FLESTE MÆND IKKE SOIGNERER SIG! DE GÅR I DE SAMME COWBOYBUKSER ALTID! TRÆDER I SØMMENE OG ER TOTAL USOIGNERET!
MEN DE HAR ALTID RÅD TIL DERES SPRUT! ET STYKKE SÆBE KOSTER KUN KR 5,- SÅ DET ER IKKE EN HERREGÅRD! PÅ DIN ARBEJDSPLADS KAN I KLARE DET SÅDAN VED AT ALLE DELTAGER I ET FOREDRAG ADFÆRD
PÅ DE DANSKE ARBEJDSPLADSER, SOM SÅDAN OMFATTER SEXCHIKANE, LOVEN OMKRING DETTE! MØDE% STRESS! DER
ER FIRMAER SOM GERNE FORTÆLLER OG BEHANDLER STRESS!DET ER I ØJEBLIKKET EN TV UDSENDELSE DEROM!! SÅ KAN MAN DER NÆVNE SAMARBEJDSSITUATIONER
OM ALTID AT VÆRE OG MØDE SOIGNERET! VI HAR ALLE EN FREMTONEING! OG DENNE FREMTONING SKAL VÆRE POSITIV OGSÅ PÅ EN ARBEJDSPLADS! ALTSÅ SOIGNERET!
DER ER RET MANGE MÆND SOM BARE STÅR OP AD SENGEN KOMMER UDEN AT REDE SIG O.L.!!!DE STINKER OGSÅ
I TOGE O.L.!!!!DISSE USOIGNERENDE MENNESKER HAR ET
HØJT SELVVÆR! OFTE KAN DE IKKE FORSTÅ MAN IKKE VIL VÆRE KÆRESTE MED DEM O.L.! FOR DE ER DA DEJLIGE!? EN MEGET SMUK UNG PIGE KUNNE IKKE FORSTÅ
INGEN MÆND VILLE NOGET MED HENDE!? MEN DA HUN SMILEDE SÅ VAR ALLE HENDES TÆNDER UPASSESE! OG EN STANK STOD UD AF MUNDEN!

Det har jeg også oplevet. Studerende2
Jeg er studerende. Vi havde en samfundslærer, som lugtede meget af sved. Det var næsten umuligt at få lugten ud af klasseværelset i pauserne, hver gang vi havde ham. og vi har også haft en dame, som lugtede langt væk af armsved. Det er altså ikke kun mændene, som kan have en aroma af sved...
Begge 2 var ikke sjove at have som underviser. jeg spekulerede i lang tid, om jeg skulle ligge en seddel i deres dueslag, om den grimme lugt, eller købe en deodorant til dem.... eller gå til rektor. Ingen af delene blev til noget...

Jeg tror, hvis det var mig, på en arbejdsplads, ville jeg også se tiden lidt an, hvad han var for en person, kan han tage det, du siger til ham på en pæn måde..

Jeg ved godt at der findes mange produkter Anonym
til det problem. Han har prøvet alt muligt og det eneste der virker er en slags deo, som gør at man overhovedet ikke sveder. Men den kan man jo ikke bruge hver dag, så ødelægger det huden.

Puha, Anonym
kan fuldstændig forestille mig dig i det virkelige liv..

Godt svar Mand 28
Det mest ydmygende for ham du kan gøre er at gå til din leder.

lugt af sved.. fjernes med eddike under armene.. hver dag.. svedig palle..
kender godt problemet.. har selv sved lugt.. men efter badet, og jeg er helt tør.. så får armhulen en håndfuld eddike.. ( læses. en spiseske ) så venter jeg 5-10 min med at tage bluse eller skjorte på.. det virker hele dagen.. og lugten af eddike forsvinder efter få minuter..
har nu brugt det i over 15 år..

lugt af sved.. fjernes med eddike under armene.. hver dag..EKSTRA svedig palle..
nå ja.. sved sidder også i tøjet, det kan fjernes med eddieke igen i vaskemaskinen.. tager det, det ikke.. så har matas noget..

men selv på en " tredie " dag uden bad, og en styg lugt af sved.. så smider jeg lidt eddike under hver arm.. og 5 min efter.. kan jeg klare 3 dage mere..
PL

NIK HAM EN SKALLE filtut
så snotten hænger i luften, så han sgu lærer det, den psykopat.
Filtut

Jeg sagde op Anonym
Jeg har været i en lignende situation.
For mig var det dog ikke et nyt job. Firmaet flyttede til nye lokaler og jeg skulle pludselig sidde sammen med en kollega, som jeg kun havde kendt flygtigt.
Han lugtede fælt af sved helt fra morgenstunden af, og tilmed også af røg, da han var storryger.
Derudover var han overvægtig og meget dårligt spisende, hvorfor han uafbrudt havde sure opstød med lyd på. Det var ekstremt ulækkert!
Han var en yderst primitiv person - indædt Brøndby fan, og meget dårlig til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt.
Desværre var lokaliteterne sådan, at det ikke var muligt at rykke rundt og få en anden kollega som 'room-mate', hvorfor jeg sagde mit ellers gode job op. Jeg har dog ikke fortrudt.

Mit råd er: se at komme videre. Den slags personer er ikke værd at spilde sine kostbare arbejdstimer på. Der er altid et andet og bedre job, især i disse tider.

Jeg plejer bare at sige det abo
når min kollega lugter af sved.

Hej XXXXX du lugter af sved!!

Så er den ikke længere. Lad dog være med at gøre et stort nummer ud af ting. Sig tingene ligeud ... du lugter af sved, jeg kan ikke lide din nye parfume, du har nok været på værtshus igår - du lugter af alkohol .. osv

BVADR FCK1975
... En Brøndbyfan, så kan jeg eddermame godt forstå du sagde op...

fortæl ham det tarzina
når i er alene og spørg ham hvordan det kan være at han har sådan en stærk svedlugt ?

Spejlet Fynbotossen
Du skal spørge dig selv, hvad du vil have at andre gør overfor dig i en lignende situation - og så gak hen og gør ligeså overfor ham. Han vil nok være dig taknemmelig resten af sit liv!

Min søster fik engang et godt råd.... Anonym
Min søsters søde kollega spurgte hende diskret:
Har du en deodorant? - da min søster troede at hun skulle hjælpe sin søde kollega sagde hun: Nej det har jeg desværre ikke. Så sagde hendes søde kollega: Du må godt låne en af mig - og så gav hun min søster en deo hun kunne låne.
Jeg syntes at det var en rigtig sød og omsorgsfuld måde at spørge på - og min søster forstod budskabet :-)

Måske det kunne bruges?

Kh.
Pernille

du er da egoistisk... empatikken
... håber ikke at det råd bliver brugt, fordi det er meget ubehagelig at lugte af sved, hvis man forsøger at gøre noget ved problemet.
Jeg mener nemlig at din kollega har et problem som han/hun ikke selv er opmærksom på eller ikke selv kan komme til livs. Jeg vil råde dig til at tale stille og rolig med din kollega om sveden og evt. anbefale en antiperspirant- eller en krystal deo. Det er to meget effektive metoder, udover at tage et dagligt bad selvfølgelig.
Jeg håber at du benytter en metode der er empatisk, da du jo skal være med til at din kollega også er glad for sit job.

Held og lykke

husk også... empatikken
... at tale med ham alene, da det er meget hårdt at få afvide at "alle" har talt om en. Tænk på det

Lad ham blive tryk Mulle12
Du skal naturligvis gøre noget ved det og gøre det sel. For hans skyld kan du påtage dig rollen som en der selv har prøvet det. Prøv at virke naturlig når du fortælle ham at du har bemærket at han "lider" af det samme som du selv har gjort en gang. Fjern så focus fra ham og fortæl hvordan du gjorde noget ved problemet. Det kræver naturligvis at du har et eller 2 gode råd du kan fyre af. Han vil slappe mere af hvis han tro at du kender det og der går jo ikke noget af dig for det.. Held og lykke med det.

Klar det dog selv ! Pladderballe
!!!

Kender det.. Anonym
Det bedste man kan gøre er at sige det lige ud..
Man kan jo sagtens sige det på en pæn måde :)

- Tillykke med arbejdet.

Det er kontormanden
chefens ansvar.

Måske er det forsent ullabrandt
Men i håb om, at du stadig læser svarene, vil jeg sige: "Tal med ham". Ingen ønsker at give et dårligt signal. Han kan være parfumeallergiker, der ikke ved, hvordan man skal takle problemet. Fortæl, at du er ked af et problem. Uværgeligt vil han spørge, hvad det er. Fortæl skånsomt, at du synes, at han lugter mere end behageligt. Kommer I længere, så fortæl, at der findes alternativer til deodorant- også hos Matas. Man kan lugte 5 min. efter, at man har vasket sig.

jeg synes krumme88
da helt klart du skal fortælle ham det, man kan da godt gøre det på en pæn og diskret måde, du ville vel også gerne selv gøres opmærksom på det hvis det var dig.....

Hvis det skyldes Flogni
manglende hygiejne mener jeg godt du kan fortælle ham det, i modsat fald kan du måske komme med et godt råd.
Jeg har selv oplevet at arbejde sammen med en der ikke vaskede sig ret tit, han indrømmede det endda selv, til ham sagde jeg klart da han satte sig ved siden af mig i spisestuen, at jeg synes han skulle sætte sig et andet sted, hvilket han gjorde da han opdagede at han ikke fik opbakning fra de andre ved bordet. Jeg ser sådan på det, at hvis han er ligeglad med om han stinker, kan jeg også være ligeglad med hans følelser. Jeg kan nævne et eksempel på en person som mange kender og som offentlig har sagt, at det faktisk er noget svineri at vaske sig for tit og han vil have ret til at lugte/stinke som et urmenneske - det er Bo Warming, jeg nævner hans navn fordi han selv siger det i forskellige debatgrupper. Nej vi skal ikke finde os i at folk stinker i vores nærhed hvis det ikke skylodes sygdom.

SIG DET TIL HAM SEJLING
SIG DET TIL HAM

Sig : DU stinker!!!!!!!!!!!!! Rudy
Den er ikke længere!!!!!!!!!!!!!!!!!!