Min syge familie

Min syge familie Ullas ko
består af 5 personer:

1.
Min kæreste. Hun er overvægtig og lovede at ændre livsstil når vi flyttede i det nye hus, og fatte lidt mere af hvad en krone er værd for hun laver næsten altid alt for meget mad af gangen. Hun putter det så i skraldespanden i stedet for at give det til kattene eller hønsene. Snotdumt. Hun kan endda finde på at smide mad ud som intet fejler, så sommetider når jeg åbner skralespanden ligger der masser af mad som intet fejler! Jeg vil skyde på at ca 30-40% af alt mad hun køber bliver smidt ud i sidste ende og det er jeg pissesur over. Det har jeg også sagt 1000 gange men hun fatter det ikke.

Motionen er hun heller ikke kommet i gang med. Noget så simpelt som at putte vores barn i børnehave (der er kun 200 meter) så starter hun bilen!

nå nu til nr 2:
Hendes lillebror. Har ikke gået i skole i 2 år, og sidder nu kl 11.41 på sofaen og laver absolut intet. Skolen er naturligvis "på moren" men når de indkalder til møde om ham bliver hun væk. Han har som regel ikke tøj på før kl 14-15...

nr 3
Knægtens mor. Er i RKI og fatter ikke en meter. Forlader sine børn for at tage til jylland og sige "jeg kommer hjem imorgen" men i virkeligheden går der gerne 2 uger. Hun er også svært overvægtig , alligevel laver de ALTID usund mad.

nr 4
Mit barn. Hun er heldigvis nogenlunde normal, hun er 4 år.

nr 5 mig

Arbejdsløs, og vi bor i et område hvor det i 5 år ikke har lykkedes mig at finde et job, det er dybt frustrende. Og så lige det at man sgu ikke bliver rig af dagpenge - min eneste transport er en gammel knallert for damen tager sgu bilen hele tiden.

her er en løsning molly31
Sætter dem op i samme nummer som dig de svar jeg giver.

1/ kunne være at hun har misforstået slankekuren og for ikke at spise for meget, smider hun det ud, tilbyd hende at du køber ind og tag maden og giv det til dine høns.

2/ lav en anonym anmeldelse til børne og undomsforsorg.

3/ RKI kan du intet gøre noget ved, men forsømmelse af barnet ved at blive væk i 2 uger, igen en anonym anmeldelse til kommunen.

4/ tillykke med det normale.

5/ let dig og tag din knallert og kør rundt til de forskellige firmaer fra kl 7 om morgen, se i jeres lokalhånsbog og start fra en ende af, kør rundt til 4-5 stk hver morgen og tro mig, det giver bid, da mange arbejdsgiver helst vil havde at folk selv kommer om morgen og siger, har i brug for en frisk mand, jeg har aldrig selv søgt gennem aviser, men tog ud i industrikvaterer om morgen og gik rundt og da dagen var omme, havde jeg som reel flere jobs at vælge imellem.

overvejet at flytte? husmor
Det lyder ikke ligefrem til at i holder meget af hinaden. Har i overvejet om det kunne være bedre at bo hver for sig?

Det lyder heller ikke til, at du gør meget for at opmuntre/hjælpe hende med at smide nogle kilo.
Hvad mad angår kunne du jo begynde at handle og lave mad - så vil det jo være dig der styrer det [;)]

Held og lykke!

Målløs lillefrk
Hørt om hjælp til selvhjælp?

1. Hvis du vil styre hvad hun smider ud forpligtiger det dig også til at stå for indkøb/madlavning. Hvis hun har det svært med at tabe sig er det sidste hun har behov for, din negativitet så hun får følelsen af at være nytteløs. Nogensinde hørt om trøstespisere? Tag en kærlig snak med hende og op til lægen så hun kan få det godt igen.

2. Du kan og skal ikke blande dig i andres liv. Der er nok en dybere årsag til hvorfor en ung knægt ikke kan tage sig sammen om morgenen. Hørt om empati? Tag en kærlig snak med ham, www.ug.dk er et udemærket infosite om alle uddannelser i dk.

3. Bare fordi man er i rki er det ikke ensbetydende med man er et slet menneske. Alle er ikke født med guldske i munden og evnen til at spørge mor om penge, endnu flere bliver sluppet ud i livet uden nogen forklaring på hvad budgetkonto, rki, rgeninger og konsekvenserne af ikke at betale sine regninger. ores folkeskole omhandler alt andet end livet - rki er en direkte konsekvens af det. Forlader hun sine børn er det noget kommunen kan tage sig af. At hun er tyk skal du ikke blande dig i.

4. Tillykke, med sådan en far skal hun nok også fortsætte sådan.

5. Jobs hænger ikke på træerne mere, økonomisk krise og hvad ved jeg. Du må bare hænge i, måske din uddannelse ikke passer til dit sind idag, så kan du da bruge ventetiden på at finpudse dine evner?

Og er bilen så stort et problem så sælg lortet. Den sviner alligevel hæmningsløst.

Jeg gør så det samme ;) Mulle123
Jeg har netop tit og ofte tilbudt at både handle og lave maden for at sikre at den var sund og i passende mængde, men nej nej nej så vil hun ganske enkelt ikke spise den.

2
Jeg har taget utallige snakke med ham ligesom forældre, søskende, lærere, psykologer osv har, men der er stadig ingen der kan forstå hvad problemet er.

3
Nej jeg skal ikke blande mig i at hun er tyk, det er bare svært at undgå når hun hele tiden udtrykker et ønske om at være slank, men bliver ved med at købe usund mad og undgår motion.

4
Tak ;)

5
Problemet med bilen er at det ikke kun er min bil, den er en del af en dele-ordning og de andre vil næppe undvære den...

Herregud lillefrk
1. Så må man jo formode hun har det fint med at se ud som hun gør, kan du så ikke acceptere det er der vel ikke mere i den?

2. Der er jo noget skidt med den knægt, hvad er han god til? Måske han ikke skal i skole som alle andre, men i noget mesterlæring? Kun fantastien der sætter grænser og det er først når i allesammen har opgivet at han også selv gør det.

3. Luk ørene og fortæl hende at du ikke gider høre mere på hendes ynk - vil hun være slank er der kun een vej.

4. Det var ikke ment som en kompliment.

5. Ud af deleordningen.

blev Ullas ko lige pludselig Hovsa
til mulle 123, der ynker over ikke at kune finde et job.

Tag dig sammen mand, du er dybt useriøs, Hvor kan du finde på at skrive sådan om din kærestes familie når du ikke er en skid bedre selv. du sidder hele dagen og skriver enslydende indlæg under forskellige navne i diverse debatter.

Ja jeg sad faktisk....... Løvemor
også og undrede mig over at have set dette indlæg tidligere.

Løvemor

Øhhh jo Mulle123
Det er mig, men hvem hulen jeg er er vel ligegyldigt, og nej jeg har ikke job.

Til gengæld har jeg en "syg" familie, og nej jeg er ikke meget bedre selv, for hvis de laver flæskesteg til aftensmad så æder jeg da lidt af det. Jeg begrænser det dog således at jeg ikke bliver tyk, de æder til der ikke er mere! De æder som regel ca 4-5 gange mere end mig!

Jamen..... Løvemor
så se da at kom væk derfra og husk din datter, inden hun går til i sølet!

Du virker mig altså noget lad og negativ hele vejen igennem!

Så det er den du forekommer mig at være er det du slev beskriver [:)]

Løvemor

Flæskesteg! studt
Hvad er der med dig og den flæskesteg?? - du har nævnt den i snart sagt alle de tråde, du har oprettet herinde...
Jeg forstår ikke, hvad du vil med dine mange enslydende indlæg - folk besvarer dig, der går en tid, og så skriver du endnu engang om din "frygtelige" svigerfamilie.
Jeg får den tanke, at du får luft for din irritation over svigerfamilien, inklusive din kone, ved at skrive grimme indlæg om dem her. Er det sådan en slags "hævn", du føler, du opnår ved at udlevere dem med detaljer om Ribers, flæskesteg, overvægt osv.? Lidt, som om du sladrer om dem bag deres ryg på en mere anonymiseret måde? Det er jo altså ikke specielt konstruktivt og hjælper dig ikke spor.
I dit sted ville jeg begynde med at ændre på det, jeg havde mulighed for selv at gøre noget ved. Du skal UD af arbejdsløsheden og få noget meningsfyldt at bruge dit liv på. Måske skyldes din trang til at finde fejl ved konen og hendes familie, at du ikke er for tilfreds med eller stolt af din EGEN situation - og så er det altid rart at kunne pege fingre ad andre, der har endnu større problemer?

Nr.1 må altså være, at du finder dig et job eller tager en uddannelse. Nr. 2, at du enten beslutter dig for at blive hos din kone og respektere hende for den, hun er, eller forlader hende. Hun er ikke tjent med en mand, der ikke respekterer hende, og det er unfair at lade hende spilde et liv i et ægteskab på forkerte præmisser.

Ja måske...... Løvemor
trøstespiser hun fordi hun er ked af sin mand?

Det er da set før [;)]

Løvemor

Nej.. Mulle123
For i den størrelse har de været hele tiden altid hele tiden.

Ja hvorfor flæskesteg? Mulle123
Fordi jeg fatter ikke i min vildeste fantasi at hvis man har 200 kr tilbage til en uge til mad, at man så køber flæskesteg og dagen efter beklager sig iver ikke at have flere penge. Det derfor.

Grunden til at jeg "lukker lortet ud her" og ikke lige i hovedet på dem, er at de ikke fatter det. Lige så snart jeg nævner noget om kroner så siger de de ikke vil høre på det og farer ud efter et lån til 30% i renter.

Det bare ikke holdbart, man kan låne sig til visse ting med nogen fornuft, men når man skal låne penge for at købe bleer til søsterens unge så er der satme noget helt galt.