Min venindes kæreste er på dating-sider.....

Min venindes kæreste er på dating-sider..... Tinekadee
Jeg har fundet min venindes kæreste på et par dating-sider, hvor han søger efter frække piger. Hun ved det ikke, tror jeg, eller også lader hun som om det går godt mellem dem; hun er sådan en type, der hellere vil have en dårlig kæreste end ingen kæreste af hensyn til status. Skal jeg fortælle hende det? Han har været sammen med flere piger bag hendes ryg, men siger at han har travlt, så den hopper hun åbenbart på. Og når de er sammen spiller han vild med hende, så hun tror hun er den eneste ene. Han er ikke meget hjemme, så det er svært for hende at kontrollere, han ringer bare og skriver sms'er til hende engang imellem.

hej crepinett
Nu er det svært at vurdere hvor gamle du/I er. Men det gør måske i virkeligheden ingen forskel. Jeg kender godt det med at man ikke kan li rigtig at blande sig i andres privatliv, men... jeg synes du skal vurdere med dig selv hvad din egen moral er på dette område. Jeg vil helt klart foreslå dig at sige til din veninde hvad du ved og ved samme lejlighed fortælle hende at det har været meget svært for dig at sige til hende fordi du er bange for at de informationer vil ku gøre hende ked af det. Og sig at du ikke har det godt med at hun blir ført bag lyset, for sådan ville du aldrig selv behandle andre, eller, at det gør dig enormt ondt på hendes vegne at være vidne til den form for bedrag.
Man kommer jo til at føle sig som en slags medskyldig ved at ha den viden, og den skyldfølelse kan du ændre på ved at reagere.
Den anden mulighed er at sige til hendes kæreste hvad du ved og be ham om at være ærlig overfor din veninde, for ellers vil du selv sige det til hende.
Jeg ved ikke om du tør dette. Jeg synes bare at det er vigtigt at satse lidt, være lidt modig, kæmpe en kamp for retfærdighed og god moral.
Hvis du forstår... :-) Du er ikke den første der sidder i dette dilemma.

Jeg ville tingeling
helt sikekrt sige det!!!

Hvis han har gjort det før?

Nej nej nej jeg ville altså sige det til din veninde, hun ville værdsætte det, og så ville jeg nok sætte mig ned sammen med hende og høre hende om hvad hun egentlig føler for hendes kæreste. om hun bare i grunden er bange for at blive forladt af ham.

hun må vel indse at han ikke er det værd, medmindre han selv har sagt det jo. men altså ja jeg ville da sige det. tror ikke han værdsætter hende særlig meget hvis han samtidig sidder flirter/ tager ud til andre eller hvad han så end vil med det.

kan måske være han slet ikke har fået styret hans egen lyster vedr andre piger??

Jeg havde engang en veninde der bollede udenom og jeg viste det, havde så dårlig samvittighed for hendes kæreste. til sidst sagde jeg det altså, selv om HUN var min veninde. det er slet ikke retfærdigt.

min mening altså

Er du spydspidsen i feminsternes efterretnings- Anonym
væsen eller hva vil du?

Hvis du er bare nogenlunde ærlig ved du at kvinder er meget mere utro end mænd.

Send beviserne anonym til hende. anonym
Hvis du har mulighed for at printe de sider ud hvor din venindes kæreste har sin profil,skal du gøre det,og sende det til hende,anonym selvfølgelig.Synd hun bliver røvet af sådan et svin,hun fortjener da at vide sandheden.
Min ex er netop faldet for en sådan dame.Selv opdagede jeg det ikke selv,men flere henvendte sig til mig,og sagde det,og ja,ganske rigtig fandt jeg beviserne.Lavede et print og sendte det anonym til ham.Godt han slap af med hende,han fortjener bedre.Hun fik 10 minutter til at pakke sin ting sammen,og så ellers bare forsvinde.
Beviser er svære at rende fra.

Interessante svar Tinekadee
Det er meget interessant at læse jeres svar. Aldersmæssigt er vi midt i 20'erne. Det er en svær beslutning. Jeg har meget lyst til at konfrontere hende med det, især fordi jeg ikke synes, at det uden konsekvenser skal lykkes for ham at gå hende sådan bag ryggen. Jeg kan ikke holde den type personer ud, om det så er mænd eller kvinder. Hvis hans kæreste ringer mens han er i selskab med en pige, går han bare udenfor og tager telefonen, så hun ikke fatter mistanke.

......... Tinekadee
Og ja, det kunne være en god idé at sende "beviserne" til hende.

hvis du burren,fru
er hendes veninde så skynd dig hjem til hende med udprint af hans dating søge profiler
så kan hun vælge om hun vil leve med det

Held og lykke

jeg ville også ara
printe det ud og tage dem med hen til hende og så ville jeg sige: Jeg synes du skal læse det her.
Ikke noget med at sende det anonymt.

overvej lige crepinett
hvis du sender de papirer anonymt, så mon ikke din veninde på et tidspunkt vil spørge dig om du kender noget til hvem der har sendt dem. Og så overvej lige med dig selv at du så ikke roder dig ud i at stå og lyve overfor hende :-) tænk lige på det
Hvis man blir spurgt direkte, så lad være med at lyv, ... medmindre du står overfor en psykopat, selvfølgelig :-)

ellers skal man sige..... Tinekadee
Ja, ellers skal man sige det direkte. Mine overvejelser går også på, hvorvidt jeg overhovedet skal blande mig i det; min veninde går tilsyneladende rundt i lykkelig uvidenhed om, hvad der foregår bag hendes ryg. Skulle jeg sige det, ville det udelukkende være fordi jeg synes han er sådan et dumt svin, der bare skal afsløres.
Men man kan også lade det være, hun har det fint nok, fordi hun ingenting ved....men på en eller anden måde er hun "til grin" blandt dem, der udefra kan se hvad der foregår. Med "til grin" mener jeg, at sådan kan det komme til at virke, når alle andre på nær hende selv kan se, at han snyder hende og hun ikke opdager det. Andre ved det, mens hun selv tror hun har en super kæreste og hun er "den eneste ene".....

hej tinekadee crepinett
Jeg kommer til at tænke på at der er jo nogle mennesker, det gælder jo nok for os alle, som har nogle blinde punkter.
Og der sker et eller andet med nogle folk så snart de får en kæreste, så snart de har een de kan kaste deres kærlighed på, det er ikke altid sandheden om den anden man ser, men man kan på een eller anden måde være mere tilbøjelig til at leve i sin egen forestillingsverden om hvad det er for et forhold man har.
Og det kan være ret svært at være den der stikker en nål, - en dog venlig ment nål - i en bobbel af glædelig uvidenhed, måske endda foretrukken uvidenhed....?
Inden du træffer en beslutning om hvad du vil gøre eller ikke gøre, kan du jo overveje hvad det gør ved Dig at du har en veninde der måske... i værste fald, foretrækker den naive uvidenhed, fremfor konfrontationen med sandheden.
Ville du i så fald tænke anderledes eller forholde dig anderledes til din veninde? Kommer du til at synes mindre om hende på een eller anden facon? Det er måske også dig selv, og ikke bare andre, der ser det som værende "til grin".
Måske har du derfor brug for at sige det til hende... for din egen skyld?? Så du ikke går rundt og føler hun er til grin.
Det kan måske bruges som et argument for netop at sige det til hende. For, sådan er det ikke særlig rart at synes om en veninde.
Jeg tænker også en anden ting, at istedet for at konfrontere hende med hans utroskab, hvis du synes det er så svært at gå til, så spørg hende på et tidspunkt hvor du meget forsøger at være neutral med dine egne følelser og samtidig spørge hende hvad hun mener om utroskab. F.eks, om hun godt synes man må kysse med andre eller om hun synes det er fint nok at danse sexet sammen når man er ibyen, eller whatever du kan finde på bare for at ha en samtale om emnet.
Jeg forestiller mig det som en snak hvor du sådan meget... bare lytter ret accepterende til hvad hun nu siger, og så lyt godt efter hvad hun siger. Om hun sådan lidt med en sidebemærkning har en holdning om "at det gør jo ikke noget hvis man kun kysser en anden"....
Men det kan også være hun virkelig ikke ved det, lige som du siger og observerer.

Tinekadee ara
ganske enkelt - ville du selv bryde dig om, at være i den situation som din veninde er i - at vide hver gang han er sammen med hende lyver han og DU ved det. Personligt ville jeg føle mig som den værste lus på jorden overfor min veninde hvis jeg lå inde med den viden uden at fortælle hende det.
Vis hende i det mindste de sider han figurerer på og lad hende selv tage beslutningen om, hvad hun vil med ham.