min vidunderlige mand

min vidunderlige mand gitte76
hej
jeg er en kvinde på 29 år, som er gift med en overdejlig og meget sexede mand. Jeg har to børn med ham, to dejlige drenge. Alligevel trods det har jeg også problemer ligesom alle I andre, bare af andre karater. Jeg går og døjer med kraftige blødninger og smerter i underlivet. Jeg har været ved læge, men der kan nok ikke gøre noget ved. Jeg er så træt hver dag, jeg er arbejder et meget stresset sted. Men elsker mit arbejde, og vil ikke undvære det. Lige nu venter jeg på et brev fra sygehuset om scanning af underlivet. Er der nogen der kender til symptomerne. Jeg gruer for at det er kræft. Jeg ved at Jeg ikke er gravid da, jeg er steriliseret. Nå nok om mig. Hvad går I andre at lave`r? hvorfor handler en debat altid om ulykkelig kærlighed????

Jeg ville søge læge omgående Hansemand
Hvad jeg laver - sidder og læser indlæg!

Slå i bordet Simsen
hos din læge og få en haste-henvisning til en god gynækolog! En sådan har også scannings-udstyr og ved sikkert alt, hvad der er værd at vide om symptomer og sygdomme i den afdeling!

Og snup så lidt ekstra jern-tabletter for trætheden, nu hvor du bløder så meget!

slap af Anonym
Kære Kære,

Slap af. Jeg er læge. Der kan være følgende årsager til blødning :

1) Fysiske årsager: Du skal være meget afslappet under samleje.

2) Hormonale :Kontakt lige en gynækolog

3) Karmæssuge forhold

INGEN KRÆFT........29 år......to normale fødsler

SSSSSSSSSSLLLLAPPPPPPPP...Af.......en god ven

Tag det helt roligt.. Anonym Q
Vær ikke nervøs. Selvfølgelig er du træt når du bløder så meget. At du har smerter er et "godt" tegn. Det ville du ikke have hvis det var kræft. Jeg har for år tilbage haft samme symptomer som dig, hvor det drejede sig om godarterede polypper på livmoderen. Du kan også have en godartet muskelknude på livmoderen. Ses ofte hos unge kvinder. Du ønskes god "bedring".

"hastehenvisning"? anonym
Du mener akut? Det er jo netop lægen som afgør det og ikke patienten. Alle patienter vil jo til så hurtigt som muligt, det er klart.

Sikkert det mest almindelige Simsen
at patienter vil hurtigt til en specialist!
Men alt kan gradbøjes!
Har selv lige været til speciallæge - fik en tid om 6 uger, men da jeg blev dårligere fysisk og psykisk ringede jeg til klinikken, og fik en afbudstid med det samme!

Selv i vores såkaldte velfærdssamfund er det vigtigt, at være en særdeles aktiv patient, hvis man er utryg og bange!

kraftige blødninger titti111
hej gitte
har selv prøvet som dig at bløde meget kraftigt i tide og utide, med store smerter til følge,både når jeg havde menstratuation, og når jeg enten var stresset eller havde en del ting at tænke over, eller hvis der bare skete noget uventet. Da jeg for nogen tid siden var på sygehuset og fik fjernet en lille godartet knude på min livmoder,(jeg troede at den var årsag til alle mine blødninger, men det fortsatte efter operationen) fik jeg et godt råd fra en god læge. han anbefalede mig at få en spiral ved navn levinol, den udsender nogle hormoner i kroppen så man næsten ikke bløder.OG DET VIRKER. man kan få tilskud fra sygesikringen til denne spiral, bare spørg lægen, ellers får man det nemlig ikke. hvis du ikke er interesseret i en spiral, kan du jo spørge lægen om de hormoner den udsender, kan fås på anden vis.
god bedring titti

Afsted med dig qen
Hej.

Når du har kraftige blødninger skal du jo nok henvende dig hos din gynægolog og lad ham undersøge dig. Jeg har selv haft kraftige blødninger, og måtte ha nogen piller til at stoppe det. Det er absolut ikke sundt at gå og bløde meget. Så du må se at ringe til din læge og få en underlivsundersøgelse.

Mht ulykkelig kærlighed er det vel fordi det rammer hårdt at prøve ulykkelig kærlighed. Jeg selv er hammerende lykkelig i et fast parfohold.

Kom så til lægen med dig :o)

Qen.

hej igen gitte76
tusind tak for alle de fine svar. Ang. normale fødsler, så vil jeg ikke kalde mine normale fødsler. Den ene endte med sprængt endetarm og det hele. Den anden fik jeg ubetinget kejsesnit. Ang. spiral, ønsker jeg ikke at få det sat op, min veninde som har prøvet det, fik det meget værrer af det. Jeg har hørt noget om at man kan få brændt noget så man kan stoppe med at bløde, det eneste betingelse inden de gør det er at man ikke skal have flere børn, og det er jo ligesom i sig selv 100 % sikkert, ellers var jeg ikke blevet steriliseret. Men jeg tænkte på, om nu når jeg har fået kejsesnit, kan det så danne så meget arvæv, at det måske kan være det der gør så ondt. Jeg ved at jeg har tendens til at danne arvæv.

man må aldrig sidestille minus blødning med minus kræft f.eks mig
Selvom det sikkert viser sig at det ikke er noget ondartet hos denne kvinde, så er det ikke korrekt at sige at det ikke er kræft hvis det bløder!
Bare lige til en anden gang...

Læs igen! F.ekx. anonym
Det var smerterne, der blev skrevet om - ikke blødningen!

Tror lige du skulle anonym
få fjernet din livmoderslimhinde. Det har jeg fået, og det var bestemt ikke slemt selv om jeg er den største piveskid. Har ikke haft mens i 2 år nu og det er for fedt. Prøv og snak med din læge om ikke dette var en rigtig god mulighed for dig også. Lykke med det.