Mine 2 værste dates

Mine 2 værste dates nimbuto
Efterfølgende 2 genfortællinger er 100 % sande.

En aften havde jeg mødt en pige i en natklub i Kbh.
Dagen efter aftalte vi at mødes, jeg havde forstået at hun ikke havde nogen børn.
Da jeg ankom havde hun gæster, og disse gæster havde en flok børn med. Øv, havde håbet at have hende for mig selv. Da de endelig gik glemte de 3 af børnene. Det viste sig at de tilhørte kvinden. Disse børn var meget kærlige, og gav mig meget mere opmærksomhed end jeg havde håbet på. Drengen på 6 år mente endda at mit ben lignede en fodskammel, og jeg kunne på ingen måde få ham overtalt til ikke varme sine fødder på mit lårben.
Kvinden fortalte at hun havde haft noget bøvl med en ex om morgenen, efter hun kom hjem fra byen. Han havde været indenfor, og skåret en trøje, han havde givet hende, i stykker. Gardinerne i soveværelset havde fået samme omgang.
Telefonen ringede og det var samme fyr. De skændes lidt og senere kom der 6 fyre op til lejligheden med det formål at true hende. Det var noget med at hendes ex ville have hende, og hun ikke var interesseret. Hun fik det underlige indfald at hun ville åbne døren for de 6 fyre, men det fik jeg heldigvis forpurret. De fandt aldrig ud af at jeg var der.
Jeg fik overtalt hende til at tilkalde politiet, men de var over alle bjerge. Da fyren ringede efterfølgende fik han lov til at snakke med politiet, kedeligt for historien men heldigt for hende stoppede han vist nok med at genere hende.

Det var mit største kulturchok, samt en af de værste dates.

Dating med folk man ikke kender, kan nu blive ret interessant:

Samme start.
En aften havde jeg mødt en anden pige i en anden natklub i Kbh.
Dagen efter aftalte vi at mødes. Jeg var blevet lidt forsinket, så jeg ringede og fortalte hende at jeg var på vej nu. Men at jeg kom lidt senere end aftalt.
Hun blev lidt bitter, men spurgte om jeg så ikke nok ville tage en rødvin samt cigaretter med. Med vilje glemte jeg cigaretterne. Jeg kan ikke fordrage røg, og det sætter ofte min allergi i gang. Til gengæld troppede jeg op med en ret fin rødvin.
Desværre havde min forsinkelse gjort, at hun allerede var ret fuld da jeg ankom (hun skulle vel drikke sig mod til). Hun så rødvinen og konstaterede, at der ikke var cigaretter. Rødvin skulle i følge hende være på karton og cigaretter var livsnødvendige. Så jeg tilbød at køre til nærmeste kiosk, hvilken vi gjorde. Hun sendte mig ind for at hente rødvin i karton, cigaretter, samt Se og Hør. Da jeg kom tilbage til bilen fik jeg skæld ud igen, kioskmanden havde nemlig ikke rødvin, hun røg ikke cigaretter med filter, og jeg skulle desuden have købt den CD der hørte til Se og Hør den uge (kostede 10 kr ekstra, lå et andet sted og kunne desuden købes alene), Se og Hør var hun faktisk ligeglad med.
Hun havde desværre ikke selv lige nogen penge. Så jeg stak hende nogen penge. Så hun selv kunne hente det rigtige. Jeg vil sige at jeg blev lidt imponeret, da jeg så hende komme ud med pap-rødvin. Hun var tilsyneladende også god til at regne. For hun havde præcis fået købt ekstra ting for præcis det overskydende beløb, jeg havde givet hende med.
Vi kørte hjem til hende igen og snakkede. Hun svingede meget i humør, gik fra meget glad til bedrøvet, afvisende til kærlig. Hun fik også det indskud, at vi skulle i byen senere. Men det stod klart at hun ikke ejede en klink. Efter adskillige humørskift blev det for meget for mig. Jeg tilbød at køre hende til det sted, jeg havde mødt hende aftenen i forvejen, fordi jeg skulle hjem nu. Så begyndte hun at skælde ud igen. Jeg orkede ikke mere, så jeg tog min fine rødvin og kørte min vej. Imedens brød hun tudende sammen.

Jeg betegner denne date som min værste.

Er der andre som har nogen sjove/interessante historier ?

Posen er åben Josephine
Scary dates. Men nu når posen er åben, kunne det være spændende at høre om de to bedste dates.

Jeg er single igen nimbuto
Derfor håber jeg at jeg stadigvæk har den bedste date til gode *g*.

uheldig jacob.lykke
du har da også været super uheldig, må man sige.

jeg kan "desværre" ikke selv fortælle en tilsvarende historie, men håber der er andre der kan fortælle lidt, det kunne være en god søndags griner.

mh Jacob

scary dates. Thule bonde, DET 3.
huh, du er naturligvis meget yngre end jeg er, men jeg har læst dit indlæg med stor interesse, og det viser desværre, at intet har ændret sig med hensyn til kvinder.

jeg vil ikke prædike for dig, du lærer det selv senere, men penge og kvinder er en dårlig kombination, jeg har selv brugt en masse penge på kvinder, fordi jeg mente at jeg havde råd til det, og fordi jeg havde melidenhed med deres situation.

jeg har naturligvis haft mange søde piger også, da jeg også har sejlet, jeg har været næsten overalt i verden, fra det sydligste sted Santa Fe på La plata floden i Argentina, til Sirupaluq i det nordlige vest Grønland.

også østen, rusland, afrika, og USA.

men den værste date havde jeg her i Danmark, jeg var på ferie i 28 dage fra Thule air base, og jeg mødte en dame på en kaffebar.

jeg var ikke særlig intereseret i hende, men jeg gav hende alligevel mit nummer, da jeg ellers ville sidde og være lidt ensom.

som sædvanlig går de første 14 dage med at blive normal igen, efter 16 timer's arbejde hver dag i 8 måneder, dels med rengøring og familiebesøg.

en morgen ringede hun, at hvis jeg købte rundstykker og "smøger, så ville hun lave kaffe.
men jeg skulle være der inden kl. 10.40, da hun ville få besøg fra kommunen.

jeg havde skrevet meget med en pige fra Ikast, som nu havde købt hus, og boede sammen med kæresten, og pludselig ringer hun til mig, og tiden går.

jeg kom i forbindelse med hende gangen før jeg var hjemme, og hun kom sammen med hendes bror's kæreste, og gjorde rent for mig, vaskede gardiner, og alt muligt, og hun ville slet ikke have noget for det.

senere sendte hun et brev til mig, og vi udvekslede mange spændende ting.

hun inviterede mig på besøg, det var i februar måned, så bilen skred ud, efter jeg havde besøgt dem, og forenden af bilen blev smadret.

det var et rigtig kedelig vejr med frost og tø, og ikke bare frost som vi havde på Thule, men heldigvis var der ingen personskader.

Falck kom næsten med det samme, og de havde 3 biler med, som skulle samme sted hen, så vi var en del i førerhuset, de tilbød ellers en taxa, men vi følte os mere tryg i lastbilen.

jeg fik bilen repareret, og belært af erfaringen om, at en bil ikke har det godt i en garage i 8 måneder, tilbød jeg førstnævte dame, at hun kunne låne den, dumt.

langt om længe kommer jeg over til hende med tørre rundstykker, smeltet smør, og gusten pålæg, og naturligvis var hun meget sur.

det vidste sig at hun var fraskilt, og hun havde hendes 2 børn hveranden weekend, og hun manglede simpelthen alt, radio, tv, og de mest basale ting, og dum som jeg var købte jeg det til hende.

vi havde ikke sex, efter så lang tid var jeg sådan set ligeglad med det, men jeg ville naturligvis gerne have en og tale med.

jeg rejser tilbage til basen, og efter et stykke tid begynder hun at ringe til mig, jeg siger til hende, at hun ikke måtte ringe, dengang kostede det 28 kr. pr. minut, men hun ringede konstant alligevel, så jeg sagde til min kollegaer, at de skulle sige, at jeg ikke var på natholdet mere.

hun ringede normalt kl. 01. 05, dansk tid.

jeg komer hjem igen 8 måneder senere, og pludselig skulle jeg absolut besøge hende, jeg havde da en mistanke om, at hun var på stoffer, eller alkohol.

hun havde en telefonregning på ca. 18.000 kr. som jeg naturligvis ikke ville betale, men hun sagde, at hun havde lyst til sex, så jeg skulle komme hurtigst muligt, igen inden kl. 10.40, da hun igen ville få besøg fra kommunen.

jeg kommer derover, og vi ryger op i sengen, som kanger og barger, så det er umuligt at koncentrere sig, så vi smed madrassen ned på gulvet, og hun kravlede ovenpå.

der gik ikke lang tid, så mærkede jeg noget frygteligt varmt og lugtende på mit underliv, så jeg rejser mig op, det viste sig at hun havde tisset og skidt på mig, så jeg løb hurtigt ud på badeværelset.

da jeg står der og vasker mig, banker det på døren, jeg tænkte det er nok hende fra kommunen, så hurtigt får jeg mit tøj på, men det viste sig, at det var en fyr hun boede sammen med.

derefter begynder jeg at bære alle de ting ud i min bil, som jeg havde foræret hende, og hun ringer til politiet, og de kommer omgående, hun hylede og skreg som en stukken gris, men fyren fortalte politiet, at det var mine ting, så de lod mig bare pakke.

senere fik jeg en stævning fra retten om, at jeg skulle betale de 18.000 kr. for telefonregningen, hun hævdede, at vi havde en aftale om, at hun skulle ringe, og fortælle mig, hvordan bilen havde det.

det var naturligvis løgn, så jeg skrev et brev til retten om, hvordan hun i bogstavelig talt havde pisset og skidt på mig, og jeg hørte aldrig mere fra retten.

efter det med retten, stjal hun min bil, og smadrede den, hun kørte som en vild, henover chikaner, og bundkaret blev smadret, og det endte med, at bilen brændte, siden var der en retsag om dette, men hun havde jo ikke noget at betale med, så man skal ikke være så dum og naiv, når det kommer til kvinder, man er selv skyld i, at de udnytter en, men det er kun en ringe trøst.

En griner naturelsker
Det var da nogen uheldige dates du har haft.
Her er en af mine. Den er bare en griner.

Jeg gik på et tidspukt på et kursus. En af mine veninder gik der også. Hun er lesbisk. Folk på kursuset troede at veninden og mig var kæreter, for vi kom altid gående arm i arm. Så de statede rygter om jeg sku være bi, og altså kæreter med min veninde.(om jeg er bi, melder denne historie ikke noget om)
Min veninde og jeg synes bare det var sjovt.Så vi lod dem bare blive i troen.

En dag spurgte min veninde, om jeg ikke kom og spiste ved hende. Det ville jeg jo gerne. Jeg spugte om der var nogen bestemt anledning.For hun virkede lidt hemlighedsfuld. Hun sage, betragt det som en date.

Vi fik en rigtig romantisk middag, med lys på bordet og alt hvad der hører til. Senere da vi lå arm i arm, og kiggede vi hinanden dybt i øjnene.
Vores læber kom tætere og tætere på hinanden. Men inden vores læber mødtes, brød vi sammen af grin. Vi forsøgte flere gange og kysse den aften, men hver gang endte det med at vi brød sammen af grin......
Siuation var bare lidt for morsom....

Den nat skrev jeg i min "dagbog" Jeg har endnu engang oplevet en griner.

Du skal ha mig MetteMargrete
Jeg har ingen børn, ryger ikke og har penge nok, mangler bare dig.Men jeg kan godt li et glas rødvin nu og da.

Ny bolig nimbuto
Jeg er i øjeblikket ved at købe ny bolig. Selv om jeg gerne vil købe en ny bolig, så vil jeg gerne inspicerer boligen først. Det jeg har hørt om boligen en god start.