mine katte er underlige:)

mine katte er underlige:) elisapigen
jeg har to dejlige hunkatte. begge "fixet" og begge meget kælne.
den ældste (jinxy) er halv perser, halv gårdkat og meget pæn og har de flotteste øjne, men hun har arvet perserens hidsige temp. hehe[:)] helt klart en primadonna.

Blackie er en ganske almindelig gårdkat, der dog er blevet født med for lange bagben. ejeren ville aflive den selv, så jeg tog den til mig og tog til dyrlæge og fik afvide at det ikke vil skabe nogle problemer for hende, andet end hun vil kunne hoppe højere end normalt. hvilket hun også har bevidst flere gange[:)]

Jinxy er virkelig mærkelig og jeg tror det smitter. hehe. hun kan ligge og sove og så med et springe op og løbe hele lejligheden rundt og hoppe og springe rundt som en anden kænguru, samtidig med hun spinder. og den opførsel har smittet af på den mindste.
det ser så ufattelig morsomt ud og beviser bare for mig, hvor dejlige de er. [:D]

vil bare lige dele min historie med alle jer katte elskere[:D]
kram og kærlighed herfra[l]

ihhh tofly
hvor er det dejligt at høre at andre end mig har så meget glæde af sine katte.
Mine/vores er også underlige.... Sif som en en rød hunkat på 1½ år, er fars kat... hun vil KUN ligge hos ham... nogle gange brokker hun sig over at han ikke ligger ned i sofaen så hun kan ligge på hans mave og sove.
Thor er en gammelmis på 5 år som er gammel og gnaven overfor Sif. Hvis hun kommer for tæt på, så spytter han af hende, men han vil gerne nogle gange ligge på min mave og sove.Hvis man ryster en ymerkarton så kommer han fræsende og tigger...
Jeg har lært begge katte at sidde ned når de skal have en guffer, en ny ting de har lært er at sidde og så hoppe op efter gufferen, når de kan det så skal de lære noget nyt.
Jeg nyder at have dem rendende rundt omkring. Det gør ligesom livet en lille smule mere værd for mig :)

Hvor kan få en kat? bligaard81
Hej alle..

Kender i nogle steder tæt på Christianshavn, hvor man kan få en kat?