mine tanker

mine tanker R32
Hvordan kan det være jeg stadigvæk vil ofre alt for hende, selvom hun er sammen med en anden nu? Nogen folk siger at det at være istand til at elske et andet menneske er det smukkeste man kan opnå. Hvad er det smukke i at græde sig i søvn hver aften med tankerne om at den pige man elskede som kæreste og stadigvæk elsker af hele sit hjerte, nu er sammen med en anden? 5 mdr. og stadigvæk den samme følelse. jeg elsker hende mere end noget andet.

Jeg sidder fast i min kærlighed til hende.

Ber hver evig eneste dag, til at hun skal blive min igen, for jeg ved at jeg aldrig finder én som hende. aldrig.

Håber du ser det her min marzipangris.
Vil bare have du skal vide, at du betød så meget mere end bare en kæreste for mig. Du betød alt, og jeg vil gøre alt for at få dig tilbage. selvom jeg inderst inde godt ved det er umuligt for mig. Jeg vil altid elske dig, ligeså meget som jeg altid har gjort. Jeg savner dig, og vores tid sammen hvert evig eneste sekund, så det gør ondt indeni.

Det her skal du holde fast i Brutus
"selvom jeg inderst inde godt ved det er umuligt for mig" og blive ved med at sige det til dig selv. Du er ikke kommet til acceptfasen endnu og det haster, hvis du skal komme over en kærestesorg.

... R32
Selvom jeg kommer til acceptfasen, så ændre det ikke på mine følelser, det er 5 mdr. siden nu. Og jeg elsker hende stadigvæk højere end noget andet. Så selvom jeg acceptere det, ved jeg inderst inde at jeg aldrig nogensinde vil få det på den måde igen. Det ændre ikke på at 2/3 af mine drømme handler om hende, det ændre ikke på at jeg hele tiden ser ting som minder mig om de ting vi havde sammen. Det ændre ikke på at hun er den første jeg tænker på når jeg står op og den sidste jeg tænker på før jeg går i seng.

Det GØR ondt Been there done that
men det går over (mere eller mindre) men du skal ikk holde fast. Du skal prøve at give slip. Du skal acceptere at du altid vil elske hende og DERFOR ønsker for hende ar hun får det liv hun ønsker sig. Hvis det ikke involverer dig, så må det være sådan. Du må gerne græde igen og igen og igen for det letter lidt hver gang, og en dag gør det knapt så ondt. Du skal kun gøre noget for at få hende tilbage hvis du tror hun vil have dig tilbage. Ellers gør du bare det hele værre og hun vil komme til at blive irriteret på dig. Hvis du ved inderst inde at hun ikke vil have dig tilbage på trods af din kærlighed til hende, så lad hende gå og se frem. Du skal også leve dit liv og du skal ikke lade, det at du ikke kan få hende, ødelægge alt!
Vi kender alle den følelse du har. Når man virkelig elsker nogen, tror man at ens kærlighed er større end mellem nogen andre mennesker, men sådan er det jo i virkeligheden ikke. Husk på at (det kan lyde kynisk men det er bare fakta) at når andre mennesker kan komme videre, så kan du også!

Det tog mig 2½ år Been there done that
at komme over mit livs første store kærlighed - og det tog faktisk ham, endnu længere tid. Så 5md er INGENTING! Jeg ved godt at det er rigtig rigtig hårdt, men livet er ikke altid nogen dans på roser...

Klø på??? totter
Kender det alt for godt selv,jeg blev alene med børn kort før jul,og jeg savner ham hver dag,jeg kan snakke med ham,og vi taler stadig sammen pga vores børn,han har fundet en anden er blevet forlovet,men han lyver over for hende,han ved jeg elsker ham af hele mit hjerte og ønsker ham tilbage,ved at han også elsker mig,men nogen gange har jeg det faktisk bedre alene,jeg græder engang imellem,men det er hurtigt overstået,for livet skal jo gå vidre,har sagt til ham at døren altid vil stå åben for ham og lige nu ved jeg at han er på vej tilbage til mig.Det er ikke altid at det går sådan,men man håber lige til det sidste.En ting er sikkert for mit vedkommene og det er at jeg aldrig nogen sinde vil sige ja til at han går til julefrokost,for det var det der gjorde det og ødelage vores forhold,men som sagt er det ved at vende tilbage.

Hmmmmm.. tidstyven
Tror ikk' din strategi er rigtig[f]
Først og fremmest skal du nok vælge at give mere slip på din partner, skulle han komme tilbage til dig og du nægter ham at gå til fester alene, så spår jeg en meget kortvarig anden halvleg....

Tag hellere en sludder med ham om hvad der i hans verden mangler i Jeres forhold, siden han kunne være sådan en røv og skride efter et juleknald....

Egentlig tror jeg du er bedre stillet med at være alene en tid og få ro på tankerne så du kan komme ovenpå igen...Du skal vide at jo mindre du interesserer dig for ham jo mere vil han tilbage til dig, mænd hader at blive ignoreret af kvinder....[;)] Og til syvende og sidst skal du nok bare lade ham ligge efter han er blevet grillet lidt[:)]

Held og lykke, Tidstyven

svar.... R32
Hun ved godt jeg elsker hende, om hun inderst inde stadigvæk har føleser for mig ved jeg ikke noget om? Jeg ved bare hun er sammen med en anden. Jeg vil gerne videre med mit liv, og føler også jeg gør alt, men er ked af at gå rundt og lade som om det hele er okay, når jeg inderst inde har rigtig ondt...

Er jo magtesløs, kan ikke gøre noget for at få hende tilbage? Og jeg kan ikke selv bestemme hvem jeg tænker på og drømmer om.

Det var nu ikke.... tidstyven
-Lige R32 jeg fik svaret på der....

Til dig kan jeg desværre kun sige en ting, kom over hende og bliv glad igen.

Jo mere du prøver at få hende jo mindre gider hun have dig, lyder sikkert mærkeligt men tro mig sådan er det... Ignorer hende fuldstændigt og du må for alt i verden ikke ringe, skrive sms'er eller sende mails til hende.... Ingen kontakt, Period!

-Og så skriver jeg noget som du skal glemme omgående efter du har læst det, når du ignorerer hende bliver hun måske nysgerrig efter dig igen....[:O]

Det er præcis fordi du ikke er i acceptfasen anonym
Det er kun din hjerne, der har fattet det.

Det ved hun kun fordi du fortæller hende det Anonym
lad hende blive usikker på, hvor hun har dig.

Jeg ved i har ret.. R32
I har så meget ret i det i siger, og jeg ved det godt selv, og har også fået det at vide før.

Har ikke taget kontakt til hende i 3 måneder, hun har kontaktet mig i ny og næ..
Men det er svært at være glad over de gange hun kontakter mig, fordi jeg ved det ikke er fordi hun tænker på mig på den måde jeg gerne vil ha.. Fordi hun er jo sammen med en anden, så vil hun jo ikk noget med mig?

til totter The Future
Husk: R32 er en ung mand på 19 (ugift og uden børn). Han har ikke det samme erfaring som andre/ældre mennesker.