Mine varmepenge istedetfor fiber, NU tak!

Mine varmepenge istedetfor fiber, NU tak! Broke m
Hej!!!

Jeg har rigtig, rigtig mange penge tilgode i varmeregning hos NRGi Midt!!! Men aldrig set så meget som skyggen af dem!!! Lige pt. irriterer det mig, da min boligforening ovenikøbet har sat huslejen gevaldigt op!!! Derfor kunne det være rigtig DEJLIGT om jeg fik mine varmepenge igen!!!!!! Men hvad gør NRGi Midt istedet?!?!?! Jo, de udbygger deres fibernet til Ø-gadekvarteret, kun et stenkast fra hvor jeg bor!!!! Hvordan får jeg glæde af det?!?!?! At mine penge går til naboernes fiber?!?!?! Det er da helt ude i hampen!!!!!

Men iøvrigt er jeg slet ikke interesseret i fibernet, jeg har en udmærket 2mbit ADSL-linie til rundt regnet 100kr om måneden, den klarer jeg mig rigtig fint med!

Hvad om vi lejere bare fik vores varmepenge tilbage istedet? Hvorfor tror NRGi Midt, at vi alle har brug for fibernet?!?!?

Hvem? gyffe
Hej.
Bortset fra, at det lyder helt forrykt, at man bare inddrager dine penge til andet formål, kunne jeg godt tænke mig at vide hvem du har ADSL-linie hos, for det lyder da ikke så dyrt.

Bolignet Broke m
Jeg har min bredbåndslinie gennem Bolignet. De tilbyder rent faktisk også hurtig fiber til næsten ingen penge - i samarbejde med, ja gæt selv! Energileverandører. Det er bare nogle andre end NRGi Midt, men nu får jeg så istedet rabat for EnergiFyn, Dong Energy og SEAS-NVE's energikunder. Jamen er det ikke pragtfuldt!!?

Jo det er pragtfuldt? Not so broke m
Om ganske få år bliver tv og film sandsynligvis kørt gennem internettet og så vil du ægrer din r*v i laser over du aldrig fik støttet dem der kunne se det dengang. [:)]

Nej aldeles ikke pragtfuldt Broke m
Og slet ikke når man spinker og sparer for at få det hele til at løbe rundt. Jeg ville istedet have mine varmepenge, og alt det med tv over fiber, ja det bliver jo alligevel ikke for alle. Jeg vil da gætte på at ADSL-teknologien med alm. rå kobber også eksisterer om 10 år.

At jeg skal betale for at andre får fiber over min energiregning - noget fiber som jeg ikke engang selv ønsker - det synes jeg er helt ude i hampen. Jeg har sparet på min varmeregning, samtidig med at NRGi Midt har fundet ud af at de skylder deres kunder penge. Så har de kraftedemig da bare at give de penge tilbage.

Det vil jo svare til at du har penge i en bank og kun kan få dem udbetalt i skumfiduser, ikkesandt?

Varmepengene hopeless_angel
- er det ikke Århus Kommune der skal ryste op med dem? (Jeg går ud fra, at du taler om Ø-gadekvarteret i Århus).

Tv-indslag Journalisterne
Hej Broke M

Vi er tre studerende i færd med at lave et nyhedsindslag på tv-forløbet på Journalisthøjskolen. Vi vil arbejde med fjernvarmesagen, men kun hvis vi kan finde en case inden for de næste par timer. Er du interesseret i at være vores case, så mail henrikhindby@hotmail.com eller ring 24 91 54 39.

Tak