Mine venner er nogle hængerøve

Mine venner er nogle hængerøve N.N.
Jeg har et problem, som jeg ikke rigtigt ved hvad jeg skal gøre ved. Mine to bedste venner, som virkeligt er de bedste og mest loyale venner man nogen sinde kunne ønske sig, er nogle hængerøve (om jeg selv er ved jeg ikke). Vi sidder bare og ryger smøger, drikker sodavand og glor fjernsyn. Hver gang jeg prøver at lufte tanke om at gå ud, få nogen øl og møde nogen kvinder, så kommer de med alle mulige undskyldninger. Og det på trods af at vi alle tre røvkeder os.
Den ene af dem læser til svagstrømsingeniør, og den anden er også interesseret i elektronik, og dét og så computere er alt de kan snakke om. Når jeg så giver udtryk for, at det måske ikke er det allermest spændende, så bliver de fornærmede, begynder at snakke om nogle almindelige ligegyldigheder om kendte mennesker etc., og begynder så at tale om elektronik og computere en halv time efter.
Jeg ville ønske der var noget at gøre ved at de begge to var sådan nogle nørder og hængerøve. De ved det også godt selv, og beklager sig over det, men der sker aldrig noget. Imens sidder vi og spilder vores ungdom, når vi burde have været ude og jagte damer og more os.
Gid der dog var en måde at ruske op i dem, sådan vi alle tre kunne få det bedre.

Gå alene i byen anonym
Nogle gange kan det være en lidt trist oplevelse at gå alene i byen.

Andre gange kan det være en fordel. Fordi, når man er alene er man tvunget til at være til mere udavendt. Og på den måde kan man få nogle ret sjove oplevelser.

Eller find faste steder at gå i byen. - Helst nogle små hyggelige steder så du bliver et lidt kendt ansigt der.
Hvem ved, måske finder du nogle ny venner der, som ikke er hængerøve. Måske kunne det var kvinder, du blev venner med. Kvinder har altid en sød og lidt ensom veninde ;-)

Måske en idé Bimmer
Meld jer ind i logen: http://www.logen.dk/

ved vejs.... aaliya
søg dig nogle andre venner??? der er vel ikke noget galt i at du når du gerne vil kede dig så hænger du ud sammen med dem og hvis du vil have lidt fut i gaden så hygger du dig med nogle andre....om de spilder deres ungdom er jo op til dem selv at vurdere men hvis du har nået til den erkending at det vil du ikke så gæør noget ved det ellers har du jo ikke fortjent bedre