Ministre tager sig da ikke af

Ministre tager sig da ikke af sendjano
Hvad folket syntes, hvorfor skulle de da det, de sidder jo godt lunt i det, de har ikke kun 2800kr tilbage til at leve for, når alle de faste udgifter er betalt, de skal så række til: Benzin, vaskepulver/wc-papir, Mad/drikke, tøj/fodtøj, og diverse gaver til jul, mærkedage. OG så vil de godt ha at vi skal leve sundt, for hvad, når de er så tåbelige, at de ikke kan se, at med de få penge, kan man da ikke købe det sunde, men hvis det sunde ikke havde moms på, ja så ville vi alle jo spise det, det siger jo sig selv. Men NEJ, her i DK er vi meget klogere end i alle vores NABOLANDE som har laver moms på det sunde/mad, her i DK kan vi nemmelig tænke selv, så vi bliver tykkere og tykkere, i DK skal vi selv opfinde den dybe tallerken hver gang. Politikerne kan ikke bruge den vinden de andre lande har, til noget. Hvis jeg kunne få 25% mere frugt for de samme penge, ville jeg jo købe det, i stedet for alt det andet. Sådan er det. Fødevareministre min bare røv, du mangler jo heller ikke penge. VH S

Jaaa... ayoub_dk
Og jeg skal have flere kalorier end de fleste for ikke at tabe mig. Så masser af "usund" mad til mig - hvorfor skal jeg betale mere i moms end dem der spiser "sundt".

Jeg tror problemet bunder i frygt for at administrationen skal blive for tung. Det er nemmere (og billigere, frem for at de skal til at rode med at indføre det i diverse systemer) at have een moms.

Uanset hvad bliver det forbrugerne der kommer til at betale prisen i den sidste ende.

rolig nu ! morfar
Husk vi selv har stemt den regering ind der sidder nu, og det er dens pligt at udpege ministre, altså det er vores egen skyld, vi kunne jo bare havde stemt anderledes ! Og det med at benzin/olie, madvarer, m. m. er op til 5-50% dyrere end nogle af vores nabolande og dertil kommer så momsen. Ja vi er jo selvforsynende med det meste, så det er regeringens ret at fastsætte afgifterne på den måde, som gør at vi kan holdes til truet (på arbejdsmarked), og som du kan læse, så er det jo denne gang også gået ud over ministrenes aktie portefølge, så de er nød til at hjælpe pengemarked med milliarder af kr., hvordan tror du så at der kan blive penge til dem dig, du vil jo også bare ødsle pengene på at købe mad, sultne hunde kommer hurtigst til truet !

Stemte DF en dansker
Ja jeg indrømmer jeg stemte DF, men de lyver jo og holder intet af hvad de lover, så det er sidste gang jeg stemmer på det lorteparti!

mvh.
en dansker

Yes det gør det Anonym
Men andre lande kan ha forskellig moms, så kan vi sku også. VH S

Det er nu ikke mig Anonym
Der har stemt dem ind. VH S