misbrug

misbrug johnny_jensen123
Hej.Jeg har haft et alkohold som misbrug og midicin,hvor jeg er nu i behanling for stoffer og er kommet udaf mit alkohold,og har nu kun det misbrug af stoffer og får nu metadon og vil godt udaf det møg [:*(] Jeg har været i behanling for stoffer men begyndte igen da jeg kom hjem igen,og er nu i behanling og får nu metadon,men jeg vil gerne udaf det møg,men kan ikke selv mvh johnny.

Ikke mig Solingen
men din sagsbehandler der skal bevillige afvænning og iværksætte de nødvendige foranstaltninger.

1. Skridt på vejen nmm
hej johnny
ved at du ikke selv har lyst til at være i det mere er du allerede kommet langt på vejen da det er vigtigt at starten kommer fra en selv. Jeg kender ikke så meget til behandlingscentre men kan varmt anbefale 12 trins fællesskabernd. Held og lykke med det hele. Jeg kan heller ikke klare det selv.
mvh.
En addict
F

oooh my god, jeg forstår dig omillec
metadon pyhhh ha det er lige før den er mere led og komme ud af end heroin, hvad har du taget siden du er på metadon? vil rigti gerne snakk lidt med dig men ved ikk om du svarer, plus jeg aldrig har været herinde før, så magter ikk og koncentrere mig optimalt og skrive en masse hvis du alligevel ikk ser det knus mille[:)]