misbrugt 7-9 år igen greb ind!

misbrugt 7-9 år igen greb ind! Tak for lort!
Den da er jeg 20 år og er forholdsvis kommet over det..

Det vil altid ligge i min sjæl som et så der ikk vil hele!

Jeg blev udsat for seksuelt overgreb da jeg var mellem 7-9 år over flere gange af min daværende "stedfar" føj for det helt klamt når jeg kalder ham det men min mors gamle udlandske kæreste...

Det blev aldrig nogen sinde meldt og dengag og det var ikk så udbredt som den dag i dag ikk hva jeg ved af..

det kom så til den konklotion at INGEN trode på mig..
Min lære skole pysologer INGEN trode på mig min EGEN mor trode ikk engang på mig fordi hun var blevet hjerne vasket af en råden pys....
så der blev selvfølgelig ikk gjort noget ved det..

det voksne net værk jeg havde rundt om mig mente jeg sagde og gjorde nogen mærkelige ting for at få min mors opmærksomhed da jeg altid har levet alene med min mor og pludselig får hun en kæreste da jeg var 6 år.
den dag tror min mor på mig hvilket har taget mig lang tid at overbevise hende hvilket ikk har været nødvendigt eller burde havde været nødvendigt hun skulle havde troet på mig fra det sek jeg sagde det....

Da jeg så blev 16 og fik en kæreste og endelig en som stod bag mig og støttet mig og trode på min historie satte jeg mig for at anmelde det da han han efterfølgene selv har fået to små piger! Ønsker ikk de skal igennem det helvede jeg har været og han burde slet ikk have lov at nærme sig børn OVERHOVED! Jeg ville havde han skulle bøde for det og ikk bare gå fri og måske gøre det ved andre børn. for det er langt fra okay at gøre sådan noget.

så for man satme af vide af sagen er for gammel den bliver forældet efter 5 år men voldtægssager aldrig bliver for gamle.. DET KAN FANDME IKK VÆRE RIGTIG..
Ikk nok med det kommer jeg til skole pys hvilket også er godt indtil jeg lige har sidet og fortalt ALT om mine usle oplevelser siger han Jamen din mor har også ret til et liv.. som om jeg sider og lyver ham op i hoved.
Ja min mor har ret til en voksen liv men HUN HAR FANDME IKK RET TIL AT HAVE EN KÆRESTE SOM LAVER OVERGRAB PÅ HENDES LILLE DATTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man håber om hjælp ingen hører en....!!


Hva har de tænk sig?
Jeg skal gå op på politistatioen som 7-9 årig og sige goddag hr. betejnt min mors kæreste rør mig en gang i mellem som han SLET IKK BURDE....
Det kan et barn sku da ikk og når der ikk rigtig nogen der tror på en og systemet svigter en så man skal leve endnu i et helvede indtil han holdte på!

Så vil gerne give en stor tak til tidliger klasse lære som er ansat på en komunalskole i Haslev og sige tak for hjælpen! en eller anden skole pys. fra Ringsted som rådgav min mor hva hun skulle gøre og fik hende til at tro jeg er fuld af lørgn for så meget fantasi har man nemlig også som 7-9 åring at en klam ussel stodder udsætter en for sådan noget forfærdeligt lort som JEG skal leve med resten af mit liv og har mærket på egen krop har maridt om natten.. så en stor TAK til en anden pys. fra Haslev kommune som nu er gået af den dag i dag.. tak fordi du sagde min mor har ret til at have et liv.. inkludere det også at hendes datter sjæl skal smadres og udsættes for så en brotesk oplevelse og tak for tilliden? Tak til det danske system for at man har ventet så mange år på at kunne anmelde det uden opbakning nogen steder fra nogen voksne.....så man selv kan tage sagen ved egen hånd og handle selv det, burde slet ikk være nødvendigt også bliver sagen oven i købet afvist.. den mand har 2 piger den dag i dag og hva kan jeg gøre INTET...!!!! så tak fordi i ikk kunne gøre mere ved sagen andet end at registre ham og hive ham til afhøring!!!

EN STOR TAK TIL JER ALLE SAMMEN TAK FOR TILLID TAK FOR OPBAKNINGEN KLASSE LÆRE TAK TIL SYSTEMET DET FLOT ER STOLT AF JER!!!!!

DET KUNNE HAVDE VÆRET FORHINDET HALVDELEN AF DET HVIS NOGEN GREB IND....

TAK!

vi ses om nogen hvor jeg har lavet om på systemerne for det der mener jeg er har slet ikk ord for det!!!!! JEG ER TOSSET!!!

GLEMTE EN TAK! Tak for lort!
TAK fordi i hjernevasket en fortabt mor som ikk vidste hva hun skulle gøre så hun ikk troet på mig TAK SIGER JEG BARE......
TAK FORDI INGEN HAR GREBET IND..
JEG FØLER MIG SÅ SVIGTIG..
at hver gang min mor og jeg er uvenner feks. over at jeg ikk lige har holdt en aftale en dag kommer vi altid op og skædtes om det fordi hun var med til at svigtet mig sammen med det latterlige system.

Lidt hjælp. mandaabenraa
I flere byer er der en forening , som hjælper sådan nogen som dig , måske det var godtnok.
At der er en 5 års forældelses frist , er jeg uforståelig overfor.
Du er blevet helt urimeligt behandlet , at voksne mennesker ikke tror på et barn med det du har oplevet , er helt urimeligt.
Håber på du får et rimeligt liv fremover , jeg vil anbefale at snakke med andre om det du har oplevet.
En god weekend.

tænker på dig anonym
Hej du, jeg har været igennem noget lignende og kan sagtens forstå din vrede og afmagt. Desværre forstår de færreste at det er et helt liv igennem man må bøde for at have være udsat for overgreb, med et oftet smadret liv til følge, økonomisk, psykisk, fysisk og socialt. Min holdning er at straffen skal stå mål med forbrydelsen: afliv den pædofile i stedet for at give et rap over fingerene og mulighed for gentagelse. Et liv for et liv! Der findes ingen undskyldning!

Håber du finder hjælp og støtte, mange tanker
fra en ligestillet.

tænker på det dagligt mor31 år
jeg har været igennem det samme jeg var bare et par år ældre,da jeg var 18 meldte jeg ham nåede det lige men han fik kun 4 måneder og jeg var ikke den eneste han havde overgrebet det er retssystemet den er galt med

Kan jeg få kontakt til dig? Tak for lort...
Hej...

Kan jeg evt bede om kontakt til dig på en måde...

Kunne være rart at tale med nogen som du beskriver af ligne historier....

Man forstår bedre hinaden...

Knus

Vi må stå sammen! Tak for lort!
FEDT DU NÅDE DET!

Det fede svin skulle bare dø ja undskyld min sådan har jeg det.....!!

Jeg nåde det desværre ikk...

Ja den er helt gal men det kunne være rart at evt også få kontakt til dig også hvis du har lyst?

der må gøres noget og det må stoppes...

evt ved at lave en hjemme side bare gøre et eller andet...

Fordi vi har været udsat for det kan vi måske videre give vores erffaring gå til medierne et eller andet for en ting er sikkert...

DET SKAL STOPPES NU.....

Om jeg så skal skrive til dronning ang min vrede...

de fede spasser røve får INTET i straf!!

DET SKAL LAVES OM!

Men kunne meget godt tænke mig evt bede om noget mere kontakt hvis du har lyst og overskud?

Måske vi kan hjælpe hinaden til at lære og leve lidt bedre med det????

Det skal ikke accepteres! qqq
Kære du

Vi som borgere burde ikke acceptere den slags og du må aldrig give op.

Der bør ændres på det danske retssystem.

Det må være muligt at ændre på forældelsesfristen. Det SKAL være muligt. Der skal ingen frist være!!!

Det bør også være muligt at kæmpe for hårdere straffe. Han burde få livstid!!!

Jeg vil opfordre dig og andre til at søge ind i en forening som kæmper for dette eller opstarte en.

Jeg vil opfordre ALLE borgere til at gøre en indsats. Skriv f.eks. gerne breve til politikere. Jo flere der råber op, jo mere bliver det hørt!!!

Jeg vil opfordre ALLE til at føle et medansvar. Hvis størstedelen af borgerne i dette land mener at forældelsesfristen skal afskaffes og straffen skærpes, bliver det en realitet! Men kun hvis flertallet af os vælger at HANDLE!!!

Lige dig ! Tak for lort!
Lige sådan en som dig jeg har brug for men kræver vi er mange kan ikk klare at starte noget op alene.....

ja... qqq
...jeg har desværre bare heller ikke det store overskud, da jeg selv har været udsat for noget andet ekstremt som jeg kæmper med.
Men jeg skriver gerne under hvis du laver et brev til f.eks. hr. statsminister med forslag om afskaffelse af forældelsesfristen og hårdere straffe til pædofile.
Men der må da næsten også være en forening, der gør en aktiv indsats.
Verden er bare så uretfærdig. Når man køres helt ned vender alle folk en ryggen i stedet for at gribe ind. Det gælder både for det du var udsat for og for en masse andre ting -desværre. Mange folk er når alt kommer til alt bare en flok ligeglade egoister, der mener at man selv er skyld i det man udsættes for, hvis de overhovedet hører hvad man siger.
Jeg vil altid huske din historie og jeg vil gøre en indsats, når jeg får overskud.

Et råd qqq
Prøv at fortæl din historie på dr's debat. dr.dk

Der er nemlig journalist-overvågning på den debat og hvem ved om en journalist får øjnene op får din historie, som bør komme frem. Måske kan du blive interviewet anonymt.

Forslag til dig anonym
Hejsa du.
Jeg klikker ind en gang imellem for at se hvordan det går med dig. Ikke så godt kan jeg se. Det er tydeligt at du lider og gør ondt. Men hvordan kommer du videre herfra?

At du skriver her er rigtigt godt, men ikke nok. Du har brug for ordentlig hjælp til at håndtere din smerte og frustration. Jeg vil foreslå dig at gå til din læge.

Bestil en tid hvor du gør klart at det er en samtale du har brug for. Forklar så din læge om de tanker du har og hvor svært det er for dig. Bed din læge om at undersøge hvor du kan få hjælp henne, hvordan du bærer dig ad med at søge hjælpen og om den eventuelt er tilskudsberettiget.

I nogle kommuner findes der centre inden for lokal-psykiatrien der har oprettet terapi-grupper for mennesker der har været udsat for vold eller misbrug. Oftest skal man igennem en slags visitation, hvor det bliver klarlagt præcis hvilken hjælp der er brug for.

Det er ikke nemt og man skal være forberedt på at der kan være en meget lang ventetid.

Men det må du endelig ikke lade dig afskrække af.

Du har allerde taget de første skridt i forsøget på at få det bedre. Det er fantastisk flot!

Nu må du så prøve at mobilisere så megen styrke at du kan tage de næste skridt. Du er ikke alene.

Der er mange andre som dig, der enten har været igennem et forløb eller står og er på vej ind i det eller midt i det.

Husk at det ikke er en skam du bærer på, det er en forbrydelse et andet menneske har udsat dig for. Du har ikke selv bedt om at det skulle overgå dig, men du kan bede om hjælp til at lægge det bag dig. Du kan ikke være ansvarlig for hvad der engang er sket, du kan heller ikke tage ansvar for andres manglende forståelse her og nu.

Det er altid svært for familie og venner at fordøje disse ting. Nogle vil måske aldrig erkende at det er sket. Kan og vil måske ikke tale om det, eller fejer det bort som en syg fantasi. Men det er det jo ikke. Det ved du.

Uanset hvor svært det er at forstå andre menneskers reaktion, så tænk inden i dig selv:

Det er måske så svært og smertefuldt for dem at de er nødt til at knibe øjne og ører i. Så tænker du måske, jamen det er jo mig det er sket for!

Ganske rigtigt. Men der er du nok stærkere end de er, for du har jo overlevet! Og overlever endnu.
Og skal blive ved med at overleve. Og på et tidspunkt vil du leve og leve og leve. Ikke blot overleve. Men leve.

Helt og fuldt, dejligt, stort og smukt. Som livet er, når det ikke er proppet ned i en alt for lille æske! Æsken er det misbrug du har været udsat for. Hop ud af æsken og begynd at mærke livet!

Jeg tænker på dig og håber dig alt det bedste.

Mange knus til dig fra mig

Søndag aften i december kyrn
Godaften.

Ville lige se hvordan du har det. Håber du skriver igen.

Knus

Tak fordi du spøger :-) Tak for lort...
Jo tak jeg har det fint...

Har du det godt?


det her har foralvor gjort så jeg er kommet kamp og krishumor..

Har nu oprettet en debat på dr. lavet indslaget om og genoprettet det nye her på sol...

Jeg vil stå frem og det har jeg længe ville men nu håber jeg der sker noget så de kommer i medierne.......
SÅ ER DER KRIG og kamp til stregen...

Jeg har lige fået nyr job så det er jo dejligt...

Men tak for støtten og opbakningen :-)

det sætter jeg stor pris på..

Men ønsker virkelig igen medlidenhed!

Jeg lever og nyder livet skal bare liiiiiiige haft sat dagens dk på plads det dk ret system og ikke midst de HJÆRNEDØDE PÆDOFILE!!!!!!!!!

Knus :-)