Miss Studievært

Miss Studievært MLS
Hvilken dansk kvindelig studievært burde kåres til Miss studievært????

Hvad synes du selv? maia
Synes ikke rigtig, der er nogen kvindelige, som virkelig siger mig noget. De er bare nogle pæne piger, der læser op og stiller spørgsmål...den eneste studievært, jeg synes har noget personlighed, der skinner igennem er Hans Pilgaard. Han er fandme go'.

Taler vi derimod kvindelige tv-journalister er min ultimative favorit til hver en tid Ulla Terkelsen. Hun formår at videregive så meget information, så alle kan forstå det, sagligt, præcist, brugbart og så er hun allevegne. Hun kan sætte sig ind i nye ting på et splitsekund - og jeg har hende mistænkt for ikke at have noget liv ud over sit arbejde. Næsegrus beundring for damen - der nok ikke kan hamle op med alle tv-værter der er ansat for deres pæne ansigts skyld - men i guder, hvor er hun dygtig. Flere Ulla'er - færre døde dukker.

,

Paula Vega
Det er da helt klart Paula Larrain.. Hende kan man altså godt få en mindre forelskelse i, når hun sådan vækker en om morgenen med nyhederne :O))))))

Ellers syntes jeg i helhed at Viden Oms vært Anja Philip.
gør det rigtig godt. og er da egentlig også ldt sød :O)

En god "gammel" kending *S* Piat
Nemlig Suzanne Utzon..hun evner og formår at viderebringe et budskab på en meget overbevisende måde.

Desuden har hun det sjældne talent, at finde det rigtige ansigtsudtryk, som passer til situationen..altså, hun sidder ikke og ler, hvis det handler om voldtægter og massedrab..men har altid et smil på læben når der tales om lette og fornøjelige emner.

Hum er meget medlevende, og yderst troværdig !

Bare det jeg vile sige :-)
Vh..Piat

blondinen finansoplæser
er lige til at dunke
hun er super

Paula Larrain er for dejlig PerW
Helt enig Paula Larrain er bare SÅ dejlig!!!!!

OHH YES finanslover
Jep hun er for dejlig!

Krave som flyvinger Finanseksperten
Hørt! - hun har ofte et kravetøj, så hvis der kommer en kastevind bagfra, vil disse virke som flyvinger. Og hun ser så godt ud, at jeg glemmer at læse rulleteksten.
Hurra for hende

Ja.. meeeenn .... nej Henrik P
Synes også hun er køn, men jeg så hende i et underholdningsprogram for et par måneder siden, og der virkede hun bestemt ikke spor dejlig, ... snarere selvoptaget og dum.