misundelsesafgift

misundelsesafgift longleggs
Hvornår mon politikerne begynder at se lyset. Jeg kan ikke forstå hvorfor man skal straffes når man som privatperson kører i 4-wd der vejer over 2 ton (totalvægt) på gule plader hvis man vitterligt har et behov. Hvis man, som jeg, bor lidt uden for alfarvej og snerydning er noget man får naboen til (med sin traktor) når han har tid så er man tvagsindlagt til at betale 5000.- årligt oven i den normale afgift på ca. 4000.- ialt lidt over 9000.- pr. år. Havde den vejet under 2001 kgs. ville man slippe med ca. 3500.- ialt pr. år. LATTERLIGT !
Det er ren hetz imod 4-wd køretøjer som for nogle er nødvendige.

det har du ret i. steen r
det er typisk dansk jantelov har man noget
anderledes er man en blære røv.
men der er faktisk nogen af os der har brug for den bla om vinteren.
vi kan jo ikke alle bare tage bussen.

Hvor er jeg dog enig ! dommeren
Afgiftsreglerne på biler og busser er helt hen i vejret !
Reglerne for kørekort ligeså...
Jeg har buskort og må køre hvor jeg vil med 17 personer i bussen...
Hvis der er 18 personer med, så må jeg kun køre 50 kilometer fra garagen !
Med andre ord... Hvis jeg vil lave en tur i tivoli for hele den pukkelryggede familie, så må jeg ikke køre i en bus lånt i Kalundborg eller i København... Men gerne hvis jeg låner den i holbæk !

Det er for vildt longleggs
De embedsmænd der sidder og laver den slags makværk må virkelig kede sig siden de kan bruge så megen energi på at komplicere og fordyre reglerne.
Omvendt kan man undre sig over at når først du har taget kørekort til lastbil så er det lige gyldigt selv om du ikke kører i 25 år, du kan bare sætte dig ind i en 30 tons lastbil og drøne derudaf, - virkeligt betryggende ! :-/

Misundelsesafgiften. Mjølner.
Kan du takke Socialdemokraten Martin Glerup for!.

Forhistorien til misundelsesafgiften er denne : Martin Glerup der var folketingspolitiker tilbage i 90'erne kom fra Års i himmerland, og spurgte sin nabo der var indehaver af en Ford Transit kassevogn, hvorfor hen skulle køre rundt i sådan en stor kasse?.... naboen svarede at han var glad for at køre i bilen, der jo gik godt, og ham og konen havde jo ikke brug for flere sæder.... og så var den jo billig i vægtafgift!.... Martin glerup spurgte hvad han mente med billig ?.... naboen svarede at den kostede ca 500 kr årligt i vægtafgift!...

Martin Glerup blev helt blå i hovedet, og skreg, at det fandeme var noget svineri, når han skulle betale over 2000 kr for hans splinternye Citroen xantia.... og det skulle han nok sørge for at det blev der lavet om på når han mødte ind i Folketinget igen...... og det gjorde han så!.

Og historien kommer fra en kollega jeg kørte Go-kart i samme klub med,Tilbage i 90'erne, og som var søn af naboerne til den gode Socialdemokrat Martin Glerup!