Mit hjerte er sønderrevet....

Mit hjerte er sønderrevet.... fortabt
Jeg elsker en anden end ham jeg bor og lever sammen med (vi er ikke gift), mit hjerte er slidt op. Jeg føler mig syg, kan ikke tænke klart, har ondt i maven af længsel og dårlig samvittighed. Jeg tør ikke forlade min mand, er bange for at strande i ingenmandsland. Jeg er bange for bruddet og hvad det vil gøre ved os hver især. Jeg er også bange for at jeg måske i virkeligheden elsker min mand, og at det her er noget "forbigående", undskyld udtrykket. Men jeg er så meget i tvivl. Jeg elsker en anden, han er min ven og elsker, jeg er fuldstændig fortabt i ham. Kald mig bare ynkelig, jeg ved det. Hvorfor er kærligheden så umulig???

Du ka ikk få i pose og sæk Anonym
!!!!!!!!!!!!!!!

uheldig situation Sussie
Først har jeg mest lyst til at spørge, hvor længe har du kendt din ven - ham du ikke bor sammen med ? for som man siger, så plejer forælskelsen at gå over efter et par måneder. Min tommelfingerregel siger mig, flyt ikke sammen med en eller bryd ikke et forhold til fordel for en anden. før der mindst er gået et halvt år, for skal jo lige lære manden at kende. Et andet råd kunne være, tag hjem til en veninde at bo i en uges tid og ha i den periode ingen kontakt til hverken kæresten og venen, for derefter måske at finde ud af, hvem du savner mest !!!!

det er lykkeligt besværligt h.olsen
Kærligheden er ikke umulig. Det er vores privilegie at gøre den umulig og jeg er en sand mester til den slags.
Alt har omkostninger og du afgøre om du vil betale hvad det koster. Usikkerhed er et vilkår alle mennesker må leve med. Nogen er bedre til at tage følelsesmæssige chancer end andre, men alt det her er jo med til at give vores liv værdi og det fortæller os også at vores beslutninger ikke er ligegyldige.
Held og lykke med det og husk livet skal sgu været svært ellers er det ligemeget.

Klynk eller hans 11
bare almindelig forvirret? Indlægene her består mest af klynk og ævl.

Kortene på bordet.... fortabt
Jeg kender ham særdeles godt, har haft et turbulent on/off forhold til ham for flere år siden (før min nuværende kæreste). Nu er han inde i mit liv igen... og ja... der er vel to veje, enten at bryde fuldstændigt med ham eller med min kæreste. Jeg er bare så meget i tvivl.... Jeg ville så gerne have et liv med ham, og hvad nu hvis jeg aldrig får chancen igen?

Du KAN ikke "den gamle"
Du kan ikke elske nogen FØR du elsker dig selv, og ved hvad du vil med dit liv.

Om det så er din nuværende kæreste,din elskeren eller en helt anden du ender op med - burde du være alene et stykke tid altså UDEN andre end dig selv.

Kun derved finder du ud af hvad og hvilken vej dit skal gå.

du skylder din mand at være ærlig Irene
Kære du.
ved du om din elsker vil have dig, hvis du flytter fra din mand, ellers var det en god ide, at få ryddet op i dit liv. held og lykke. Irene

helt umoderne moster grethe
ved jeg godt, men prøv at vende situationen om! Vær mod andre, som du ønsker andre skal være mod dig.

Kan du være bekendt at din samlever er uvidende om, at han er 'på valg'. Ville du selv kunne acceptere at din samlever havde et seksuelt forhold og udlevede en forelskelse i en anden.

- Jeg skal ikke sige, at det er forkert at leve på den måde, hvis partnere er enige om det, men det er forkert at lyve og bedrage; - og det er jo det du gør! Du er utro og respektløs. - Har han fortjent det? - Og hvad med elskeren? Er han tilfreds med tingenes tilstand? Se at få ryddet op!

Nej.... fortabt
det ved jeg netop ikke. Jeg ved min elsker vil have en stærk kvinde, og ikke har lyst til at redde sin kæreste ud af et forlist forhold. Og jeg forstår ham rigtig godt...

forstår dig og dog.. anonym
Jeg forstår dit problem.
Er selv midt i en skilsmisse af samme grund.
Blev totalt forelsket i en anden selvom jeg er gift og har et barn.
Dette har stået på i et år.
Mit valg var af gøre det slut med både elsker og mand.
For at stå alene og finde mig selv.
Min mand har erkendt at vores forhold har været dødt længe, og ser frem til at skilles.
Det skal siges at vi i flere år nærmest har levet sammen som venner.
Det er hårdt at se sig selv som utro, og min mand ved da heller ingenting, for hvorfor gøre tingene mere kompliceret, når forholdet alligevel har været dødt?
Med hensyn til elskeren, er der vel en grund til at en elsker tager en gift kvinde. Nok fordi han ikke ønsker et varigt fast forhold..
Jeg har valgt mig selv og dermed ensomheden, for at blive afklaret omkring mine følelser.
Hvis nogen elsker og holder af en, skal de nok være der i sidste ende...*S*

Utroskab har ingen fortjent... fortabt
og jeg har svoret aldrig at fortælle ham det. Ja jeg er en bedrager og den må jeg selv slæbe rundt på. Rydde op i mit liv... ? Der er bare så meget på spil. Tak for jeres svar. Jeg kan se at hvis jeg fortsætter med min kæreste vil løgnen altid være der, og kan man leve med det?

tja.. anonym
Har du overvejet at når din gamle elsker dukker op i dit liv igen, er sammen med dig velvidende at du har en kæreste, samtidig ytrer at han ikke vil hjælpe med at rydde op, men vil have en stærk og fri kvinde..
Er du sikker på det er dig han vil og ikke bare er facineret af den magt han tilsyneladende har over dig?
I fandt ikke ud af det sidst. Nu kan han få dig igen, men vil ikke hjælpe dig?
Og du har bedraget din kæreste..Sikke noget rod..

jada.. den må du sgu slæbe rundt på :-) Anonym
så... tør øjnene hold op med dit ynk og se og få noget rygrad... du kan jo nok se at ingen kan stole på en bedrager og aller mindst dig selv.. så se og få noget selvrespekt og rygrad.

drop din elsker og få et lægetjeck.

Det er den da heller ikke - kærligheden Veninden
men du er!!!

"tør" ikke gå fra din mand/samlever, men du tør godt snyde, så det driver.

Det handler ikke om at turde, men om hvilket menneske man vi være. Kan du se dig selv i spejlet? Det ville jeg synes er den sværeste diciplin du har lige nu.

Tag dig da samme kone og kom ud ad røret.

Har han sagt sådan? fiffle
for det ville jeg forstå som: Du skal ikke lade dig skille for min skyld for jeg vil ikke have dig på fuld tid - kun ved side af.

Burde han hjælpe mig?? fortabt
...ville det være tegn på at han elsker mig?

Græsset...... Guess-girl
er ikke altid grønnere på den anden side. Den eneste som kan hjæpe dig, er dig selv. Dette skal ikke forståes på den hårde måde, det måske er skrevet. Men vi andre kan give dig råd og komme med vores meninger, men det er i bund og grund dig selv der kan træffe beslutningerne.
Hvad nu hvis han ikke er den du forestiller dig alligevel??.....

Tænk lidt over det
mange knus fra Guess-girl

Hjælpe dig.... anniehall
...det burde du gøre...det vil sende en dejlig besked til omverdenen om at du elsker dig selv.

Ryd op på egen hånd...selvom det kan være svært, måske også uvant for dig.

Mangel på kærlighed og glæde indeni kan ikke fyldes på af andre...om så du havde 50 elskere liggende i åndeløs beundring ved dine fødder...skal kærligheden og glæden starte i dig.

Kærlig hilsen

Annie :)))

Tak Annie... fortabt
du får mig f*... til at smile... :-))

kære fortabte mancph
Du er bestemt ikke den eneste som er i den situation.... Man skal kende jer alle TRE for at kunne give det helt rette råd, og jeg kender ingen af jer, så mit råd bli'r pr. livserfaring/intuition ... Rådet er helt klart, og vurderet udfra dine svar til de andre råd som er givet...:
DIN NYE VEN/GAMLE FLAMME ER SPÆNDENDE HER OG NU... MEN NÅR HAN HAR "BRUGT" DIG EN MÅNEDSTID ELLER TRE SÅ GIDER HAN DIG NOK IKKE MERE... DU SKAL BLIVE HOS DIN KÆRESTE OG DU SKAL LÆRE AT LEVE MED, AT DU HAR BEDRAGET HAM (DET VIL BLIVE LETTERE EFTERHÅNDEN)... KH mancph

Det er mig en... anniehall
..fornøjelse :)))!

Pas nu godt på dig.

Kærlig hilsen

Annie :)))

Et sidste hjertesuk fortabt
Ved godt hvor det peger hen mancph, du er nok ikke helt forkert på den. Han og jeg kunne ha et funklende!! venskab hvis vi ikke begærede hinanden så meget. Han er den mand jeg har lyst til at leve sammen med og give al min kærlighed... men jeg er ikke den eneste i verden det er sket for - "de evige tre"... ik?
Tak for at I tog mig alvorligt. K

nej, det kan man moster grethe
netop ikke leve med. Der sker ofte det, at man får og ser en ny chance for det bestående når man 'rydder op' og også får og giver en chance mere. - Det er det go'e ved det- ellers er og bliver det noget rigtig skidt, som man lige så godt kan tage fat om og snakke igennem først som sidst.

Mon ikke... rimtursen
...det ville være en god ide at få ro på dig selv først? Ud fra dit indlæg kan jeg se, at du er udmærket klar over hvordan følelserne kan snyde en. Jeg kan forestille mig at du er meget forvirret nu og slet ikke i stand til at tage en fornuftig beslutning, så hvorfor ikke tage en pause fra begge mænd? Tag på en veninde ferie eller tag en uge alene i sommerhus, gerne længere hvis det er muligt, hav ikke kontakt med nogen af dem i den tid, men brug istedet for tiden på dig selv. Hvad er godt for dig? Hvad ønsker du dig af dit liv?

du vil ninus
ja have baade i pose og saek. Du snyder din fyr - og dig selv. Dig har jeg ikke noget tilovers for. Men det falsk overfor din fyr, som jo sikkert holder meget af dig.
Du er et svin!!!!