Mit nye liv er lidt rodet

Mit nye liv er lidt rodet Appolini
Kære Helle!

Jeg er for nyligt flyttet til København for at starte på en frisk. Det er en dejlig og spændende by, og jeg har heldigvis nok at tage mig til...

I den lejlighed jeg er flyttet ind i, boede der inden jeg flyttede herind en kvinde, der åbenbart er/var dødelig syg af kræft. Om hun er død, ved jeg ikke. Det er en hyggelig lejlighed, men jeg fornemmer nogle gange, at der er "nogen", og at kvindens dårligdom præger lejligheden... Kan jeg gøre noget for at "rense" lejligheden,,,, Eller skal jeg flytte igen?

Derudover er jeg startet på et nyt job, som desværre ikke helt har vist sig at være, hvad jeg forventede... Kan du se, om der dukker noget bedre op, eller om det bliver bedre, der hvor jeg er...

Vil da også lige høre, om du kan fornemme, om der skulle en dejlig mand op på min vej?

Med stor taknemmelighed

Appolini

undskyld mig, men Zimbabwe
hvordan kan du mærke hendes dårligdom?

og at der er nogen i huset?

og hvordan ved du at hun døde i huset??

jeg er meget nysgerrig, efter at der er flere som fortæller at de får den samme fornemmelse som dig?

Kæreste Appolini hellenemborg
Allerførst: Tillykke med dit nye liv. Det lyder til du er en frisk og åben sjæl - mange dejlige oplevelser ligger der til dig:-)

Hvad angår kvinden i lejligheden, så fornemmer jeg at hun er i den anden verden, men at hun stadig hviler lidt tungt med sine energier i sit tidligere hjem.
Det du kan gøre er at sætte dig der, hvor du mærker hende klarest, bede dine hjælpere, dine skytsengle om at komme helt tæt på og bede om beskyttelse. Beskyt dig med blåt lys og forestil dig der dannes en lyssøjle fra jorden til himlen. Lav en trappe kvinden kan gå op ad og bed hende så om at komme. Lyt til din indre stemme, kommuniker med hende og hjælp og støt hende på vej hjem i lyset. Bed evt dine egne guider/hjælpere om at træde til og hjælpe med det.
Når du føler hun er kommet helt op, forestiller du dig, at lyssøjlen trækker sig tilbage til himlen og at hullet lukkes.
Dernæst lufter du godt ud, evt. med røgelse i alle rum.
OBS!!!!!! Hvis du er den mindste smule utryg/bange ved det, så lad være - men kontakt et medie der kan hjælpe dig.
Husk det er IKKE legetøj, kontakten skal gøres i dyb kærlighed og respekt og med forsigtighed.

ANG. job, så fornemmer jeg klart, at det bliver bedre på din nuværende arbejdsplads. Det bliver aldrig drømmejobbet for dig og et par skift er i vente, men de er med til at modne og forme dig til dit drømmejob:-)
Så lige nu er mit bedste bud: Lad tiden råde, lad være at gøre noget drastisk lige nu, men fald lidt til ro og brug lidt mere tid på det sociale.
Manden er på vej som jeg ser det. Ham kommer du ikke til at vente i årevis på....:-)
Mit bedste bud er at inden for 1/2 år, sker der noget spændende på kærlighedsfronten.

Held og lykke med det hele.
Har du brug for hjælp/vejledning, er du velkommen til at ringe.
Kig evt. ind på hjemmesiden www.sjælsro.dk

I Kærlighed Helle Nemborg

Kære Helle! Anonym
Tusind tak for dit svar. Jeg vil sætte noget tid af til at hjælpe kvinden videre, for som du siger, skal det gøres i kærlighed og respekt. Og nej, jeg er ikke bange. Er efterhånden vant til at have besøg af ånder, har bare ikke rigtigt vist, hvordan jeg kunne hjælpe dem - og mig selv...

Og tak for beskeden angående jobbet. Jeg har selv oplevelsen af, at jeg kan lære meget ved at være der, men at det skal være i en begrænset periode, da det som sagt ikke er mit drømmejob...

Mht kærligheden vil jeg bare vente spændt på, hvad fremtiden bringer...

I taknemmelighed

Appolini