mobbe, mobbe, mobbe.

mobbe, mobbe, mobbe. kaiogkaren
fra min barndom husker jeg hvordan børn mobbede den der var brilleabe, rødhåret, boede i barakker,hvis far var skraldemand, arbejdsløs, modtog skolebespisning, havde hul på strømperne(en jøde har spyttet på dine strømper), kom på svagbørnskoloni, blev oversidder i skolen, gik med træsko o.s.v.. Selvfølgelig var det et problem, men var man god til gymnastik eller måske fodbold eller kunne hævde sig på anden måde, havde man det lettere. Det var tonen, der var ikke noget dybere i det. Trusler som det opleves idag, var ukendt.

Nå... nå ok
Du er nok en af de heldige. Jeg havde det i hvert fald, som mange andre, slemt nok da jeg gik i skole. Og de ting du tilsyneladende synes er ihh så uskyldige, dem synes jeg da er slemme nok. Det er jo bare fordi man er begyndt at høre så meget om mobning, mobning i skolen, mobning på arbejdet og hvad ved jeg, her på det sidste. Så kan alle rigtig se hvor dårligt nogen har det. Men sådan har det jo altid været, der er bare aldrig nogen der har gidet gøre noget ved det, man hørte ikke om det før i tiden, for det var jo bare børn og sådan var børn jo, lede, nedladende og ondskabsfulde over for hinanden, og det skulle de da have lov til at være, for det var jo bare en del af barndommen, så skide da være med den det gik ud over.

Selv voksne mopper i sol. Nonym
Idag gik det ud over aabenraamanden! Hvis voksne mopper hinanden, hvordan skal børn så kunne lade være, sølle taktik startet op opfulgt af Fedebjerg.

måske det gjaldt for dig vingebaskeren
jeg tror ikke det nogensinde har været sådan for alle, mange har haft det virkelig dårligt også for mange år siden, men dengang snakkede man ikke så meget om det, det skulle man bare lære at klare, tror jeg.

agree Anonym
Du har helt ret. Der har eksisteret mobning altid og det var ligeså hårdt da jeg gik i folkeskole som det er idag. jeg var selv et mobbeoffer og ja - det skulle jeg bare lære at ignorere sagde folk. Man blev holdt udenfor, blev nedgjort og der blev skabt rygter om en. Trusler var der inegne af for mig, men jeg kender flere der blev truet af skolens 'bande'.