Mobil eller rattet

Mobil eller rattet Spasser Joe
Chefpolitiinspektør Per Larsen er blevet taget med mobilen i øret, mens han kørte.

Men det er der jo så mange der gør - flertallet, måske?

Er det reglerne der er tåbelige, eller er der behov for at gå meget mere efter de mange, der kører bil med en mobiltelefon i den ene hånd?

Helt iorden f.eks. Tarzan
Det er sgu ikke noget problem at køre bil mens man holder mobilen ved øret og koncentrere sig om samtalen.
Jeg kører sgu ikke mange flere ned efter jeg har fået mobil. Højest 2-3 ekstra om året.
Det er først når jeg har drukket en 5-6 bajere og røget 1 eller 2 fede og måske fået lidt til næsenat det går helt galt når telefonen ringer.
Men det gør det jo ikke bedre at politiet begynder at jage mig mens jeg er i den tilstand.
Man skulle hellere fjerne alle fartbegrænsninger. Særligt på skoleveje. Så skulle jeg fandeme lære de skide skole-patruljer 1 ting eller 2 om livet.

Mange venlige hilsener Fitty Cent

Mobil viperfreak
Jeg kører en del km. om året, så derfor har jeg investeret i et håndfrit sæt...

Det med koncentrationen har ikke så meget med det at gøre... Det er mere at med en mobil i hånden bliver en undvigemanøvre lidt mere besværlig og kan i sidste ende koste menneskeliv...

mobil eller ej ozzi
jeg mener helt klart det er op til den enkelte og vurdere om denne kan køre bil på betryggende vis med en håndholdt mobiltelefon. Men for sikkerhedens skyld bør vi alle nok Investere et monterings sæt til vores mobiltelefon.
jeg mener helt klart også hvis man ikke må tale i telefon,bør det fand´me også være forbudt og ryge under bil kørsel for det tager sgu lige så meget koncentration at ramme askebægret under kørsel eller hvis der tabes der en glød er denne billist sgu mere farlig end en mobiltalende.