Mobil og abonnement

Mobil og abonnement whatever :P
Jeg har fået af vide at man kan købe en mobil med abonnement og så få låst abonnementet op for 100 kr. og herefter bruge et valgfrit abbonnement.

Er det rigtigt? og gældr det alle mobiler?
Fx dem der erkøbt over nettet på fx telias hjemmeside??

Vil meget gerne høre..

Derudover vil jeg også gerne have nogle hjemmmesider til steder på nettet hvor man kan købe mobiler uden abonnement..

Pft.

Har du ikke fået det rodet lidt sammen? dulkis
- du kan købe mobiler med og uden abonnement hvor som helst de sælger mobiltelefoner. Grunden til de billige priser på varen er du er hængt op på abonnementet. Du kan altid købe den samme telefon UDEN, så er prisen bare derefter - altså noget dyrere.

- Men det er en anden du skal henvende dig til for at få den med abonnement låst op. Det er der så nogen der vil have 100 kr. for. Ham jeg kender, der gør den slags, kan du ikke bruge, men han er gratis[:D] Jeg tror det er en side på nettet han benytter... Det kan en anden sikkert hjælpe dig med.

Dulkis heeej :)
Okai :) tak..

Men kan man så også gøre det med de mobiler til 1 kr.
Altså få en til at låse op..?

Forstår det ikke helt :P

Ja - det er ikke prisen der er afgørende dulkis
- men om den er låst. De gør de jo for at sikre sig indtjeningen. [:)]

- Du kan gøre det selv ved at gå på nettet. Du kan prøve at google "unlock" og ellers er der en side her http://www.nokia-unlocks.dk/?gclid=CJ2GgLLG6pUCFRSO1Qod0khFfA.

- Der betaler du inde på siden. Du kan godt risikere hvis det er en helt ny model at der endnu ikke er en mulighed, men er det en lidt ældre er de der altid.

- Tricket i den her diciplin er, at du kan købe den billige telefon uden at holde din del af aftalen altså benytte den udbyder, som har bundet penge i r.. af telefonen. Det er jo en øvelse, der gør dem prisbillige.