mod på at tyde min drøm?

mod på at tyde min drøm? anonym
I Nat drømte jeg at jeg sad i min stue med kæresten. pludselig kan jeg høre at hoveddøren bliver åbnet - altså både låst op med nøgle og åbnet. Vi kigger undrende på hinanden og går ned i entreen hvor der står en gammel mand med en schæferhund (hvalp) i snor i døren. Vi glor spørgende på ham og jeg klapper hunden der kommer hen for at hilse på. Manden går ind og forklarer at han har boet her før og gerne ville se sig om. Vi finder det højst besynderligt og er ikke videre intersserede (dog ikke skræmte)Prøver at verfe ham af med at her roder og at vi ikke lige havde ventet gæster osv. Det er han ligeglad med og går bare lige ind. Han begynder at fortælle hvordan der så ud da han boede her og på et tidspunkt er jeg alene med ham og hele min lejlighed er pludselig møbleret med gammeldags møbler (hans?) han viser mig et billede af en gammel dame som han har stilt omvendt på sit fjensyn. Jeg rækker ud efter det med en lyst til at stille det den rigtige vej men han beder mig lade det stå. Derefter går han igen og jeg vågner. Det første jeg kommer i tanke om er at jeg faktisk fik at vide dengang jeg flyttede ind at der boede en gammel mand før mig der også døde i lejligheden. kan det måske være et slags visit fra ham? eller har i nogle gode bud på hvordan jeg kan tyde drømmen. plejer ellers aldrig at have problemer med det, men her er jeg sgu lost :)På forhånd tak for jeres input

Underbevidsthed. anonym
Når du engang har fået at vide, at der har boet en mand i lejligheden der døde, kan det være noget der ligger i den ubevidsthed.
Du kan f.eks have set en film, om én der går igen (tv2 sendte en igår) og så er din underbevidsthed blevet vækket, uden du egentlig har tænkt over det.

Enten det, eller også vil du bare gerne have en schæferhvalp, jeg har et par stykker til salg. [:D]

haha anonym
årj ja en lille vovse hehe tror bare min to katte ville være knap så begejstrede :) hmm måske har du ret, jeg så dog ikke filmen igår eller har set lign film for nyligt. jeg har boet her i 3 år og aldrig spekuleret nærmere over det- herregud det meget naturligt at en gammel mand dør i sit hjem fra tid til anden. Det undrede mig bare at det lige var ham jeg kom i tanke om da jeg vågnede. men måske handler drømmen om mig, det gør de jo tit jeg ved bare ikke hvad den skal sige mig :)

hvorfor ikke? havets frue
Tja, hvorfor skulle det ikke være ham, som kom på visit? Simpelthen hans energi, som fandt tilbage til den gamle "hjemmebane". Det lyder så utrolig klart og virkeligt - helt filmisk. Og siden du ikke så ham i virkeligheden, hvor vores bevidsthed har former i fokus, kan du være i tættere kontakt til energiernes verden i dine drømme. MEn tag det som en vidunderlig oplevese - vær glad for at der ikke var negative energier på spil mellem jer. Det er jo set/hørt før. Det hele lyder utrolig fredeligt - også mht den lille hlap, som tydeligvis havde et afslappet forhold til jer. og det er desuden et tegn på både fredelig indstilling og tillid, at han overhovedet tager hunden med ind.

Jeg holder ikke på hverken teorien om dit ønske om hund eller den med filmen. Det kunne også have været en logisk forklaring, men ellers tror jeg bare ikek at drømmen ville have taget den form, som du beskriver.

Jeg er ikke drømmetyder - men nyder at opleve energier i vores verden. Og jeg blev meget glad over at læse om din drøm. Tag det som en fantastisk erfaring.

svaret; tojo
altså, din underbevidsthed kan ikke selv "lave" personer eller ansigter, den kan ikke bare selv finde på noget, det er din underbevisthed ikke istand til.
det kan være du har set en gammel mand i tv'et eller på et billede før, men det er umuligt for din underbevisthed bare at lave en person.