modeller der er tynde

modeller der er tynde jacob.lykke
endelig, forledes jeg til at sige.

er der nogen som tager hånd om problemet, her tænker jeg på de virkelig tynde modeller.

arrangørerne vil simpelthen ikke bruge dem hvis de er for tynde, super synes jeg, for tilsyneladende er der mange piger som går rundt og bilder sig selv ind at det er pænt - selvom de egentlig godt ved at det ikke er tilfældet.

former skal nu engang til!

mh Jacob

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4838824.html

ja der er da lige før djdaddy
dem på det link er gennemsigtig. der er for meget

Former på banen! pingvinspasser
Super godt initiativ. Fordi man er kvinde, skal man da ikke ligne et skelet. Jeg synes det er frygteligt at se på modeller, hvis knogler stikker ud under huden alle vegne. Det er da et helt forskruet kvindeideal.
Hurra for formerne;)

det er sygt icarus
når der kan gå mode i en sygdom som anorexi... hvad er fromålet i at lave noget tøj ingen kan passe eller identifisere sig med??

vi ser det også på stjerner anonyme
sum Victoria Beckham..Nicole (t eller andet ) A. Jolie ser på nogle billeder også for tynd ud. Kira Knightl... osv... Ikke andet end skind og ben... Det er ikke lige så gode rollemodeller, når man taler vægtklasse
ok... de er også inspireret af at skulle være modeikon.

Det er såre simpelt laddyladdy
Det er pænt nok at vær til, men det skal bare passe til pigens kropsbygning. Det ser f.eks dumt ud til en spinkelt bygget pige at have alt for meget på sidebenene, såvel som det ser dumt ud for en kraftigere bygget pige at være tynd. Man skal bare sørge for, at det passer til ens kropsbygning.

Det giver heller ingen mening laddyladdy
at modeller skal være minimum 1.75 ( er det ikke det de skal være?) og så skal de veje der samme som mig på 1.63 - 1.64 m. WHAT ?? Hvem satan har fundet på det ??

præcis jacob.lykke
absolut, og tøjet kan jo ikke sidde ordentlig på dem hvis de ikke har nogle former alligevel, then what is the use?!

mh Jacob

folk skal bare lade os Magdalena
tynde mennesker være i fred og ligeledes gælder det for tykke mennesker. Mange af os kan ikke gøre for, at vi ser ud som vi gør og havde vi kunne ændre det, så havde vi nok oogså gjort det for lang tid siden. Nu kommer der et nyt modebillede, som hverken tynde eller tykke kan leve op til og næste gang er fedme vel et hit. Sidst men ikke mindst vil tynde mennekser blive et hit igen. Det går vist i ring.
Synes også det vigtigste er, at man kigger på sin kropsbygning og ser hvad den kan "bære"

så tynde er de da ikke Mulleta
Jeg har da set det der var langt langt værre. De der er afbilledet, så da ikke engang ud til at være den værste gruppe.

BMI jacob.lykke
ved ikke om de skal være mindst 1,75 m. men udregningen på siden over BMI viser hvad deres minimum vægt skal være for at få lov at gå catwalk.

de snakker jo fx om en som har en BMI på 14, det er jo sygeligt, og ekstremt lavt.

BMI skal helst ligge omkring de 20-25. og udregnes ved at tage vægt i kg og dividerer det med din højde i meter^2

mh Jacob

billedet jacob.lykke
nej bestemt ikke, men jeg har intet behov for at se dem der er tyndere heller. så det er rigeligt med det billede.

mh Jacob

scarlett er pænere jacob.lykke
ja det er synd, for blandt andet angelina er jo en køn pige, men hun mangler stadig lidt masse fylde ;)

scarlett Johansen er for mig en af de flotteste piger i hollywood, og hun har da former, tror næsten de fleste drenge vil give mig ret hvad det angår.

mh Jacob

har intet med tynde mennesker at gøre jacob.lykke
ja men der er ofte forskel på tynde mennesker (som jeg i øvrigt selv er en del af) og disse modeller, som temmelig sikkert har en finger med i spillet når det kommer til deres vægt!!

dette handler jo ikke om tynde mennesker, men om at man ikke skal bruge super tynde modeller til cat walken, da mange piger nok prøver at identificerer sig med dem, og på den måde danner det grundlag for mange tilfælde af anorexi.
jeg kan kun sige at det er fedt at der endelig er nogle mode arrangører der erkender at der skal tages fat i branchen og laves nogle ændringer.

mh Jacob

deres sundhed jacob.lykke
jeg tror jeg har en ide om hvad du mener, men alligevel kan jeg ikke helt forestille mig en kraftig bygget pige være tynd eller en spinkel pige have store lår. det er modsigende.

anyway, dette handler mere om at mange modeller er ekstremt tynde. jeg synes det er fedt arrangørerne går ind og siger at de skal op på en hvis BMI før de får lov at deltage.
det er jo for deres egen sundheds skyld.

mh Jacob

så absolut jacob.lykke
former og også med til at skabe det sensuelle ved kvinder, lige så vel som brede skuldre er det ved mænd osv osv.

forøvrigt er det super ubehageligt at få et hofteben ind i siden :S

mh Jacob

Helt enig jacob laddyladdy
Der er nemlig forskel på at være tynd og så at "sulte" sig tynd. Det er dér det går galt og jeg synes det er sejt gået, at man nu sætter en stopper for det. Måske det kan nedsætte tilfældene af anoreksi, det ville være meget dejligt.
Og så synes jeg at man måske skal holde op med at fokusere på en bestemt størrelse kvinder skal have, men blot fokusere på, at de skal kigge på deres egen knoglebygning i stedet for at sammenligne sig med alle mulige andre, der er "opbygget" helt anderledes. Først dér tror jeg det kommer til at se rigtig fornuftigt ud

YEEEEEHAAAAA jessebel
Så er der håb for mig endnu :o)))) NIIIIIIICE!

Personligt har jeg altid syntes, at extremt tynde mennekser - både mænd og kvinder - er afsindig ulækkert! Der er så absolut ingen former og det er hverken smukt, lækkert, sexet eller andet!

Kvinder skal have former (de behøver ikke have lige så mange former som mig), men bare have noget der minder om barm, røv og former på benene!

Og mænd skal have V-formet nøddebrun muskeløs overkrop.....(Okay - der løb fantasien nok lidt af med mig :o) Sorry), men mænd skal ikke have kvindelige former.
Mænd må gerne være robuste....Lad os kvinder om formerne - det er vi så gode til ;o)

Jeg har altid undret mig over, hvad nogle mænd synes er tiltrækkende ved f.eks. Kate Moss, Ally McBeal og andre anorexiramte kvinder!?
Der er jo ikke meget KVINDE over disse tynde tynde kroppe.....Det kan umuligt være særligt ophidsende, og ligge i ske med sådan én, og så kunne se og mærke hele hendes rygrad, haleben og hofteben der stikker ud!? Eller hvad?

Tøjet jessebel
Det tøj som supermodellerne på catwalken har på, det bliver specielt designet til den enkelte model, for at sikre, at det sidder perfekt på hende.

Det tøj der vises frem til disse shows, bliver jo ikke masseproduceret - det bliver KUN lavet i den ene udgave du ser på modellen!
Det kaldes Haute Couture (er ikke sikker på det er stavet rigtigt) og er afsindigt dyrt!

Men det er altså forklaringen på, at modellerner ikke taber tøjet på catwalken!

Tynde piger er lækrest Nikolaj Clausen
sålænge det er naturlig "tyndhed"

ja, hun ser bare lidt for kosmetisk ud anonym
altså angelina i forhold til, hvad jeg bryder mig om.. lidt for kirogisk at se på. Jeg kan bedst lide det naturlige og de naturlige former..:-)

naturlig skønhed... og fylde :-)

40 kg med cykel og skoletaske ? anonym
hmm jeg er til kvinder...

der er forskel på at være tynd og slank...
-----gider ikke have blå mærker :-)

kort og godt, ja jacob.lykke
ja, det kan vist ikke beskrives meget bedre. fuldstændig enig.

mh Jacob

V-form jacob.lykke
haha præcis :)
men mænd der er V-formet skal lige huske at få benene med, andet ser sgu for tåbeligt ud!

siger man ikke der findes én person til en hver anden person, eller noget i den stil.. well det må være derfor nogen synes ally McBeal er lækker ;) synes hun er alt for tynd.

mh Jacob

nitte jacob.lykke
øv her havde man lige siddet og håbet på lidt accidental porn *;O)

mh Jacob

nb! (: MarieK
Hej :)
Jeg vil give helt ret i at der skal gøres noget. Det holder ikke, at modeller sulter sig. Jeg tror dog ikke at en bmi-grænse er løsningen.
Jeg tror derimod det er vigtigere, at modellerne er psykisk stærke og at de har et godt forhold til dem de omgås. Grunden til at jeg mener en bmi-grænse er værd at sætte spørgsmålstegn ved er, at en bmi-grænse langt hen af vejen ikke vel fange dem som lider af bulimi. OG så har jeg (som ikke er model) et bmi på ca. 15,3 .
Det er ret lavt, da man i Madrid har lavet en grænse for modeller som hedder et bmi-tal på 18. Jeg har hverken en spiseforstyrrelse eller noget, men spiser derimod meget, og er glad. Jeg er bare spinkelt bygget(men ser ikke syg ud. Jeg synes derudover også det er vigtigt at huske, at modellerne selv, deres familie og venner altså også har et ansvar for deres egen sundhed, det er ikke kun arbejdsgiverne. ;)

Mine modeldrømme! Missekatten Kurt
Hej alle herinde

Jeg forstår så udemærket de har sat en grænse. Der skulle jo noget til. Men de fanger jo også andre piger.
Personligt har jeg ´drømt om at være model siden jeg var 8-10 år. Nu er jeg 14 går og tænker på om mit BMI på 17 vil gøre at jeg ikke kan blive model. Jeg har overhovedet ikke anoreksi eller noget der ligner. Jeg er madglad og især slikglad og ser ikke syg ud overhovedet! Håber ikke at kravene vil gøre at jeg ikke kan blive model, da det er min store drøm.
Dertil kommer så at jeg kun er 165 cm og har derfor ikke modelhøjde, håber der er nogen som også kan/vil bruge lave modeller i fremtiden.

Mange knus Mulle!