Modig massagepige på tv2

Modig massagepige på tv2 FlotPernille
Super flot af Pernille Juhl 31-årige massagepige og singlemor, at hun tør stå frem og fortælle om hvordan det virkelig er at være massagepige.
Dejligt at høre fra en der er i branchen og ikke kun fordomme fra sex forskrækkede feminister af begge køn.


http://omtv2.tv2.dk/index.php?no_cache=1&id=1407
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article1079154.ece

Nok meget forskelligt RiggWelter
hvordan det er at være massagepige.

Gennem mit arbejde kommer jeg en gang i mellem på bordeller.

Og jeg synes, at der er flere forskellige slags massagepiger, og jeg tror ikke de alle synes, at det er lige sjovt.

Pernille som nu er stået frem tilhører, den bedst stillede gruppe.

Denne gruppe består af danske piger, som selv har valgt dette "arbejde" i denne gruppe findes også mange studerende, som finansier deres studier på denne måde.

En anden gruppe er de piger, som gør det for at få råd til stoffer

Og så er der de handlede kvinder fra østlandene og Afrika, og tror ikke, at de synes, at det er et særlig godt/sjovt arbejde.

Singlemor? anonym
Det kan godt være, at hun er modig, når hun står frem, men hun burde måske nok tage og tænke lidt på sit barn. Det bliver nok ikke sjovt at komme i skole, efter at alle ens klassekammerater har set det program i fjernsynet.

Super, hun står frem.. Single38
så vi kan få et indtryk der ikke er forvansket af alle mulige andre. Har selv været på club erotica en del gange og pigerne virker afklarede med, hvad de gør, og det er et fint sted at få lettet trykket. Men det er som at slå i en dyne overfor de sexforskrækkede feminister at få dem til at forstå at folk kan trives med at sælge seksuelle ydelser. Fair nok, hvis man selv mener at sex er noget dyrebart og personligt, men det er det altså ikke for alle mennesker.

Jeg tror at prostituerede som selv går ind i faget af andre grunde end narkogæld og afpresning faktisk kan få et udmærket job ud af det i forhold til alternativerne. fx ledighed eller ufaglære skodjobs Hvis man endelig synes, det er så slemt at Pernille gør, hvad det passer hende, så må man jo komme med et alternativ til hende, hvor hun får lisså mange penge ud af det på deltid. Enhedslisten var ude med et absurd forslag oma at alle prostituerede skulle have 25,000 om måneden for at lade være med at prostituere sig. Det er der sikkert mange som vil sige ja til, men tanken er absurd, da antallet af prostituerede nok vil stige markant, hvis man kan få livsvarig pension for at lade være med at gøre noget ;)

Glemte at sige.. Single38
at mange prostituerede nok er ligesom deres kunder. Sex betyder ikke nødvendigvis kærlighed eller dybfølt passion overfor et andet menneske. Mange mænd kan sagtens skelne mellem ren sex og så et personligt forhold. Det kan pigerne i branchen vel også, siden så mange af dem, bliver der i årevis?

Desværre FlotPernille
Giver ikke så meget for udtalelser fra disse ex-prostitueret, som regel ønsker de at tjene penge på bøger og foredrag.
Kunderne til disse bøger og foredrag er feminister og selvfølgelig bliver indholdet derefter.

Nej det er jo en ualmindelig ara
nem holdning at have - har du overhovedet gjort dig den ulejlighed at gå ind og læse nogen af de links der er lagt ind.
Det er ikke gået op for dig, at grunden til de ikke længere er prostituerede, måske kunne være, at det ikke er så fantastisk at prostituere sig. Jeg ved ikke, hvem af disse ex-prostituerede der har bøger de skal sælge eller foredrag de skal holde" men uanset om de har eller ej, så har de en side af sagen der skal fortælles selvom den åbenbart ikke falder i god jord hos visse personer. Jeg finder din holdning til de kvinder er nedladende og ualmindelig grov.

Det er altid ubehageligt at se lossepladsen bagved den fine facade - ikke sandt.

Forskellen AlfonsAaberg
Jo ærlig talt fri os

Godt AlfonsAaberg
Godt vi har auktionsdate.dk så til studinerne der vil sælge sig selv billigt